Weggedrukt, tranen met tuiten en wraak sex

door Esther
1 reactie

Het laatste deel van de blog reeks van Esther! Heb je de voorgaande delen nog niet gelezen? Check deze dan eerst: deel 1, deel 2, deel 3, deel 4, deel 5, deel 6, deel 7, deel 8

Het weekend na ons vluggertje ben ik nog steeds alleen thuis en hoop ik natuurlijk dat David na zijn werk naar me toe komt om gezellig bij me te slapen. Op vrijdag laat hij me weten dat hij vroeg naar huis gaat om een beetje bij te slapen. Wat in principe een heel verstandige zet vind, maar ik voel me wel een beetje op mijn teentjes getrapt dat hij niet gewoon lekker naast mij wil komen liggen. Op zaterdag besluit ik dat het mooi geweest is met het eeuwige wachten op David en zelf lekker de hort op de gaan.

Met een paar vriendinnen plan ik een beerpong toernooi bij mij thuis om na een aantal rondes richting de Jordaan te fietsen. We zijn namelijk weer uitgenodigd bij Jesse en Floris van Eind goed, al goed en Samen spelen, samen delen. De heren hebben wat oude vrienden op bezoek dus komen we even gezellig buurten. Zoals altijd vloeit de vodka rijkelijk en zijn de mannen lekker baldadig. Jesse kan weer eens niet ophouden over de blog, hoeveel bedpartners ik wel niet gehad heb en mijn avontuurtje met een DJ die een vage kennis van hem is. Ik probeer duidelijk te maken dat mijn verhaaltjes sowieso niet helemaal waar gebeurd zijn en dat ik tegenwoordig een braaf leventje leef.

Een tijdje geleden was het me duidelijk geworden dat David het niet waardeert als ik met andere mannen naar bed ga. Om zeker te weten dat ik hem zou kunnen beloven dat ik trouw aan hem zou zijn, wilde ik mezelf eerst even op de proef stellen. Zonder dat hij het van me gevraagd had, heb ik daarom al bijna drie maanden geleden mijn Tinder verwijderd, mijn scharrels geappt dat ik niet meer beschikbaar ben en me voor mijn doen heel braaf gedragen.

Vandaar dat ik Jesse van me af probeer te duwen als hij me wil zoenen. Uiteindelijk zwicht ik toch voor een korte tongzoen maar besluit dan dat het verstandiger is als ik mezelf uit deze situatie verwijder. Ik spring op van de bank, neem afscheid van Jesse, Floris en mijn vriendinnen en loop de deur uit. Als ik naast mijn fiets sta, vraag ik me weer eens af wat er in hemelsnaam met me aan de hand is. De oude Esther zou nooit weggaan van een huisfeestje omdat ze trouw wil zijn aan een vent die dat niet eens van haar gevraagd heeft én zelf wel nog met andere meiden rotzooit.

Om mezelf eraan te herinneren waar ik het ook alweer allemaal voor doe bel ik David. Hij heeft die avond niet meer gereageerd op mijn berichtjes maar ik ga er vanuit dat hij nog met zijn collega’s aan het drinken is. Ik wil even zijn stem horen. Ik wil hem met zijn platte accentje horen zeggen dat hij nog lekker op de zaak is en dat ik me nergens druk om hoef te maken. Uiteindelijk is het enige wat ik hoor de telefoon die heel even overgaat. Het duurt te lang om mezelf wijs te maken dat Davids telefoon uitstaat en te kort om te denken dat hij het gewoon niet hoort. Het is pijnlijk duidelijk; David drukt me weg.

Voor ik er erg in heb, rollen de tranen alweer over mijn wangen. Ik spring op mijn fiets en doe niet eens moeite om hem nog een keer te bellen. Het kost me geen moeite in te vullen waar hij is en waarom hij me wegdrukt. Ik denk terug aan die keer dat hij bij mij was en opnam toen zijn ex belde en besef me ineens hoe stom ik geweest ben. Als ik bel, drukt hij me probleemloos weg maar bij haar zal hij altijd opnemen zelfs als ik ernaast sta. Ik voel me een goedgelovige sukkel, een dwaas en een naïeve doos. Terwijl ik slingerend naar huis fiets jank ik tranen met tuiten. Het is zelfs zo erg dat een willekeurige jongen bij het stoplicht vraagt op het wel goed gaat met me. Ik knik terwijl de tranen blijven stromen en besef me dat het waarschijnlijk niet heel overtuigend overkomt maar gelukkig laat hij me verder met rust. Als ik eenmaal thuis ben val ik, moe van al het huilen, vrij snel in slaap.

‘s Ochtends heb ik afgesproken met Lena. Toevallig is ze opgegroeid in dezelfde buurt als David en moedigt ze me al weken lang heel hard aan om lekker vriendje en vriendinnetje te spelen met Daaf. Onderweg naar Lena stop ik bij de bakker om wat lekkers te halen. Kaascroissants, brownies, gevulde koeken; ik neem het allemaal mee in de hoop dat het mijn verdriet een beetje zal verdoezelen. Als ik mezelf zit vol te proppen terwijl Lena en haar vriend me ervan proberen te overtuigen dat David misschien wel niet bij zijn ex in bed lag, krijg ik eindelijk een berichtje van hem.

“Hey schat, was druk op werk gister. Lag al te slapen toen je belde.” Ik staar naar mijn telefoon en weet even niet wat ik moet doen. Davids berichtje geeft me totaal geen duidelijkheid en ineens heb ik toch weer een sprankeltje hoop dat ik me heb lopen aanstellen en dat er misschien wel helemaal niks aan de hand was. Helaas duurt dat gevoel niet lang. Als ik hem vraag wanneer ik hem weer zie, antwoord hij dat hij dat wel zou willen maar niet weet of het verstandig is gezien hij zijn ex weer veel spreekt. “Ook daar geslapen vannacht”, stuurt hij erachteraan.

Lena ziet aan me dat er iets niet helemaal goed gaat dus geef ik haar mijn telefoon zodat ze zelf kan lezen wat er aan de hand is. Ik probeer me groot te houden maar binnen een minuut zit ik toch weer te janken. Lena en haar lieve vriend proberen me op te vrolijken met Ben & Jerry’s en een comedy show op Netflix maar ik merk al snel dat er maar één ding is dat me enigszins zal opvrolijken en dat is een flinke scheut tequila.

Die avond ga ik daarom naar Feijoa om eens flink veel margarita’s achterover te tikken. Ik heb mijn bestie Anne en oud collega Daniël bij me als supportsystem. Al snel is het de jongens achter de bar duidelijk dat we een probleem aan het wegzuipen zijn, dus schotelen ze ons met enige regelmaat shotjes voor. De tequila gaat er steeds makkelijker in en langzaamaan begin ik me iets beter te voelen tot het me ineens een goed idee lijkt om David te appen. “Ik ga je wel missen hoor,” typ ik om vervolgens mijn telefoon op de bar te leggen en naar de wc te gaan.

Als ik net het wc hokje uitkom, stormt Anne de toilet binnen. “Hij belt!” roept ze terwijl ze me mijn telefoon in de hand drukt. Zonder te aarzelen neem ik op. Ik hoor David aan de andere kant van de lijn en merk meteen dat ik nog steeds niets liever zou willen dan gewoon lekker bij hem zijn. Hij verontschuldigd zich en zegt dat hij me eerder had willen bellen. “Ik weet het allemaal even echt niet meer,” zegt hij. “Ik wou dat ik twee weken vrij kon nemen om overal eens goed over na te denken.” “Je bent morgen toch vrij,” zeg ik. Hij belooft me dat hij gaat nadenken over wat hij wil en met wie hij verder wil. “Ik heb het zo leuk gehad met je, maar ineens lijkt het ook weer helemaal goed te komen met mijn ex. Het loopt allemaal echt heel raar nu.” Ik weet niet zo heel goed wat ik verder nog moet zeggen dus antwoord ik een beetje kortaf. “Waar ben je?” vraagt hij. “Je klinkt zo timide.” Ik antwoord dat ik bij Feijoa ben omdat ik geen zin had om alleen thuis te zitten. “Ah, je gaat gewoon gelijk door dus.” zegt hij. “Tja, je moet toch wat…” antwoord ik zachtjes. Ik realiseer me dat ik wellicht wat ongeïnteresseerd overkom maar ik ben te trots om hem te laten weten hoe ik me écht voel.

Door de flinke hoeveelheid tequila en het telefoontje van David ben ik ineens vrij baldadig. Als de bar dicht gaat en één van de mannen voorstelt om nog een laatste drankje bij hem te doen, ben ik dan ook de eerste die dol enthousiast ja zegt. Als ik eenmaal bij hem op de bank zit met een glas in mijn hand, besluit ik dat het na bijna drie maanden wel weer eens tijd is voor sex met iemand anders dan David. Al snel verhuizen we dan ook van de bank naar de slaapkamer waar ik eerst nog even opbiecht dat ik vandaag gedumpt bent om me vervolgens schaamteloos uit te kleden. Gezien ik toch een beetje in een rare bui ben en meer aan David lig te denken dan ik wil toegeven, probeer ik niet met mijn rebound te zoenen. Op de een of andere manier is zoenen toch nog net even iets te intiem voor me op dit moment.

Gelukkig weerhoudt dat me er niet van om van de sex te genieten. Juist omdat het me geen moer uitmaakt wat deze gozer allemaal wel niet van me denkt, kan ik me moeiteloos laten gaan. Ik kreun alsof mijn leven ervan afhangt als hij me likt en krijs de hele flat bij elkaar terwijl ik twee keer achter elkaar klaarkom. Hij geeft me geen tijd om bij te komen van mijn intense orgasmes en draait me direct op mijn buik. Ik voel hoe zijn harde lul vanachter in me komt en grijp de lakens vast. Nu pas merk ik hoe erg ik het gemist heb om zo af en toe eens met een ander het bed in te duiken. Terwijl mijn rebound keihard zijn best loopt te doen, lig ik asociaal te genieten. Het heerlijke van een One Night Stand vind ik toch wel dat je een beetje egoïstischer kan zijn. Nadat ook hij zijn hoogtepunt bereikt vallen we naast elkaar in slaap.

Bij David kon ik soms nog meer genieten van het gekroel en geknuffel dan van de sex maar met Mr. Rebound moet ik er niks van weten. Ik blijf lekker aan mijn kant van het bed liggen zodat we elkaar niet hoeven aan te raken. Pas als ik ‘s ochtends wakker word, ben ik wel weer in the mood om zijn lijf tegen het mijne te voelen, of naja vooral in het mijne. Ik pook hem voorzichtig wakker en zie als snel dat hij een stijve lul heeft. Of het gewoon een ochtend erectie is of dat hij daadwerkelijk geil is, zal mij een worst wezen. Ik maak gretig gebruik van de situatie en klauter bovenop hem. “Wat ben je toch ook een lekker wijf hee.” hoor ik hem zeggen terwijl ik mijn heupen beweeg. Ik glimlach kort maar doe niet eens moeite om hem te bedanken voor het compliment. Ik plant mijn handen op zijn borst zodat ik meer steun heb en sneller op en neer kan gaan.

Klaarkomen van penetratie is niet aan mij besteed maar ik kan wel degelijk intens genieten van het gevoel. Met beleid blijf ik doorgaan tot ik niet meer kan. “Ik ben oververhit.” zeg ik hijgend terwijl ik voorzichtig van mijn lieftallige rebound afkom. “Geeft niks schatje,” zegt hij. “Ga jij maar eens even lekker liggen.” Vlug draai ik me om, omdat ik niet zo’n behoefte heb om hem aan te kijken. Ik duw mijn gezicht in de kussens om ervoor te zorgen dat ik de buren niet weer wakker krijg en laat me lekker neuken. Al snel komt hij klaar en liggen we naast elkaar uit te hijgen. Als ik een beetje op adem gekomen ben, kleed ik me aan, neem vlug afscheid en fiets naar huis.

Als ik thuis kom, zit mijn zusje op de bank.”Gaat het wel met je?” vraagt ze. “Beetje moe, beetje verdrietig maar heb in ieder geval lekker geneukt.” zeg ik lachend en loop dan door naar de badkamer om als vanouds mijn zondes van me af te spoelen.

Meer blogs van Esther:

Samen spelen, samen delen

Consensual non-consent

Gestoord door de puppy

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

1 reactie

Sb 27 augustus 2020 - 20:33

Story of my life

Beantwoord

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy