Sexy verhaal: Verrassing voor hem

door Yentl

Terwijl ik naar haar kijk plaats ik het kant van mijn slipje op de juiste plek. Ik klem mijn jarretels vast en trek mijn bh goed.

“Zo? Zit alles op de juiste plek?” Vraag ik haar wat ondeugend. Ze gaat recht staan en draait zich om.

“Wow,” zegt ze, “jij bent snel! Alles zit zeker op de juiste plek. Je ziet er mega lekker uit.”

Ik lach terwijl zij haar lingerie aantrekt. Het is een body. Hij is donkerrood en er zit geen kruis in. Ze trekt hem over haar benen omhoog, extra langzaam lijkt wel. Het is een opwindend gezicht. Wanneer zij alles op de juiste plek heeft gebracht kijkt ze me weer aan. Met een ondeugende blik doet ze een stap in mijn richting en strijkt dan met haar vinger een pluk haar uit mijn gezicht.

“Beseft hij wel hoe blij hij mag zijn met jou?”

“Met ons bedoel je”, antwoord ik lachend. Beneden horen we de sleutel in de voordeur gaan. Ondeugend kijkt ze me aan en duwt me op het bed. De zenuwen gieren door mijn lijf.

“Hoi”, roept hij luid vanaf beneden. Samen roepen we terug en dan horen we zijn voetstappen de trap op komen. Opnieuw die zenuwen. Ze is naast me komen liggen en draait met haar vingertoppen rondjes over mijn bovenbeen. Ik friemel wat aan het laken van de spanning.

Met een wat geschrokken gezicht stapt hij onze slaapkamer binnen.

“Is dit voor mij?”

“Ja!” Antwoord ik ondeugend terwijl ik mijn vinger over haar bh laat glijden.

“Wauw, dames. Jullie zien er geweldig uit.”

Wat voorzichtig loopt hij richting het voeteind van het bed en zonder nadenken kruipen we samen naar hem toe. Ik ga op mijn knieën zitten en trek zijn shirt wat omhoog. Hij begrijpt direct waar ik heen wil en trekt zijn shirt over zijn hoofd. Intussen maakt zij zijn broek los en trekt deze naar beneden. In zijn boxershort schuilt zijn stijve pik. Hij is zo hard. Hij verdient het om bevrijd te worden.

Geil kijken we elkaar aan voordat we zijn boxershort samen naar beneden trekken. Zijn eikel glimt van het vocht. Het is uitnodigend. Vluchtig trapt hij zijn broek en boxershort uit. Volledig naakt blijft hij aan het voeteind staan. Beide handen vult hij met ons haar en er ontgaat een zucht uit zijn keel.

“Jullie maken me wild.”

“Oh lieverd, het kan nog veel wilder”, antwoord ik lachend.

“Ja? Laat maar zien dan.”

Tegelijk pakken we een hand vast en trekken hem op bed.

Wanneer hij tegen het hoofdbord zit ga ik op hem zitten en pak een blinddoek.

Wat paniekerig kijkt hij om zich heen.

“Wilder, toch?” Zegt ze lachend.

Dan leg ik de blinddoek over zijn ogen en knoop hem vast. Zijn handen rusten op mijn heupen en voelen wat gespannen aan. Om hem tot rust te brengen zoen ik hem uitgebreid. In zijn oor beloof ik dat hij zal genieten van alles dat wij in gedachte hebben.

Zijn ademhaling kalmeert en terwijl zij speels zijn ballen kneedt leg ik met mijn tong een weg af naar beneden. Naar zijn stijve, nog steeds glimmend, nog steeds uitnodigend. Ik laat het puntje van mijn tong over zijn eikel gaan. Een kreun klinkt door de slaapkamer. Ze duwt zijn benen wat omhoog terwijl ik naast hem ga zitten. Warm en nat laat ik mijn lippen over zijn stijve zakken en begin te zuigen. Ze duwt zijn benen nog iets verder omhoog en likt vanaf zijn ballen verder naar beneden.

“Shit, dames. Wat lekker”, hijgt hij terwijl zijn handen op zoek gaan naar houvast. Het is zo’n opwindend gezicht om te zien hoe hij zich overgeeft. Kort kijken we elkaar aan en voeren dan beide het tempo op. Zijn gekreun werkt aanstekelijk en ik merk dat ik vanzelf met hem mee ga doen. Ik krijg het warm en voel het vocht tussen mijn benen toenemen. Dan likt ze weer naar boven tot we beiden bij zijn eikel aankomen. Onze tongen raken elkaar en we zoenen opgewonden.

Het gesmak blijft niet onopgemerkt. Terwijl onze zoen in hevigheid toeneemt, smeekt hij of hij mag kijken. Met een knik bevestigen we zijn vraag aan elkaar. We pakken zijn handen vast.

“Je wilt dus graag kijken?”

“Ja,” hijgt hij, “ik wil jullie zien.”

“Dat mag, maar dat kost je wel iets anders.”

Ik plaats zijn hand tegen mijn slip en duw het stof wat aan de kant.

Zijn vinger glijdt soepel door mijn lippen. Met een zucht als gevolg. Dan zie ik hoe zij zijn hand naar haar borst brengt. Vol grijpt hij haar. Hij haalt haar borst uit de cup van haar body en knijpt dan in haar tepel. Haar kreun galmt door de slaapkamer.

“Wat kost het me dan?”

Opnieuw pakken we zijn handen vast en brengen ze naar het hoofdbord. We pakken ieder een handboei en binden hem aan zijn polsen vast aan het bed.

“Holy shit”, zucht hij. Er zit enige paniek in zijn stemgeluid. Ik leun voorover en maak de blinddoek los. Zijn ogen kijken ons hongerig aan. Dan zoent ze me. Nat en heftig. Haar hand verdwijnt mijn slipje in en haar vingers glijden moeiteloos bij me naar binnen. Ik kreun en grijp haar haren vast. Met mijn andere hand pak ik haar bil stevig vast en druk haar dichter tegen me aan.

“Jullie zijn echt prachtig, zo lekker samen.”

Net wanneer ik haar ritme te pakken heb trekt ze haar vingers terug en brengt ze naar zijn mond.

“Lik eens,” beveelt ze.

Braaf doet hij zijn mond open en laat zijn tong langs haar vingers glijden.

“Ze proeft zo lekker. Heb jij al van haar gesnoept?” Zijn stem klinkt laag, beheerst.

“Vandaag nog niet, maar vanavond draait om jou.”

Uit de la haalt ze een voorbinddildo en een grote tube glijmiddel.

Samen nemen we plaats tussen zijn benen. Ik lik met mijn tong over mijn hand en breng het naar mijn kut. Niet omdat ik nog niet nat genoeg was, maar omdat het geil voelt. Terwijl ik zijn benen uit elkaar en omhoog duw ga ik op hem zitten en laat me over hem heen zakken. Achter mij merk ik dat ze de voorbinddildo op de juiste plek heeft en ze aan de gang gaat met het glijmiddel.

“Ontspan je, schatje”, zeg ik terwijl ik voorover leun.

Ik kijk hem diep in zijn ogen aan terwijl zij langzaam en behendig bij hem naar binnendringt. Ze plaatst haar handen in zijn knieholtes om hem op zijn plek te houden en begint dan voorzichtig te bewegen. Zijn ademhaling neemt toe en hij kreunt steeds luider. Af en toe sluit hij zijn ogen. Dan besluit ik mijn eigen ritme te bepalen. Hij zit zo diep als mijn lichaam toelaat en ik leun ver genoeg voorover om bij iedere wrijving mijn clit tegen zijn onderbuik aan te drukken.

Met z’n drietjes kreunen we luid. Ik voel zijn wilde hartslag onder mijn hand steeds verder toenemen. Vloekend en grommend begint hij te schokken. Ik begin net iets heftiger heen en weer te schuren en ik voel hoe zij wilder tegen me aan dreunt.

“Ja. O. Ja. Jaaaa, ik ga komen.” Schreeuwt hij.

Zijn ogen rollen weg en hijgend kijken we toe hoe zijn orgasme hem overneemt. Ik voel zijn warme zaad door mijn poesje spuiten. Compleet buiten adem vertelt hij hoe lekker hij het vond.

“Toch lekker hè, als het eens helemaal om jou draait,” lachen we terwijl we ons van hem af laten vallen.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy