Dit vinden mannen onweerstaanbaar aan een vrouw

door Julia

We weten allemaal dat mannen visueel zijn ingesteld, dus looks spelen een grote rol als het om aantrekkingskracht gaat. Maar er is een eigenschap die vrouwen bezitten, wat de mannen echt tot over hun oren verliefd doet worden.

En dat is… onafhankelijkheid. Een vrouw die assertief is, zelfverzekerd en weet wat ze wil vinden mannen super aantrekkelijk.

Boss lady

En waarom is een onafhankelijke vrouw dan zo aantrekkelijk volgens de man, vraag je je misschien af. Nou, zelfstandige vrouwen hebben geen bevestiging nodig van niemand niet en dat maakt ze zo sexy. Ze zijn zeker van zichzelf, ze weten wat ze waard zijn en in relaties zijn ze niet veeleisend. Dat heeft er vooral mee te maken dat een onafhankelijke vrouw haar eigen leven heeft, ze heeft eigen ambities en dromen die ze najaagt. Haar leven staat niet in het teken van haar vriend of man, nee het draait om haar. Al betekent dat natuurlijk niet dat ze daarmee geen tijd heeft voor een relatie, daar maakt ze tijd voor. Maar ze doet wel echt haar eigen ding.

Wat hij vindt

Popsugar vroeg een aantal mannen naar hun mening over de onafhankelijke vrouw en waarom zij zo aantrekkelijk is.

Jacob (27) – Het laat zien dat ze me niet nodig heeft

Sam (26) – Onafhankelijkheid is aantrekkelijk, omdat het betekent dat ze haar eigen interesses en haar eigen mening heeft los van mij. Dat maakt haar een veel interessanter persoon.

Marcus (27) Vrouwen die onafhankelijk zijn, hebben vaak ook andere hele goeie kwaliteiten. Ze zijn vaak intellectueel en zelfverzekerd.

Sunny (49) Het betekent dat ze haar eigen pad bewandelt en dus niet volgzaam is.

De grootste afknapper is dan ook volgens de mannen, een vrouw die needy is oftewel aanhankelijk. Dat komt natuurlijk niet geheel als een verrassing. Het is voor de mannen echt een deal-breaker als een vrouw niet weet wat ze moet doen als ze niet met haar vriendje is. Als ze bijvoorbeeld niet met anderen leuke dingen gaat doen, geen contact meer heeft met haar vriendinnen en alleen maar bij haar vriend wil zijn. En dan vervolgens geïrriteerd raken als hij een avondje met de boys heeft gepland. Klinkt dit herkenbaar? Dan zou het best weleens kunnen dat jij te plakkerig bent in je relatie, check hier of dit echt zo is en wat je eraan kunt doen.

Bron: Popsugar
Beeld: Pinterest

Meer over wat mannen vinden…

10 mannen vertellen wat ze stom aan vrouwen vinden

Dit vinden mannen buiten de slaapkamer opwindend

16 kleine dingen die mannen heel sexy vinden aan een vrouw

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy