Sexy verhaal: Uit de hand gelopen vriendendiner, deel 2

door Yentl

Lees ook deel 1

Ondanks dat ik verlang naar meer schiet er een soort paniek door mijn lijf. Een zoen is één ding, verder gaan is heel lang geleden.

'Méér!' Beamen ze in koor.

Het is duidelijk dat ze bijna aan onze lippen hangen. Het lijken net twee kleine jongens die worden vrijgelaten in de snoepwinkel. Met grote ogen kijken ze naar ons. Het kwijl nog net niet over de lippen. Het is een opwindend gezicht en een nog opwindender idee. Zij willen ons zien. Samen.

Sabrina heeft het er duidelijk minder lastig mee dan ik. Zonder enige aarzeling verdwijnt haar hand weer onder mijn rokje. Opnieuw drukt ze met haar vingers tegen het stof van mijn ondergoed. Mijn hart gaat iets in versnelling terwijl ik mij wat achterover laat hangen op de bank. Haar lippen vinden mijn hals en ze zoent zachtjes. Haar vingers duwen mijn slipje opzij en dringen dan zonder genade naar binnen. Een luide zucht galmt door de woonkamer.

Aan de andere kant hoor ik dat de heren ons aanmoedigen. Ik sluit mijn ogen en probeer mij te focussen op haar vingers. Is het er één of zijn het er twee, of drie? Ze weet precies de juiste spot te vinden. Het vocht verspreidt zich razendsnel. Opnieuw kreun ik luid. Het geluid van mijn natte kut blijft ook bij de rest niet onopgemerkt.

‘Dit is zo lekker! Wat krijgt Sabrina terug voor haar diensten?’

Ik open mijn ogen en zie hoe David me aanstaart. Hij wil antwoord op zijn vraag, dan zal hij dat krijgen ook.

Ik duw Sabrina wat van me af, de bank in. De plek waar zij als laatst met haar vingers is geweest is nog duidelijk voelbaar. Ik duw haar benen uit elkaar en ga dan voor haar zitten op het kleed. Achter me hoor ik het gezucht van de oplopende spanning die de mannen proberen te onderdrukken. Ik kan bijna niet geloven dat ik dit ga doen. Lust heeft zich van mij meester gemaakt en ik ben er klaar voor om er een schepje bovenop te doen. Het is tijd om een showtje weg te geven.

Met beide handen verdwijn ik onder haar lange jurk en duw de stof omhoog tot haar middel. Aan beide kanten pak ik haar string vast en trek hem langzaam naar beneden. Ondeugend kijkt ze me aan. Dan kijkt ze over me heen, richting de mannen. Ik kan me alleen maar inbeelden hoe zij er nu bij moeten zitten, op het puntje van hun stoelen. Hun adem inhoudend, wachtend op wat er komen gaat. Ik gooi haar string door de kamer en begraaf dan mijn gezicht tussen haar benen.

Zachtjes laat ik mijn tong via haar bovenbeen richting haar glimmende lippen glijden. Dan lik ik haar. De zilte smaak van haar vocht verspreidt zich over mijn tong. Ze proeft heerlijk. Haar ademhaling klinkt harder dan voorheen.

‘Kijk me aan Sabrina,’ hoor ik David achter me zeggen.

Stevig pakt ze mijn hoofd vast en drukt me nog verder tegen haar poesje. Speels zuig ik op haar clit terwijl haar benen wat beginnen te kronkelen.

‘Likt ze goed?’ Vraagt Robert. Zijn stem klinkt diep.

‘Hmm, zo goed’ hijgt Sabrina.

‘Fuck…..’ sissen de mannen in koor.

Ik stop en met een ondeugende lach kijk ik haar aan. Dan schieten we beide in de lach. Het is een stukje ongeloof dat vrijkomt, we kunnen het allebei niet inhouden.

‘Proeft ze nog even lekker als toen?’ Vraagt David nieuwsgierig.

‘Ik denk zelfs nog wel lekkerder,’ antwoord ik.

Ik ga naast Sabrina op de bank zitten. Kort staart ze naar me en duwt me dan op mijn rug. Binnen no time zit ze op me en maakt de knoopjes van haar lange jurk los. Knoopsgat voor knoopsgat komt haar roze kanten bh tevoorschijn. Als alle knopen los zijn laat ze haar vingers over de rand van haar bh glijden. Het is uitnodigend. Dan gaat ze verder met mijn T-shirt. Langzaam trekt ze hem over mijn hoofd.

‘Zo dames, volgens mij zijn jullie wel in the mood voor wat lekkers?’ Robert zijn stem klinkt nog steeds diep.

Hij loopt richting de gang, naar boven en komt dan weer naar beneden. Met de meest geile ogen die ik ooit heb gezien overhandigt hij Sabrina een vibrator.

‘Eerst beide naakt!’ Grapt hij wanneer Sabrina haar hand uitreikt om de vibrator te pakken.

Zonder nadenken trekken Sabrina en ik de kleding die we nog aan hebben uit. Dit is zeker geen straf.

‘Draai je om,’ zegt ze dan zacht.

Gehoorzaam draai ik me om en ga op handen en knieën zitten.

Mijn billen duidelijk haar kant opgeduwd. Ze neemt plaats achter me, haar hand glijdt over mijn rug. Wanneer ze mijn haar heeft gevonden pakt ze het opnieuw stevig vast. Ze trekt mijn hoofd wat naar achter. Een diepe zucht rolt over mijn lippen.

Dan hoor ik het getril van de vibrator gevolgd door wat opwindend gegrom van Robert en David. Ik ben zenuwachtig, het voelt wat onwennig, maar ik kan niet wachten tot ze begint.

Mijn gedachte is nog niet volledig of ik voel de trillingen door mijn natte kut gaan. Een soort klein gilletje schiet door de kamer. Ik heb het niet eens onder controle. Ze schuift hem nog iets verder naar voren en stopt dan bij mijn clit. Hier laat ze de vibrator rusten terwijl ze af en toe aan mijn haren trekt. Ongecontroleerd kreun ik en vind dan Robert zijn ogen. Met mijn meest geile blik kijk ik hem strak aan.

Ze weten zich beide geen houding te geven. Dan begint Robert me aan te moedigen.

‘Kom lieverd, kom voor ons.’

Er is niet veel nodig om me over de streep te trekken. Mijn benen beginnen zich al aan te spannen en voor ik er erg in heb dendert mijn orgasme al door me heen.

Schokkend kom ik uiteindelijk tot stilstand. Beide heren zeggen niets, maar hun houding zegt genoeg.

Wankel ga ik zitten. Ik pak de vibrator van Sabrina over en het is nu mijn beurt om haar naar achter te duwen. Ze hangt in de hoek van de bank, haar benen wijd. Zonder enige voorbereiding plaats ik de trillende vibrator tegen haar clit. Ze grijpt in de kussens van de bank en gooit haar hoofd naar achter. Ze jammert. Ik vul mijn hand met haar stevige borsten en laat haar tepel speels door mijn vingers draaien.

De mannen vloeken op de achtergrond. Ik voel me een filmster. Haar tepels worden harder, haar gejammer luider en haar tenen krommen.

‘O. Ik kom,’ hijgt ze.

Het voelt machtig. Met z´n drieën kijken we toe hoe haar orgasme uitraast.

Wanneer ze is bijgekomen laat ik me op haar vallen. Opgelucht zoenen we nog wat. Dan richten we ons tot Robert en David.

‘Zin om mee te doen mannen?’

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy