Hoe lang duurt een goede vrijpartij?

door Farah

Een vraag die ik mij al langer afvraag is hoe lang duurt een vrijpartij gemiddeld bij stelletjes? Ik hoor regelmatig voorbij komen ‘nou lekker een uurtje sexen gebeurt geregeld’. Misschien gek, maar bij mij niet! Het werd tijd om me hier eens verder in te verdiepen. 

Een ding is zeker, het besef van tijd vervaagd zodra je met elkaar aan de gang gaat. Daarom wilde ik om te beginnen weten hoe lang de sex bij en mijn vriend duurt. Stiekem heb ik een stopwatch aangezet en heel on-charmant na het hoogtepunt meteen mijn telefoon erbij gepakt. En de uitslag: 14 inclusief voorspel, maar liefst 46 minuten weg van dat uur wat je wel eens voorbij hoort komen, lekker dan.

Ook vroegen wij 40 LotteLust vrouwen hoe veel tijd zij gemiddeld besteden aan een potje sex. En ook deze uitslag zorgde bij mij voor vraagtekens.

Hoe lang duurt een goede vrijpartij voor jou?

– 10 minuten of minder: 10 %

– 15 minuten: 5%

– 30 minuten: 35%

– 60 minuten of langer: 50%

 

De beste sex duurt 10 minuten

Nu begin ik me toch af te vragen waar het hem in zit? Zijn wij nou zo kort van stof of krijgt de rest accuut last van “tijdsbesefverlies”? Toch vond ik ook andere onderzoekjes die met andere uitslagen komen. Ze duurt volgens de Amerikaanse onderzoekers van de Penn State University althans in de Journal of Sexual Medicine, een gemiddelde goede sexpartij zo’n 10 minuten. Het onderzoek werd gedaan onder duizenden Amerikanen en Canadese en de onderzoekers hoopte dat onzekere sexpartners hier meer vertrouwen door zouden krijgen. Zo bleek dat er werd aangegeven dat tussen de 3 en de 7 minuten als voldoende werd ervaren en tussen de 7 en de 13 werd gezien als top en langer dan 13 werd als tè lang ervaren.

Toch willen wij hier ook zelf de echte waarheid boven tafel krijgen en wordt dus dit vraagstuk vervolgd. We gaan 10 stelletjes vragen om net als ik de stopwatch er naast te leggen wanneer zij gaan voor een voor hun gemiddelde vrijpartij. Ben jij net zo nieuwsgierig als wij en wil jij hier ook aan mee doen? Stuur dan een mail naar: redactie@lottelust.nl.

Bron: Daily Mail, Pinterest

 

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy