Help: Hij kan niet klaarkomen!

door Yentl

Klaarkomen is bij mannen niet altijd easy peasy. Dat mannen een orgasme kunnen faken heb je hier al kunnen lezen. Maar wat nou als een man helemaal niet kán klaarkomen? Er zijn verschillende factoren die voor een negatief effect kunnen zorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stress, medische aandoeningen en/of traumatische gevoelens. Deze factoren kunnen zijn orgasme aardig in de weg zitten. Gelukkig zijn er ook wat minder zorgelijke oorzaken voor het uitblijven van zijn juicy hoogtepunt.

Vermoeidheid

Om klaar te komen is het van belang dat een man goed opgewonden is en blijft. Dit kan nog wel eens een opgave zijn, wanneer hij te maken heeft met vermoeidheid. De kans is dan groot dat hij zich met andere gedachten bezighoudt in zijn hoofd. Dit is helemaal niet erg en ook niet vreemd. Klaarkomen is niet the first thing on his mind. Iedereen heeft weleens met vermoeidheid te maken. Maak er samen een gezellige, knusse avond van en ontspan. Wedden dat hij er de volgende keer weer klaar voor is?

klaarkomen

Masturberen

Mannen willen het vaak niet geloven, maar het bestaat! Te veel of te heftig masturberen en het kan ook nog eens het klaarkomen met een partner lastiger maken. Er is maar weinig wat zo zacht, nat en warm aanvoelt voor een man als een vagina. Wanneer een man gewend is om tijdens het masturberen zijn gereedschap heel stevig vast te houden of heftig te bewegen, dan kan het voorkomen dat de stimulatie van een flamoes alleen niet altijd voldoende is. En klaarkomen dus onmogelijk voelt. Hij is dan immers iets anders gewend. Geen man overboord! Enkele weken dimmen met het gesjor zodat zijn gevoeligheid weer kan terugkeren en het is verholpen.

Focus

Een lange hot en steamy sessie is altijd welkom, toch? Jullie zijn lekker bezig. Door het geluid dat door de slaapkamer galmt, is de geiligheid die het van jullie heeft overgenomen niet meer te ontkennen. Jullie kunnen er geen genoeg van krijgen en zouden wel uren door kunnen gaan. Of toch niet? Wanneer een stoeipartij langer duurt kan de focus op het klaarkomen komen te liggen. Het wordt dan ineens een must in je hoofd. Het gaat dan enkel nog om het klaarkomen en niet meer om het genieten. Not helping!

Alcohol

Dronken seks kan fijn zijn omdat je remmingen minder aanwezig zijn. Je laat je gemakkelijker gaan en zit minder in je hoofd. Helaas kan het, net als de stijve van je lover, ook de andere kant op vallen. Er zal door de drank minder aandacht besteed worden aan jou. Dit heeft weer als werking dat jij minder toegewijd bent aan de gebeurtenis waardoor ook zijn hitsigheid zal afnemen. Niet de beste ingrediënten voor een spetterend eind dus.

klaarkomen

Meer over klaarkomen:

Waarom kunnen veel vrouwen niet klaarkomen van penetratie?

Klaarkomen in je slaap: Het bestaat!

Waarom sex zonder klaarkomen geen big deal is

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy