Dit zijn de signalen dat jij erover denkt om vreemd te gaan

door Elsemieke

Je dacht echt dat je het nooit zou doen: vreemdgaan. Buiten de pot piesen, van twee walletjes eten, cheaten: you name it. Toch duiken er bij elke relatie die je aangaat steeds die kleine signalen op, dat het gras aan de overkant weleens groener zou kunnen zijn… Hoe kan dat toch? Dit zijn de tekenen dat jij niet zo monogaam bent, als je misschien dacht.

 

Als je verliefd bent denk je er misschien niet eens over ná om met een ander de koffer in te duiken, maar zodra de vlammen tussen jullie beginnen te doven, is dat wel anders. Soms wil je een keer een frietje speciaal, om even in die Temptation Island-sferen te blijven.

 

#1 Je betrekt hem niet in je verlangens

Wanneer je behoefte hebt aan wat meer variatie in bed, is je lover niet per se de eerste die daarvan hoort. Je brengt veel liever je beste vriendin eerst op de hoogte, dat jullie sexleven een beetje inkakt. Ben je bang om gek over te komen, wanneer je hem zou vragen om eens seks te hebben op een gekke locatie of met aparte speeltjes? Of… hou je misschien gewoon je opties open? Misschien zoek je wel iemand anders, die direct mee wil gaan in jouw fantasieën.

 

#2 Klaagmuur

Je roddelt graag met je vriendinnen over je lover. En dan het liefst over wat er allemaal niet goed aan hem is. Natuurlijk is er niks mis mee, als je je af en toe beklaagt over zijn irritante gewoonte om scheten te laten in bed. En is het logisch dat je ook weleens moe wordt van zijn voorliefde voor te wijde joggingbroeken, maar het klagen kan ook te ver gaan. Misschien een idee om irritaties vervolgens direct bij hem aan te kaarten?

 

#3 Je ergert je constant aan hem

Over irritaties gesproken, wanneer je naar je lover kijkt zie je al snel dingen waar je niet blij mee bent. Erger nog: het zijn irritaties waar je je maar niet overheen kunt zetten. Dat vervelende nagelbijten van hem bijvoorbeeld: waarom kan hij in vredesnaam nou niet van die rafels afblijven? En waarom moet hij telkens zo diep zijn neus ophalen? Als je zulke kleine dingetjes niet meer los kunt laten en ze je goede humeur in de weg staan, word het misschien eens tijd voor een goed gesprek.

 

#4 Halve waarheid

Écht liegen zal je niet snel doen, maar een leugentje om bestwil is jou niet vreemd. Je vent krijgt regelmatig niet de hele waarheid te horen. Over waarom je nu weer te laat op je werk was, en of je nu eindelijk een voldoende voor die opdracht gehaald hebt. En waarom zou je hem vertellen dat er bij dat werkoverleg op vrijdagavond, alleen die ene mannelijke collega aanwezig was? Wat niet weet wat niet deert, zullen we maar zeggen…

 

Aii! Klinken deze signalen je herkenbaar in de oren? Dan wordt het eens tijd voor een goed gesprek met je vent, voor je écht de mist in gaat.

 

Beeld: Pinterest

 

Meer over relaties:

Vijf tekenen dat je ongelukkig bent in je relatie

Eerste hulp bij jaloers zijn in een relatie

Het moment dat de passie in je relatie vermindert

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy