Doorbreek de sleur: 5 tips om je vriend te verrassen

door Redactie

Heeft je lief eindelijk die promotie gekregen? Of zet hij altijd het afval buiten, zonder dat jij dit tien keer moet vragen? Of gewoon zin om de boel een beetje up te spicen tegen de sleur? Wij vertellen 5 manieren om zijn wereld op zijn kop te zetten. En natuurlijk ook die van jou!

1. À la Pretty Woman

Misschien is je vriend wel geen rijke zakenman, maar dat betekent niet dat jij niet in de schoentjes van Julia Roberts kan stappen. Deze move is het beste uit te voeren in de woonkamer. Steek eens wat kaarsjes aan, zet wat zachte muziek op en zorg dat het niet te koud is. Denk niet alleen aan hem, maar vooral ook aan jezelf. Wat heb jij nodig om in the mood te komen?

Ga wanneer hij bijna thuiskomt naakt op de bank liggen. Het plaatje is pas echt compleet met jarretels of met stiletto’s, ga er voor! Je kunt hem een berichtje sturen (of een spannende foto) met een hint naar wat hem zo dadelijk te wachten staat. Maar je kunt hem dit ook zelf laten ontdekken. Installeer jezelf ruim van tevoren op de bank, zodat je tijd hebt om in de stemming te komen. Kijk een porna-video of lees een sexy verhaal en/of masturbeer erbij om jezelf op te warmen. Als hij je zo ziet liggen wanneer hij thuiskomt, zal zijn broek in no time op de vloer liggen.

sleur breken

2. Spice it up met technologie

Ah, wat zijn er geweldige technologische ontwikkelingen: 3D printers, virtual reality, kunstmatige intelligentie… En een persoonlijke favoriet: vibrerend ondergoed. Als je deze bijzondere onderbroek niet bezit, heb je er vast al eens van gehoord: een stuk stof dat met een afstandsbediening of met een app bestuurd kan worden. Spannend als je even solo wilt genieten, maar nog spannender als je je vriend hier een rol in laat spelen! Jullie avondje uit wordt zeker interessant met deze nieuwe, trillende, mogelijkheden.

Laat hem subtiel, maar duidelijk weten dat je niet je alledaagse ondergoed draagt voordat jullie de deur uitgaan. Vertel dat je graag wilt dat hij de touwtjes in handen neemt. Hij kan de app binnen een minuutje downloaden of de remote simpelweg in zijn zak stoppen. Laat hem de controle nemen en geniet van het machtsspel! Hij zal het geweldig vinden om te weten dat hij jou, met één druk op een knop, kan doen trillen van genot. Plus de onwetendheid van voorbijgangers of kennissen zal jullie erotisch geheimpje nog opwindender maken. Reken maar op seksuele spanning! En wat al die stimulatie met jou doet… Het resultaat: een wilde vrijpartij met een extra intense climax.

3. The element of surprise

Oftewel: een blowjob. Als je vriend een grote fan van orale sex is (duh), dan is dit de perfecte manier om hem even extra te verwennen. Verras hem na een lange werkdag, of spring spontaan bij hem onder de douche met een goede pijpbeurt. Trek de stoute schoentjes aan en zet je verlegenheid even aan te kant.  Neem de touwtjes in handen en laat het mond- en handwerk beginnen. Lees ook deze tips voor een onvergetelijke pijpbeurt.

4. De liefde gaat door de maag

Als het op sex aankomt, zijn we vaak te druk of te lui om er elke keer een uitgebreide ochtend/middag/avond van te maken. Hier is in principe niks mis mee! Een vluggertje is spannend, maar sex all night long eens in de zoveel tijd is zeker aan te raden.

Je kunt al beginnen bij het avondeten. Zet een lustopwekkend menu op tafel, met allerlei sexy foods. Wat als je nou zelf eens op het menu staat? Klinkt goed, toch? Laat je partner eens een baan slagroom van je lichaam likken of wat ijs op je tepels smelten. Lekker!

Pas wel op, al dat zoete spul wil je niet bij je vagina in de buurt hebben. Maak er een uitgebreid dinertje van met lang en veel voorspel en sex als toetje. Bon appétit!

sleur doorbreken

5. Lekker ‘ouderwets’

Wanneer heb jij voor het laatst een brief van je ‘lovah’ ontvangen? Misschien wel nooit! Whatsappen en Facetimen is natuurlijk hartstikke handig, maar een geschreven brief brengt toch echt een ander gevoel met zich mee. Stuur je lief eens een brief waarin je je seksuele fantasieën met hem deelt.

Schrijf je liever niet gedetailleerd je verlangens op? Je kunt ook subtiel hinten naar de spannende avond die op jullie te wachten staat. Houd het luchtig en sexy. Stop er misschien ook een ondeugende polaroidfoto bij.

Ook als jullie al samenwonen kan het voor een opwindende dag zorgen. Leg de brief op de keukentafel of tussen de rest van de post voordat je de deur uitgaat. Als hij het leest wanneer jij niet thuis bent, zal hij heel de dag aan je denken en kan hij niet wachten tot jullie samen thuiskomen. Wink, wink!

En, weet jij al hoe jij de sleur gaat doorbreken?

Meer tips tegen de sleur:

Lange relatie? Met deze 5 tips vergroot je de seksuele spanning

15 ideeën voor kinky sex

Waarom lang voorspel zo belangrijk is

 

Dit is een gastblog door Celèste. 

Beeld: Instagram, Giphy

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy