Help! Van bil bij mijn (schoon)ouders thuis

door Lotte

Bij de feestdagen hoort vaak ook een overnachting bij je (schoon)ouders. Na een heerlijk diner en wat glazen wijn wil je dan samen met je vriend de Kerst voortzetten tussen de lakens! Maar hoe pak je dat aan terwijl (schoon)-pa en -ma in de kamer ernaast zitten? LotteLust geeft tips om een awkward kerstontbijt of -diner te voorkomen.

Uit een klein onderzoekje van Glow blijkt dat 33% het niet zit zitten om een kerstwip te maken. Maar dat is toch zeker niet de groep wij jij toe wil behoren? Kerst betekent liefde, liefde moet gevierd worden en ja ook bij je schoonouders thuis!

1. Met het “bed” tegen de muur

Check voordat je aan jullie liefdesspel beginnen even of het bed tegen de muur aan staat? Mocht dit het geval zijn, trek hem er even een goede 10 centimeter van de muur af.

muur

2. Houd het netjes

Je moet er natuurlijk niet aan denken dat er een rubbertje rondslingert of wat lovejuices op het bed te vinden zijn. Zorg dat je het netjes opruimt en je schoonmoeder geen hartaanval bezorgt bij het doen van de was. Dat is wel zo aardig tijdens de Kerst.

sex bij schoonouders

3. Demp het geluid

Dat het bed kraakt en diept bij elke stoot is één ding: maar gekreun of geschreeuw is natuurlijk van de pot gerukt. Demp dus het geluid en bedenk je ook dat zachtjes fluisteren ook een onwijze turn on is in bed. Dat maakt het extra spannend.

sex-schoonouders

4. Timing

Ook in dit geval is timing erg belangrijk. Niet heel handig om van bil te gaan op het moment dat de familie net beneden aan de koffie is begonnen. Voor je het weet, loopt je tante op jullie vrijpartij in. Zet je wekkertje en begin de dag twee uurtjes voordat de rest opstaat of wacht en sex in de late uurtjes als iedereen ligt te pitten.

timing

5. Pak de dekens

Thuis kan het erg fijn zijn om vrijuit te bewegen, maar bij je schoonouders zouden wij je graag adviseren om toch de tekens er overheen te gooien. Mocht je toch betrapt worden, maakt dit het moment toch een stuk minder gênant.

pak-de-lakens

Meer artikelen over de kerst:

– Alles voor een lekker foute kerstavond

– Je bent het meest aantrekkelijk in dit seizoen

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy