Spice it up met ijsblokjes

door Julia

Wordt het je allemaal een beetje te voorspelbaar in de slaapkamer? Kortom, is het hoog tijd voor iets nieuws? Voeg dan eens wat ijsblokjes aan het voorspel toe. Succes gegarandeerd.

Het spelen met temperatuur tijdens het voorspel, is een erotisch spel waarbij je koude objecten zoals ijsblokjes gebruikt om de neuroreceptoren van het lichaam mee te stimuleren. Dit heeft een sensueel effect. Hoe dat werkt, lees je hier.

 

#1 Voorzichtigheid geboden

Je lichaam merkt niet echt het verschil tussen 20 graden en 20 graden onder nul, dus het is belangrijk dat de ijsblokjes die je gebruikt niet té koud zijn. Als dat namelijk het geval is, dan blijft het plakken aan je lijf. Het beste is als het ijs een klein beetje smelt. Niet alleen om veiligheidsredenen, maar ook om je intieme delen vochtig mee te maken en zo glijdt het ook makkelijker over je lichaam. Je wilt ten alle tijden voorkomen dat er bepaalde delen gaan bevriezen, dus let goed op hoe je lichaam en het lichaam van je partner reageert op de ijsblokjes. Als het branderig aanvoelt 0f begint te steken dan is dit een teken dat het té koud is. Ook een blauwe kleur of roodheid kan bevriezing betekenen. Let dus goed op!

 

ijsblokjes

 

#2 Plagen met ijs

Smeer wat lippenbalsem op met een koelend effect (Blistex) en verken zijn lijf met je lippen en tong. Sla geen enkel stukje over en doe het subtiel, lichte aanrakingen. Tease hem. Wil je een stapje verder gaan? Neem dan een ijsblokje in je mond en glij ermee over het lichaam van je vriend, zoen vervolgens de koude plekjes om hem weer wat op te warmen, hiermee creëer je een unieke sensatie. Als jij aan de beurt bent, laat hem dan achtjes maken met het ijsblokje in zijn mond rondom je borsten en aan de binnenkant van je dijen. Oef!

 

#3 Orale spelletjes

Voorspel betekent ook oraal genot, maar nu dus niet alleen met de mond. Deze keer voeg je er ijsblokjes aan toe. Bij cunnilingus, voor de vrouw dus, kun je het beste een ijsblokje gebruiken dat al een beetje is gesmolten. Laat hem nooit te lang op een plek rusten, maar beweeg hem heen en weer. Wissel het ijsblokje af met je mond, de kou van het ijs en de warmte van je mond, voor de ultieme sensatie. Als dit té heftig is, ga dan niet helemaal naakt maar trek bijvoorbeeld een panty aan zodat het wat minder gevoelig wordt. Bij fellatio, voor de man dus, gebruik je kleine stukjes ijs. Je vergruist eerst het ijsblokje en vervolgens doe je de stukjes in je mond. Zo krijg je een andere structuur en zodra het begint te smelten heb je extra vocht, altijd handig!

ijsblokjes

#4 Sextoy sensatie

Je kunt natuurlijk je eigen ijs dildo maken, maar dat is niet iets wat wij van LotteLust je aanraden. Pak het wat veiliger aan en gebruik een glazen dildo die gekoeld mag worden. Doe de sextoy een uurtje voordat je begint in de vriezer, haal hem eruit en geniet van de koude sensatie in je lichaam.

 

Het is altijd een goed idee om je sexroutine te doorbreken en iets nieuws uit te proberen. Het spelen met temperatuur zorgt voor meer sexuele spanning tussen jullie twee. Neem lekker de tijd en geniet van elkaar. Dat is het belangrijkst. Veel plezier ;)!

 

Bron: Sluttygirlproblems
Beeld: Pinterest

 

Meer over voorspel:

13 voorspel tips voor de beste sex van je leven

7 spannende voorspel ideeën om hem gek te maken

Zo denken mannen over voorspel

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy