Sexy verhaal: Uit de hand gelopen vriendendiner, deel 1

door Yentl

Het eten staat op. Ik zit bij hem op het aanrecht en zijn vingers glijden net richting mijn slipje wanneer de deurbel gaat. Vanavond komen onze vrienden David en Sabrina eten. Sabrina en ik kennen elkaar van onze opleiding. De tijd waarin wij iedere discotheek onveilig maakte en de meest hilarische avonturen samen beleefde. Sabrina is ook de eerste vrouw met wie ik zoende. Daarmee was onze ontdekkingstocht begonnen. Meerdere keren, en dan voornamelijk na meerdere drankjes, hebben wij elkaars lichamen verkend. Ik heb mij vaak afgevraagd of er meer achter zat dan enkel nieuwsgierigheid. Na al die tijd zijn wij nog steeds vriendinnen. Weliswaar met wat minder wilde haren, maar nog steeds met dezelfde hilarische avonturen.

‘Shit’ lacht Robert en hij gaat richting de gang om ze binnen te laten. Lachend stapt David binnen met een fles witte wijn in zijn handen. Het voelt direct weer vertrouwd. Achter hem volgt Sabrina met dezelfde brede glimlach op haar gezicht. Het is een aantrekkelijk stel om te zien.

‘Wat zien jullie er toch lekker uit samen.’ Zegt Sabrina wat ondeugend.

‘Grappig, ik dacht net hetzelfde over jullie!’ Antwoord ik haar. Onze vriendschap is nog altijd flirterig.

We nemen plaats aan de grote eettafel in de tuin. De heerlijke lucht van het eten dwarrelt over ons terras. De wijnglazen worden vol geschonken en we lachen meer dan dat er stiltes vallen. We vertellen over onze vakanties en al snel gaat het over sex. Over de spannende plekken die we tijdens de vakantie uitgeprobeerd hebben en ook het verleden van mij en Sabrina komt aan bod.

‘O ja’ zegt Robert, ‘ik was even vergeten dat jullie met elkaar gespeeld hebben.’

‘Leugenaar!’ Lach ik. Hij weet donders goed wat Sabrina en ik hebben uitgeprobeerd. Ik zie een ondeugende twinkeling door zijn ogen schieten.

‘Misschien moeten jullie daar toch nog eens over vertellen.’ Vervolgd David het gesprek.

Kort kijken Sabrina en ik elkaar aan. Ik zie dat zij ook twijfelt of we eropin moeten gaan.

‘Zullen we ons naar binnen verplaatsen? Het wordt best al fris.’

We ruimen de tafel af en plaatsen de vaat in de vaatwasser. We schenken de glazen nog eens bij en nemen dan plaats op de bank.

Er wordt opnieuw gelachen en het onderwerp sex lijkt even achter ons te liggen.

Robert zet nog wat hapjes op tafel en ploft dan naast me neer. Ik voel hoe hij zijn vingertoppen over mijn knie laat glijden. Ze duwen langzaam de rand van mijn rokje wat omhoog. Er komt steeds meer van mijn bovenbeen bloot te liggen en hij laat zijn vingers erover heen kriebelen. Ondertussen is zijn blik op David gericht die verteld over zijn werk en toekomstmogelijkheden. Ik zie in mijn ooghoek dat Sabrina opmerkt wat Robert aan het doen is. Ik voel dat het vochtig wordt tussen mijn benen en neem snel een slok van mijn koude wijn. Ik voel hoe de slok zich een weg baant door mijn lichtelijk verhitte lichaam. Sex vult ineens mijn gedachte. Het gesprek tussen David en Robert gaat nog steeds over toekomstplannen en dromen wanneer hij zijn vingers nog iets verder naar boven verplaatst. Ik kan zijn vingertoppen bijna tegen het kant van mijn string voelen. Ik voel de ogen van Sabrina op me gericht. Als een soort antwoord leg ik mijn hand op Robert zijn bovenbeen en knijp zachtjes.

David valt ineens stil. ‘Kan je niet van je vrouw afblijven?’ Hij wijst naar Robert zijn vingers.

Robert schiet in de lach. ‘Klopt, ze is ook wel echt heel erg lekker hoor. Ik zal me gedragen tot jullie weg zijn.’

‘Waar ik meer benieuwd naar ben’ gaat David verder, ‘is of jullie na al die tijd nog iets zouden doen samen.’ Zijn ogen schieten van Sabrina naar mij en weer terug.

‘Hoe bedoel je dat?’ Vraagt Sabrina nuchter.

Het is duidelijk dat Robert ook graag antwoord op deze vraag zou krijgen. Zijn vingers drukken inmiddels door mijn string en met zijn andere hand streelt hij wat haren uit mijn hals. Er gaat een zucht over mijn lippen. Er hangt geiligheid in de lucht.

‘Nou, ik bedenk mij ineens dat jullie elkaar door en door kennen. Dat jullie elkaar hebben gelikt.’ Antwoord David dan.

Voor het eerst die avond valt er een stilte. De zenuwen gieren door mijn lijf. Nog nooit eerder heeft een gesprek tussen ons deze wending genomen. Ik heb zelfs nog nooit op deze manier aan mijn vrienden gedacht. Niet meer sinds Sabrina en ik beide een serieuze relatie kregen. Door mijn hoofd schieten flashbacks van de sex met Sabrina. Hoe zij me heeft aangeraakt, hoe zij voelde.

‘Wat ben je nieuwsgierig.’ Zegt Sabrina plagend.

Ik vraag me af waar zij aan zit te denken. Heeft zij ook flashbacks? Zou zij hiervoor open staan? Het is zo lang geleden.

Ik voel hoe Robert me zacht zoent in mijn nek. Ik voel dat er iets veranderd tussen ons allen.

‘Ik vraag me wel af hoe dat eruit heeft gezien, jullie samen.’ Robert doet er nog een schepje bovenop. ‘Durven jullie dat nog?’

Sabrina kijkt me kort aan. ‘Tuurlijk durven wij dat nog!’ Haar zelfverzekerdheid maakt indruk op me. Kort laat ik mijn hand door haar haren gaan.

Robert en David gaan wat verder weg van ons zitten. Beide op een ander uiteinde van de bank.

‘Prima, laat maar zien dan!’

Ik zoen haar, vol overgave. Mijn handen glijden nog door haar haren terwijl haar handen via mijn benen een weg naar boven afnemen. Het voelt vertrouwd. Als vanouds. Even voel ik mij weer die twintiger die het allemaal niets kon schelen. Ik laat mijn benen wat uit elkaar vallen. Vlak voordat ze bij mijn string is aangekomen stopt ze.

‘Bedoelen jullie zoiets?’ vraagt ze dan aan de mannen.

Ik heb het warm. Ik verlang naar meer.

‘Het is prachtig dames! Durven jullie nog een stap verder?’

Deel 2 verschijnt 28 september

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy