5 funny feiten over doggy style

door Lotte

Vraag een man naar zijn favoriete standje en het antwoord zal 9 van de 10 keer ‘doggy style’ zijn. Dit beestachtige sexy standje is niet voor niets een grote favo bij zowel mannen als vrouwen. Kende  een paar grappige feiten over doggy style die je nog niet kende…

1. Doggy style niet alleen popi bij doggies

Heel veel dieren doen het op deze manier. Ook paarden, kamelen, giraffen en olifanten zijn er ook fan van. Je verzint het niet, maar ook walvissen, dolfijnen en spinnen doen het soms op zijn hondjes. Fun fact: Sommige apen, zoals chimpansees en bonobo’s doen het wel eens missionaris.

2. Het is een gouwe ouwe

Missionaris is natuurlijk dé klassieker, maar wist je al dat doggy style al eeuwen geleden een favorietje was. Onder andere bij de Grieken en Romijnen. We geven ze groot gelijk, want…

3. Beste G-spot standje

Op zijn hondjes is het beste sex standje op de G-spot te raken. Bij doggy is de kans voor diepe penetratie (vind de man ook súperlekker) en door de positie van de vrouw glijdt de penis elke keer langs de G-spot.

4. Favoriete standjes van de mannen

Een uitzicht op jouw lekkere kont, hij gaat diep én hij voelt zich op en top man. Daarom doggy style hét favoriete standje van de meeste mannen.

5. En van Russische en Nederlandse vrouwen

Uit wereldwijd onderzoek van Esquire blijkt dat van alle vrouwen over de wereld, Russische en Nederlandse ladies doggy style het lekkerst vinden. Kontje boven!

Beeld: Tumblr

Meer over standjes:

Met dit standje is kans op vaginaal orgasme het grootst

Deze standjes vergroten de kans op een gebroken penis!

6 manieren om zijn penis groter te laten voelen

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

1 reactie

DeBelg 6 oktober 2019 - 21:14

Klopt – voor mij, als man – alvast niks van. Dan zit ik daar op ’n rug en achterhoofd te kijken, afknapper. Ik wil een vrouw tegen me aan voelen, haar in de ogen kunnen kijken etc. Maar goed, ik ben Belg, geen Nederlander. ;-)

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy