Wil je uitzicht op de Westertoren als ik je neem?

door Esther

Vrij regelmatig krijg ik van hitsige mannen de vraag wat mijn ultieme fantasie is. Tot voor kort had ik hier nooit echt een antwoord op. Deels omdat ik niet zo goed durfde te vertellen wat ik wil en lekker vind maar vooral ook omdat ik niet echt een concrete fantasie had. Afgelopen tijd is dit echter veranderd. Ik ben zo'n viespeuk geworden die het een geil idee vind dat je betrapt zou kunnen worden en daarom kickt op het idee om het buiten en op openbare plekken te doen.

Nou moet ik zeggen dat het voornamelijk een fantasie is en ook een fantasie zal blijven. Het klinkt leuk en het is ook zeker leuk om er stiekem aan te denken maar uiteindelijk ben ik veel te bang om het daadwerkelijk op een openbare plek te doen. De lift bijvoorbeeld; werkt super goed in films maar in real-life ben je binnen 3 seconde op de volgende verdieping en staat er een collega of buurman voor je neus en dat moeten we natuurlijk niet hebben.

Toch is er een locatie die me wel de kriebels geeft maar me ook nét privé genoeg lijkt; een balkon. Natuurlijk leent niet elk dakterrasje zich even goed voor een stiekeme sexpartij maar in mijn hoofd heb ik al helemaal uitgewerkt hoe en op welk tijdstip het op mijn balkon allemaal prima zou moeten lukken. Helaas kon ik niemand zo gek krijgen om met mij m'n balkonnetje op te gaan dus bleef mijn dakterras-fantasie door mijn hoofd spoken.

Toen ik laatst via via over een kennis hoorde dat hij wel redelijk openminded is, bedacht ik me dat hij wellicht wel een geschikte kandidaat zou kunnen zijn voor het grote balkon-avontuur. Een paar dagen later werd ik zowaar ook nog eens uitgenodigd voor een feestje waar hij bij zou zijn dus maakte ik me klaar voor een avondje ordinair plezier.

Gedoucht en gepoederd vertrek ik in mijn aller strakste jurkje richting de bar waar we afgesproken hebben. De middag begint rustig met een paar wijntjes en na een flinke vegaburger schakelen we over op cocktails. We doen een soort kroegentocht en als we bij de derde bar zitten komt er een meisje op ons afgestormd die ik niet ken. Ze stelt zich vrolijk voor en verdwijnt direct de rokersruimte in. Even later wordt me duidelijk dat ze de ex en tevens ware liefde van mijn beoogde prooi is. Gezien ze echt in elk opzicht exact het tegenovergestelde is van mij, besluit ik mijn balkon plannen het raam het te gooien. De rest van de avond is, ondanks deze kleine teleurstelling, veel te gezellig.

Rond een uurtje of twaalf verdwijnt iedereen één voor één om de laatste bus, pont of trein te halen. Gezien ik nog meer dan genoeg energie heb, open ik mijn Inner Circle app. Ik stuur een berichtje naar een vent waar ik al een tijdje mee babbel. "Wat spook je uit?" typ ik lekker nonchalant. Hij stapt net de trein uit en is van plan thuis nog een laatste GT te drinken en dan braaf z'n bed in te duiken. "En ik dan?" typ ik vragend. "Ik fiets nu langs de Dam. Als je naar buiten komt, kan je mee" Ik spring op, deel snel een paar knuffels uit, race naar de wc, werk m'n lipgloss bij en loop naar buiten.

Als ik de deur uit loop zie ik hem meteen. Hij is twee keer zo oud als ik maar daardoor niet minder charmant. Een tikkeltje fout misschien maar ik houd ervan. Snelle jongens met drukke banen; ik heb er gewoon een zwak voor. Deze kerel is een of andere bigboy in media-land. Wat hij precies doet is me niet helemaal duidelijk maar het komt erop neer dat hij een soort John de Mol is.

Als hij me ziet bekijkt hij me snel van top tot teen en tovert dan een tevreden glimlach op z'n knappe kop. Ik spring achterop en we rijden rustig richting Oud-West. Als ik eenmaal op zijn bank zit met een glas in mijn hand wordt me duidelijk dat we hier te maken hebben met een klassiek voorbeeld van een midlife-crisis. Net gescheiden, van plan om een carrière-switch te maken, coke, jonge meisjes, escorts, trio's hij vertelt er allemaal heel openlijk over. Ook met zijn kids heeft hij al overlegd of ze het goed zouden vinden als papa een jong vriendinnetje zou krijgen.

Als hij opstaat om onze glazen bij te vullen, loop ik mee naar de keuken. Terwijl we net nog diepe gesprekken hadden over kinderen, gescheiden ouders en de perfecte relatie, lijkt de sfeer nu compleet omgeslagen. Hij draait zich om, tilt me op en parkeert me op het kookeiland. Ik kijk hem aan en voor ik het weet zijn we aan het tongen. Met zijn hand kroelt hij door mijn haar en dwaalt dan langzaam af naar beneden. Eerst voelt hij voorzichtig aan mijn borsten waarna ik een zacht kreun geluidje laat ontsnappen. Hij lacht en ik giechel verlegen waarop hij voorzichtig nog wat verder naar beneden glijdt. Als zijn hand onder mijn jurkje glipt, schuif ik iets meer naar voren en knoop mijn benen om hem heen. Elke beweging, elke aanraking voelt precies goed en voor ik het weet zit ik al tegen mijn hoogtepunt aan. "Vind je het lekker meisje?" hoor ik hem vragen maar ik kan al niet meer antwoorden en bijt in zijn schouder terwijl ik schokkend klaarkom.

Terwijl ik met blozende wangen zit bij te komen, glundert hij van trots en gaat rustig verder met onze gin 'n tonics. Hij loopt terug naar de bank en begint weer te praten alsof er niks gebeurd is. Een tikkeltje in de war waggel ik achter hem aan, plof neer op de bank en luister. Een half uur later zoent hij me ineens weer. Zomaar midden in zijn verhaal. Wederom ben ik verrast, maar zeker niet onaangenaam. Ik laat me weer helemaal meeslepen en voor ik weet, zit ik bovenop hem.

Na een tijdje last hij weer een onverwachte pauze in. Hij staat op, komt terug met twee glazen water en gaat weer naast me zitten alsof ik gewoon op de koffie ben. Zo gaat het de hele nacht door en als het vijf uur is, hebben we het inmiddels in de keuken, op de bank en meerdere keren op bed gedaan. Hij kijkt me ondeugend aan en ik word meteen nieuwsgierig. "Wat ben je van plan?" vraag ik glimlachend. "Heb je wel eens sex gehad op een balkon?" vraagt hij voorzichtig. Ik kan mijn oren niet geloven en kijk hem vol verbazing aan, heb ik dan eindelijk mijn balkon-partner gevonden? "Nee, nog nooit" zeg ik met grote ogen "maar zou het wel heel spannend vinden." Hij springt op en komt terug met twee truien "Hier, trek aan" zegt hij terwijl hij een G-star trui naar mijn hoofd gooit. Met de sweater nog maar half aan, sleurt hij me mee naar het dakterras. Ik kijk om me heen en kan bijna niet geloven dat mijn enige echte fantasie dan toch gaat uitkomen.

Gezien het hartstikke koud is heeft hij een klein beetje hulp nodig maar omdat ik in een uitzonderlijk goed humeur ben, heb ik daar geen enkel probleem mee. Ik ga op mijn knieën zitten en binnen no-time is hij er weer helemaal klaar voor. Hij trekt me omhoog en kijkt me aan met een beestachtig geile blik in zijn ogen: "Wil je uitzicht op de Westertoren als ik je vanachter neem?" Ik knik instemmend en draai me om. Terwijl ik naar De Ouwe Wester staar, bedenk ik me dat dit zowaar nog beter is dan ik me had voorgesteld.

Meer blogs van Esther:

Weggedukt, tranen met tuiten en wraak sex

Tinderdate met oud docent

Sexy stewardess spelen

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy