Cadeautips: Dit geef je de vriend die alles al heeft

door Chiara

Hij heeft een succesvolle carrière, een geweldige vriendin (kuch), reist naar de meest exotische uithoeken van de planeet, is in het bezit van de modernste snufjes en woont in een droomhuis inclusief overvolle garderobekast. Kortom: jouw lover heeft alles wat zijn hartje begeert. Wanneer het op cadeautjes aankomt, ben je ten einde raad. Een fles wijn, nieuwe boxers of aftershave zijn een beetje afgezaagd. Er wordt wel gezegd dat het gaat om het gebaar, maar je zou het liefst alle andere cadeautjes overtreffen. Dit cadeaulijstje helpt je een eind op weg.

Decoratief dingetje

Al heeft jouw vriend een kasteel van een huis inclusief de perfecte inrichting, een woning is nooit helemaal af. Er past altijd wel iets nieuws bij! Fleur zijn muur op met een mooi kunstwerk, bijvoorbeeld van zijn stad, idool of favoriete instrument. Natuurliefhebbers maak je blij met een plant. Misschien mist hij een stoere lamp in zijn werkkamer? Wat dacht je van een wijnrek gevuld met zijn favo drankjes, een bierkoeler of een boekenplank met interessante boeken? Kijk wel uit met knusse decoratie, zoals kaarsen, kussentjes en bloemen. Mannen krijgen al snel de kriebels als hun woning een vrouwelijke uitstraling krijgt…

Vintage voorwerp

Vintage voorwerpen zijn niet alleen heel erg uniek, maar ook super authentiek. Heeft je lief een vlotte pen? Dan vindt hij een ouderwetse typemachine vast helemaal te gek! Luistert hij graag naar muziek? Wat dacht je dan van een old fashioned platenspeler! Inclusief platen van zijn favo band natuurlijk… Designers of fotografen worden waarschijnlijk blijer van een retro camera. Kortom: zoek een voorwerp dat bij zijn interesses past. Is hij geen fan van oude meuk? Misschien is het dan een leuk ideetje om iets exclusiefs te kopen. Dus iets waar maar een editie van is over heel de wereld. Zoals exclusieve sneakers, misschien?

Uniek uitje

Voetballiefhebber, fan van een zanger of theaterfreak? Probeer zijn lang verlangde tickets te bemachtigen! Heeft hij altijd al een keer willen motorrijden, skydiven of survivallen? Geef hem een uniek uitje. Misschien is er wel een vakantiebestemming die nog op zijn bucketlist staat. Of een sport die hij graag wil beoefenen. Een taal die hij graag wil leren spreken. What so ever! Er is vast wel IETS wat hij graag wil leren of beleven. Kun je echt nergens opkomen? Een luxe hotelovernachting met alles erop en eraan – inclusief jou in een sexy lingerie-setje – slaat hij vast en zeker niet af!

Vunzig fantasietje

Is het zijn droom om een keer een intens rollenspel te spelen? Haal je zusterspakje tevoorschijn! Of kun je hem verblijden met een striptease of lapdance? Trek je stoute dansschoenen maar aan! Misschien wil hij de Christian Grey in zich wel een keertje loslaten… Of is het zijn wens om zelf een keer gedomineerd te worden. Dat wordt zweepjes en boeien inslaan! Een erotische massage is altijd een goed idee. Evenals hem opwachten in een sexy outfit…

Meer tips om je vriend te verrassen:

Doorbreek de sleur: 5 tips om je vriend te verrassen

15 x leuke kerstcadeau-ideeën voor je vriend

11 leuke dingen om te doen met je vriend in de winter

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy