Een spannende Koningsnacht

door Esther

Zoals je vast weet was een feestje op Koningsnacht niet aan de orde. Toch wilde ik deze avond niet zomaar voorbij laten gaan dus ging ik opzoek naar een gepast alternatief. Ik boekte een nachtje in het hotelletje in Haarlem.

Sanne, mijn lieve huisgenootje, en ik hadden besloten om allebei onze lievelingsscharrel mee te nemen zodat we met z’n vieren lekker konden eten op de suite. Haar scharrel is eigenlijk min of meer haar vriend, maar ze willen er nog geen label aan hangen en ik besluit om Joris mee te vragen. Eigenlijk doen Joris en ik normaal gesproken niet veel meer dan even kletsen en vooral heel veel seksen maar gezien onze sushi night zo gezellig was, lijkt het me wel leuk om hem erbij te hebben.

Sanne en ik checken die middag lekker vroeg in zodat we alle tijd hebben om ons op te tutten. We stallen onze krultangen, parfum en make-up uit in de marmeren badkamer en proosten met ons welkomstdrankje: een glas heerlijke champagne. Na bijna twee uur tutten in de prachtige badkamer, belt de butler aan om ons te vertellen dat onze dates gearriveerd zijn. Sanne en ik hebben beiden een mooi jurkje aangedaan en onze mannen zijn strak in pak. Ik bekijk Joris van een afstandje en kan niet ontkennen dat hij er echt goed uitziet in zijn donkerblauwe pak.

We gaan zitten aan de perfect gedekte tafel en ik trek snel een fles wijn open. Met volle glazen proosten we op een gezellige avond en kijken we elkaar één voor één diep in de ogen om zeven jaar slechte seks te voorkomen. Na het eerste glas wijn staat al snel de eerste gang voor onze neus. Elk gerecht ziet er prachtig uit en smaakt zo mogelijk nog beter. Tijdens het zes gangen diner, vloeit de wijn rijkelijk dus als we bij het dessert aangekomen zijn, zijn we allebei flink aangeschoten.

De suite waar we op verblijven heeft twee aparte slaapkamers, een enorme jacuzzi en een prachtig rond raam met uitzicht over de stad. Ik besluit dat het tijd is om met z’n allen het bubbelbad in de gaan, dus duik ik de badkamer in om snel mijn bikini aan te doen. De anderen volgen mijn voorbeeld en even later zitten we met z’n vieren in het warme water te bubbelen. Vanzelfsprekend hebben we onze wijnglazen nog in de hand en wordt er stevig doorgedronken.

Als ik op een gegeven moment de hand van Joris op mijn been voel, kijk ik op. Hij kijkt me uitdagend aan en ik zie aan zijn ogen dat hij een beetje dronken is. Hij knipoogt naar me en maakt dan aanstalten om de jacuzzi uit te gaan. “Ik ga even roken,” zegt hij en loopt richting het eet gedeelte van de suite. Voor het idee blijf ik nog een minuut in het grote bad zitten, maar sta dan ook op.

Ik trek de deuren van de grote badkamer achter me dicht als ik op Joris afloop. Hij zit voor het open raam op een grote, gestoffeerde stoel met een peuk in zijn hand.

“Hey,” zeg ik zachtjes als ik zijn kant op loop. Hij kijkt op en ik zie een grote glimlach op zijn gezicht verschijnen als hij me ziet. Zijn ogen glijden langs mijn bijna naakte lichaam en aan zijn grijns denk ik af te lezen dat hij in zijn fantasie mijn bikini al wegdenkt. Als ik vlak voor hem sta, zak ik langzaam op mijn knieën. Ondeugend kijk ik omhoog en zie hoe Joris nog een trekje neemt van zijn sigaret. “Dit is toch te mooi om waar te zijn,” zegt hij zuchtend.

Ik streel plagend zijn benen en trek dan voorzichtig zijn natte zwembroek naar beneden. Met mijn andere hand pak ik zijn stijve penis stevig vast en lik voorzichtig het topje van zijn eikel. Bij de lichtste aanraking, kreunt Joris al. Zijn enthousiasme windt me op, dus besluit ik verder te gaan. Terwijl hij een laatste hijs van zijn peuk neemt, verwen ik Joris met mijn mond. Ik hoor zijn adem verzwaren tot hij me plots omhoog trekt. Zijn peuk gooit hij snel uit het openstaande raampje en sleurt mij mee naar het enorme ronde raam dat uitkijkt over één van de drukste straten van Amsterdam. We zijn op de zesde verdieping dus mensen kunnen niet echt bij ons naar binnen kijken, maar het uitzicht vanuit de suite is fenomenaal.

“Buig voorover en zet je handen tegen het raam,” zegt Joris zachtjes. Ik trek snel mijn bikinitopje los, plant mijn handpalmen plat tegen het raam en steek mijn kont uitdagend naar achter. Joris geeft me een tik op mijn kont en schuift dan mijn natte bikinibroekje opzij. Zijn vingers glijden langs mijn clit en ik voel een rilling over mijn rug lopen. Met beiden handen pakt hij mijn heupen stevig vast en trekt me naar zich toe. Plagend duwt hij zijn eikel tegen mijn natte kutje aan en beweegt een beetje heen en weer. Ik voel dat mijn lijf hunkert naar dat van Joris. Als zijn pik bij me naar binnen glijdt, kan ik een kreun dan ook niet onderdrukken.

Terwijl ik voorovergebogen voor het raam sta, stoot Joris rustig, maar diep. “Kijk naar voren,” zegt hij op dwingende toon. Ik kijk op en bekijk de brede straat onder ons. Het is donker maar nog niet heel laat op de avond dus er lopen nog genoeg mensen voorbij. Ik weet dat ze hooguit silhouetten kunnen zien als ze omhoog zouden kijken maar toch vind ik het spannend om al die vreemden voorbij te zien lopen terwijl ik genomen word.

Ineens trekt Joris zijn lul uit me, geeft me een tik op mijn kont en draait me om. Hij kijkt me aan en wijst naar de bank die in de hoek van de kamer staat.

“Daar,” zegt hij. “Op handen en knieën graag.” Ik werp snel een blik op de deur om te kijken of de anderen niet stiekem aan het meegluren zijn en ga dan zitten op de bank. Voor de tweede keer die avond voel ik de handen van Joris op mijn heupen en zijn harde pik die bij me naar binnen dringt. Hij stoot een paar keer langzaam en diep tot hij ineens stopt.

“Vanavond gaan we verder,” zegt hij. Ik draai me om en kijk hem ietwat verward aan. “Eh okay,” stamel ik. hij glimlacht en geeft me een knipoog terwijl hij mijn bikinitopje van de grond pakt en aan me geeft. “Hup, we gaan terug de jacuzzi in en vanavond in bed ga ik je uitgebreid verwennen.” Ik glimlach tevreden, trek snel mijn bikini weer aan en loop dan voor Joris uit om de deur naar de jacuzzi open te doen. Terwijl Joris en ik nog een poging wagen om zo nonchalant mogelijk het bubbelbad weer in te stappen, maakt Anne meteen een opmerking. “En, Es de prinses, was het lekker?” zegt ze lachend.

Hé, heb je de nieuwe K(L)ETSPODCAST aflevering al geluisterd?

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy