By 

Beste standjes voor sex onder de dekens


Hoewel het zonnetje zich wel laat zien, houdt de winterse kou nog wel eventjes aan. Met alle gevolgen van dien. De kachels staan op standje sambal, de waterkoker draait overuren en we lopen erbij als een pinguïn dankzij al die dikke lagen. Zelfs binnenshuis houden we onze kleren het liefst aan. Erg opwindend zijn gebreide truien en geitenwollen sokken helaas niet. Een potje sexen bóven de dekens? No thanks! Gelukkig hebben wij de beste standjes voor onder de dekens voor je verzameld. Op deze manier geef je jezelf bloot zonder onderkoeld te raken!

Magische missionaris

Dit low-key standje is misschien een beetje simpel, maar wordt over het algemeen zwaar onderschat. Juist omdat de positie zo makkelijk uitvoerbaar is, kun je er alle kanten mee op. Zo kun je je benen om je lover heen slaan of in de lucht gooien voor diepere penetratie. Ook kun je gemakkelijk een speeltje gebruiken om je clitoris tegelijkertijd te verwennen. Voor extra stimulatie leg je een paar kussens onder je billen. Op deze manier is de kans groot dat hij je G-spot raakt. Dus laat je lover vanavond bovenop je klimmen en trek de lakens over hem heen voor een hete sessie!

sex standjes voor onder de dekens 3

Lekker lepelen

Dit is de meest voor de hand liggende positie voor een stevige knuffelpartij. En wie wil er niet stevig geknuffeld worden als het buiten vriest? Als het buiten steenkoud is, ga dan lekker op je zij liggen en laat je partner achter je liggen. Trek de dekens tot onder je kin voor een extra warm en knus gevoel. Wanneer je benen gesloten zijn is het erg lastig om je clitoris bij de liefdesdaad te betrekken. Voor een variatie op dit standje drapeer je je benen over zijn zij. Op deze manier heb je optimale toegang tot je gevoelige plekje. Het kwik in de slaapkamer zal zeker vanzelf stijgen!

sex standjes voor onder de dekens 2

Dalende doggy

De welbekende doggy is razend populair, maar niet bepaald ideaal om warm te blijven. Op handen en knieën is het aardig lastig om de dekens op de juiste plek te houden. Probeer daarom de aangepaste variant van dit standje. In plaats van op je handen en knieën steunen kun je beter lekker plat gaan liggen. Terwijl je lover over je heen gaat liggen is het de bedoeling dat hij de dekens met zich mee trekt.

sex standjes voor onder de dekens 1

Meer beste standjes voor…

Must try voor dit weekend: Vigoureuze sexstandjes

De 7 meest geweldige standjes voor een vluggertje

3 hartstochtelijke sexstandjes om het vuur weer aan te wakkeren

Beeld: Women’s Health Mag / The Big Book Of Sex 
Chiara
About me

Opgegroeid in de modernste stad van Nederland, fashionista in hart en nieren, niet vies van een Cosmopolitan (of wijntje), een hechte vriendinnengroep, een voorliefde voor schrijven, (vooral over haar liefdeservaringen), een tikkeltje nieuwsgierig, reuze open minded en above all een hopeloze romanticus. Kortom: de Rotterdamse Carrie Bradshaw. Inclusief 'Mr. Big' die keer op keer opduikt in haar leven.

YOU MIGHT ALSO LIKE

de eerste date 5
Single in the City: Winterverkering
November 26, 2018
warme-winter-kl
5 x Sexy producten die je warm houden deze winter
November 19, 2018
standjes-voor-pegging
4 standjes voor pegging
October 27, 2018
cat-standje
Bye missionaris: waarom het CAT-standje véél lekkerder is
October 11, 2018
standjes g-spot stimuleren
De 4 lekkerste standjes om je G-spot te stimuleren
September 20, 2018
onderdanige sexstandjes
De heetste onderdanige sexstandjes
August 07, 2018
standjes voor lesbiennes
10 hete standjes voor lesbiennes
August 04, 2018
sexstandjes-calorieen
Met deze standjes verbrand je de meeste calorieën
June 19, 2018
staande sex standjes
Staande sex standjes: Zo doe je dat!
June 13, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *