Bloemetjes buiten zetten: 5 spannende outdoor seksplekken

door Lissa

Het zomerse weer komt er weer aan en dat betekent dat je in de vrije natuur kunt seksen! Wat zijn nou de geschikte plekken en hoe ga je ermee om?

Strand of zwembad

Het warme weer brengt veel hitsigheid met zich mee en dat vinden wij helemaal niet erg! Als je lekker op het strand of bij het zwembad ligt, is dit de ideale plek voor een sekssessie. Ga je dit op het zand doen? Leg dan een handdoek onder je neer. Zand wil je namelijk echt niet in je vagina of bilnaad hebben! Als je gaat voor een wip in het water, pas dan op dat je anderen niet laat meegenieten. Je kunt het beste wachten op zonsondergang, dan zijn de meeste mensen weg en het geeft een romantische, sexy sfeer!


Balkon

Wil je het toch wat dichter bij huis zoeken, dan is dit plekje ideaal voor outdoor seks. Wanneer er onverwacht langsloopt kun je gemakkelijk naar binnen vluchten, handig! Je hebt op deze spot prachtig uitzicht en met een kleedje en kussens kan je het comfortabel maken! Pop de champagne en jullie avontuur kan beginnen!

Festival

Laten we er voor duimen dat we snel weer op een festival kunnen staan, want wat missen we die happy vibe! Heerlijk dansen op goede muziek, een drankje in de hand en leuke mensen ontmoeten! Niks 1,5 meter, maar lekker los gaan met outdoor seks! Wanneer het eindelijk zo ver is, is dit de perfecte plek om seks te hebben. Iedereen doet op een festival toch lekker wat die wil. Als je het juiste festival uitzoekt, zal er misschien niet eens iemand van opkijken als ze jullie achter of in een wc-hokje zien!


Boot

Op een prachtige heldere dag het water op gaan is voor veel mensen al een droom, maar wat als we er een seksdroom van maken? Het is perfect voor outdoor seks. Vaar naar een rustige plek en jullie kunnen het zo wild maken als jullie willen. En vergeet niet op het anker in het water te gooien zodat jullie niet afdrijven! Check deze geschikte standjes voor op de boot.

Meer over outdoor seks:

Tips voor geslaagde buitensex

55 Creatieve sexplekken

De bloemetjes buiten zetten

Beeld: Pexels, Giphy.com

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy