Vrouwen over hun eerste keer sex met een vrouw

door Madelief

Wanneer twee vrouwen sex hebben, is het net zo uniek, ongemakkelijk en bevrijdend als elke andere vorm van sex. Maar als je het nog nooit eerder hebt gedaan, lijkt de ervaring misschien een beetje beangstigend. Zeven vrouwen vertellen over hun eerste keer sex met een vrouw.

Lilly

“Het was fucking amazing! Ik was 38 en dacht dat ik hetero was tot ik deze vrouw ontmoette. In het begin was het verwarrend en ongemakkelijk. Ik voelde me een onhandig tiener jongetje die alles op het gebied van romantiek nog moest leren, en was overweldigd door de hormonen die door mijn lichaam gierden. Ik wist niet goed wat mijn ‘rol’ was en was bang een vreselijke minnares te zijn. Toen we begonnen met het lichamelijke gedeelte bleken al mijn angsten voor niks te zijn geweest. Ik was zo in to de sex dat ik me geen zorgen meer maakte over wat ik fout kon doen. Het voelde als een openbaring: dit is waar iedereen het over heeft! Dit is de reden waarom iedereen sex zo geweldig vindt! Voor mij was dit een sterk contrast met het hebben van sex met een man en hierdoor realiseerde ik me dat ik lesbisch ben. Ik had geweldige ervaringen gehad met mannen, zachtaardig en romantisch, gepassioneerd en wild, maar nooit voelde het zo als dit. Toen ik tussen haar benen zat en haar begon te likken werd ik wild van het zien van haar vagina. Dit had ik nooit gehad bij piemels…”

Lizzy

“Ik ben een queer-lesbienne en had mijn eerste lesbische ervaring met een vriendin die ik al kende sinds de middelbare school, en stiekem een oogje op had. Toen we naar de universiteit gingen werden we ook huisgenoten, maar aangezien zij niet openbaar lesbisch was dacht ik nooit met haar te gaan zoenen, laat staan vrijen. Niets bleek minder waar! Het begon na een feestje in ons eerste jaar. Uitgeput van al het dansen ploften we in onze glitterjurkjes op bed. Ze kwam dichter bij me liggen en legde haar hand op mijn borst. Ze keek diep in mijn ogen en kuste me zachtjes op mijn mond. Ik voelde vlinders in mijn buik, maar ook verwarring omdat ik niet wist dat zij gevoelens voor mij had. Toch voelde het niet raar, juist erg vertrouwd. Ze begon haar jurk los te knopen en ik keek naar haar naakte borsten.. betoverend. Toen zoende ik haar en zij maakte ondertussen mijn jurkje los. We trokken allebei ons ondergoed uit en stonden naakt tegenover elkaar. Hoewel we in eerste instantie allebei een beetje verlegen waren, keken we naar elkaars private parts en de haartjes daarop. De hele nacht hebben we geknuffeld en gekust, we voelden dat we van elkaar hielden. Wel waren we bang voor de homofobe opmerkingen die mensen zouden gaan maken dus we gingen niet all the way. Toen we wakker werden de volgende ochtend en elkaars naakte lichaam zagen werden we zo geil dat we onszelf niet konden beheersen. We likten elkaars hele lichaam, zoenden, en vingerden. Het voelde geweldig. We zijn nog steeds samen en ik zal deze nacht nooit vergeten.”

Emily

Mijn eerste keer sex met een vrouw was Amazing!!! Ik ontmoette haar op de gay pride en smolt voor haar als boter. Ze was een prachtige vrouw: lang, blond, gebruind met een geweldige persoonlijkheid. Ik wilde alles voor haar doen. Nog geen twee uur nadat we elkaar hadden ontmoet gingen we naar haar huis. We lagen op bed en ik liet me nemen door haar. Het was de eerste keer dat ik klaarkwam en uiteindelijk had ik zes orgasmes die nacht. Ze was de beste lover die ik ooit heb gehad. Onze relatie duurde helaas niet langer dan twee weken aangezien zij 26 was en ik pas 15. We zijn gelukkig wel vrienden gebleven en ze betekent nog steeds heel veel voor mij. Ik heb veel van haar geleerd op het gebied van sex, en kan deze ervaring goed gebruiken.”

Gina

“De eerste keer sex met een vrouw was voor mij heel bijzonder. Ik ontmoette haar op een feestje van de universiteit. Zij was 22 en ik was 18. Bij ons eerste gesprek sprong de vonk over en we verlieten het feest vrij snel om naar haar kamer te gaan. We zaten naast elkaar op de bank met een glas wijn, ze sloeg een arm om me heen en trok me naar zich toe voor een zachte zoen. Al gauw werd het zoenen heftiger en we verplaatsten ons naar haar bed. Omdat ik vaak naar de sportschool ging was ik gewend mezelf uit te kleden in de buurt van andere vrouwen, dus dat voelde heel natuurlijk. We gingen in bed liggen en zoenden. Zij nam het voortouw en begon me te likken. Ik had het meest mindblowing orgasme dat ik ooit had gevoeld. Door te masturberen had ik geleerd hoe mijn lichaam reageerde op een orgasme, maar dit was van een heel nieuw niveau. Ik barstte in tranen uit en ze bleef naast me liggen terwijl ze zachtjes mijn haar streelde en me vertelde dat alles goed zou komen. Toen ik was bijgekomen verontschuldigde ik me dat ik haar niet het genot had gegeven dat ze mij had gegeven. Ze glimlachte alleen maar en zei “misschien morgen”. We bleven een jaar samen totdat haar opleiding afliep en ze verhuisde. We hebben nog steeds contact, maar nu als vrienden.”

Luna

“In het begin was het een klein beetje vreemd, maar uiteindelijk vond ik het geweldig! Ik lag met mijn vriendin op bed en was nerveus. We waren allebei geil op dat moment en nat genoeg om sex te willen hebben, maar we vonden het allebei een beetje ongemakkelijk. Toen we elkaar begonnen te kussen en we elkaars kleding uit deden voelde ik me heel nerveus. Mijn hart klopte 100 keer sneller dan normaal en toen ze me voor het eerst likte had ik het gevoel dat mijn lichaam op het punt stond te exploderen. Toen we elkaars lichaam begonnen te verkennen om te zien wat het beste voelde maakte al die vreemde gevoelens plaats voor pure extase en plezier. We hadden de hele nacht sex en was het erg fijn en gepassioneerd.”

Isha

“Mijn eerste lesbische ervaring was geen 1-op-1 lesbische ervaring als zodanig maar een ervaring die ik had gedurende een kwartet met man en een bevriend koppel. Mijn man en ik zijn swingers en hebben vaker een kwartet gehad met een ander echtpaar maar dan bedreef ik altijd de liefde met de mannen. Ik was nieuwsgierig naar sex met een vrouw en fantaseerde er veel over. Mijn man vond dat ik het moest proberen met een vrouw, hij is erg vrij van geest. We vroegen aan een andere stel of de vrouw aan die kant ook nieuwsgierig was en dat bleek zo te zijn. Zij nodigden ons bij hen thuis uit voor een avondje plezier. Alles begon zoals gewoonlijk, op de het heteroseksuele manier, omdat noch ik, noch de andere dame genoeg moed had om met de lesbische dingen te beginnen. Maar toen mijn man de schaamlippen begon te likken werd ik daar zo opgewonden van dat ik de andere vrouw begon te zoenen. Dat was zo fijn en intens dat we vergaten dat onze partners er ook nog waren, maar die vonden het natuurlijk niet vervelend toe te kijken.. haha! We hebben bijna alles gedaan wat ik denk dat vrouwen samen in bed kunnen doen: beffen, vingeren, scharen, en knuffelen. Ik zal deze dag altijd onthouden als de dag waarop ik leerde dat vrouwen beter kunnen beffen dan mannen!”

Margreet

“Prachtig, zalig, emotioneel en verhelderend. Ik had vriendjes gehad, maar was nog steeds maagd. Na het verliezen van een weddenschap moest ik vrijen met een meisje die in dezelfde flat woonde. Ik beloofde mijn lichaam en mijn geest aan haar over te geven, zij was de baas en vertelde me wat ik wel en niet mocht doen. We begonnen met zoenen en ik kleedde me uit. Ze zei resoluut dat ik mijn borsten, tepels en geslachtsdeel pas mocht aanraken wanneer zei dat toestond. Ik had geen andere keus dan te gehoorzamen, een weddenschap is een weddenschap, en gek genoeg genoot ik er van. Ze begon over mijn tepels te vrijwen, zachtjes ronddraaiend. Ik kreeg kippenvel en mijn adem was levendiger dan ooit. Ik sloot mijn ogen en liet haar jonge, zachte vingers de baas zijn. Plots duwde ze stevig op mijn tepels. Ik had die schok niet verwacht en kreunde. Ze glimlachte en zei dat ik kalm moest blijven. Na een tijdje met mijn tepels te hebben gespeeld, ging ze de rest van mijn lichaam onderzoeken. Ze speelde met mijn schaamhaar en zei dat ze het te lang vond. Haar ene hand legde ze op mijn, nu kletsnatte, vulva en haar andere hand streelde over mijn borsten. Op het moment dat ik het niet had verwacht gleed ze met haar vingers in me en ze kreunde: “this is it“.. Ik voelde een golf van genot, beginnend rond mijn dijen, en ik krulde mijn tenen. Luid kreunend genoot ik van haar aanrakingen. Terwijl ik op de matras lag, met mijn armen gespreid, kwam ik klaar. Het orgasme was overweldigend.”

Meer over sex met een vrouw:

Ik ben nieuwsgierig naar sex met een vrouw, wat kan ik verwachten? – VrijVraag #5

Wat je niet moet vragen aan een lesbische vrouw (+de antwoorden)

LHBTQIA+: wat betekent het?

Bron: Quora/ Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy