Tranen, misselijkheid en een vluggertje

door Esther
0 reactie

Lees hier deel 1, deel 2, deel 3, deel 4, deel 5, deel 6 en deel 7 van deze blog reeks

Na de heerlijke avond op zijn werk, blijven David en ik de zondag erna in bed liggen tot hij om vijf uur naar huis moet om een verlaat moederdag etentje voor zijn mams te koken. We kletsen, kroelen en seksen de hele middag en ik bedenk me dat ik makkelijk een week zo door zou kunnen gaan zonder me ook maar een seconde te vervelen. Zodra hij de deur uit is, mis ik hem eigenlijk al en vraag ik me af wat er in godsnaam met me aan de hand is.

De volgende ochtend krijg ik een appje van hem: “In het kader van eerlijk tegen elkaar zijn: Ik ga zo wat drinken met mijn ex.” “Goed om te weten.” Antwoord ik en maak me er in eerste instantie niet druk om. Pas later die middag merk ik dat ik zenuwachtig ben. Ik weet niet eens precies waar ik bang voor ben maar ik voel me misselijk en krijg geen hap door mijn keel. Als hij vervolgens ook niet antwoord op mijn appjes, slaat de paniek toe. Die nacht doe ik geen oog dicht en zit ik continu op mijn telefoon te loeren om te checken of David nog online geweest is.

Als ik ‘s ochtends nog steeds niks van hem gehoord heb, ga ik uit van het ergste. Ik durf het niet eens uit te spreken naar vriendinnen of mijn zusje maar mijn onderbuikgevoel zegt dat hij bij zijn ex heeft geslapen en daarom niks meer van zich heeft laten horen. Boos, moe en vooral verdrietig pak ik mijn telefoon, zet keihard The Opposites aan en ga naar buiten. Ik loop vanuit Oost naar Davids restaurant in West om daar mijn fiets op te halen. Stiekem hoop ik dat ik hem tegenkom en dat er een verklaring is voor alles. Ik hoop dat ik mezelf gek heb lopen maken en dat hij helemaal niet bij zijn ex was maar voel diep van binnen dat er echt iets mis is.

Terwijl ik door de stad loop, lukt het me niet om mijn tranen tegen te houden. Ik probeer mijn gezicht strak te houden maar achter mijn zonnebril stromen de tranen over mijn wangen. Hoe heeft het zo kunnen lopen vraag ik me af. Twee dagen geleden beloofde hij me nog dat hij beter zijn best voor me ging doen en nu loop ik hier jankend over straat en heeft hij niet eens het lef om me een appje te sturen. Pas als ik weer thuis ben, krijg ik om twee uur ‘s middags ineens antwoord van de beste man. Hij antwoordt me een tikkeltje kortaf en gaat helemaal niet in op mijn vraag of ik me zorgen had moeten maken dat hij ruim vierentwintig uur niks liet horen. Ik weet niet wat ik moet denken maar probeer mezelf wijs te maken dat alles in orde is. Desalniettemin ebt mijn misselijkheid niet weg en blijf ik de rest van de week sterk het gevoel hebben dat er iets niet klopt. Toch spreek ik David elke dag wel eventjes en doe ik mijn best om wat met hem af te spreken. Mijn zusje is dat weekend niet thuis dus ik hoop dat hij een avondje langs wil komen na zijn werk, zodat we eindelijk een keer sex kunnen hebben op het keukenblad. Helaas blijft bij maar zeggen dat hij zo druk is en blijft het door mijn hoofd spoken dat zijn aandacht bij zijn ex ligt.

Als ik vrijdag op kantoor zit bij LotteLust appt David me. Hij vertelt dat het de avond ervoor weer helemaal uit de hand is gelopen op de zaak tijdens de nazit. Na de nodige drankjes hebben zijn vrouwelijke collega’s blijkbaar de kleren uitgetrokken en topless op de bar gedanst. Ik ben blij om te horen dat hij gewoon bij zijn collega’s was en maak me ineens iets minder zorgen over zijn ex. “Waar ben je nu lieverd? Ben al de hele tijd geil sinds ik die meiden in hun blote tieten heb zien rondrennen.” Ik antwoord dat ik op kantoor zit. “Kun je niet heel even weg? Je zus is de deur uit toch?” schrijft hij terug. Ik krijg meteen kriebels bij het idee van een vluggertje tijdens werktijd en bedenk snel een smoesje om even de deur uit te kunnen. “Okay schat,” typt hij. “Ik leen even een scooter van een collega en dan zie ik je over een kwartier bij jou.”

Ik roep op kantoor dat mijn zusje zichzelf heeft buitengesloten en dat ik haar nu gelijk moet gaan helpen. Vol adrenaline spring ik op de fiets en race naar huis. Gelukkig ben ik er net iets eerder dan David dus heb ik nog tijd om me heel snel even op te frissen. Als vijf minuten later de bel gaat, doe ik open met een ondeugende smile op mijn gezicht. Als hij binnenstapt, zoen ik hem gelijk gretig en sleur hem aan zijn hand richting de keuken. “Een echte chef neukt ook in de keuken.” Zeg ik op stoute toon. David heeft niets teveel gezegd want ik zie door zijn broek al dat hij inderdaad ongelofelijk geil is. “Maak je riem los.” Fluister ik terwijl ik me omdraai, mijn jurkje omhoog til en voorover buig.

Ik hoor hoe David snel doet wat ik vraag en ook gelijk zijn broek open ritst. Ik leun nog wat verder over het aanrecht en houd me vast aan de rand. Ik voel Davids handen op mijn heupen en vervolgens zijn harde lul in me. Hij stoot gelijk heel diep in me en ik kreun het uit als ik zijn pik tegen het randje van mijn baarmoeder voel komen. David heeft een zwak voor mijn gekreun dus doe ik geen moeite om me in te houden. Hij grijpt me met één hand bij mijn haar en knijpt me met de ander in mijn kont. “Kreun voor me schatje.” Hijgt hij in mijn oor. Ik hoor mezelf kreunen bij elke stoot en klem mijn vingers nog strakker om de rand van het aanrecht. De sex is ruig, ongeremd en beestachtig geil en heel even maak ik me geen zorgen om zijn ex.

Als hij klaarkomt, blijf ik nog een paar seconde naar het aanrecht staren voordat ik me omdraai. Ik kijk naar David en schud mijn hoofd. “Sjongejonge…” zeg ik zuchtend. “Dat was asociaal lekker.” Fluister ik er achteraan. “Ja zeker.” zegt David terwijl hij zijn broek weer omhoog hijst. “Ik moet er helaas wel weer gelijk vandoor.” Zegt hij. Ik laat David uit, fatsoeneer mezelf en fiets dan op m’n gemakje weer terug naar kantoor.

Meer blogs van Esther

Het vijfje van Leidse

Wraak op zijn ex

Gestoord door de puppy

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy