Sexy verhaal: Kijken, kijken, niet aankomen

door Matthijs

Ze zit met haar rug tegen het hoofdbord aan. Benen wijd en haar knieën opgetrokken. Haar handen houdt ze alle twee voor haar kutje. Hoewel ze volledig naakt op bed zit, mag ik dat blijkbaar niet zien. Nog niet in ieder geval. Want kijken is nou juist wat we vanavond gaan doen. Kijken naar elkaar. Zonder elkaar aan te raken.

We weten van elkaar dat we masturberen. Het is volledig normaal dat we dat doen. En dat vinden we ook prima van elkaar. Sterker nog, ik vind het geil dat ze het doet. En ook dat weet ze. En dus vertelt ze meestal dat het gebeurd is die dag. En hoe, en waar.

Ik heb haar al zooo vaak gezegd dat het me geil leek om een keer te kijken. Maar solo-seks was niet voor niets solo-seks. Daar had ik eigenlijk niks mee te maken, vond ze. Tot vanavond.

Daar zit hij hoor. Op het voeteneinde van ons bed. Op z’n knieën en zijn harde pik al in z’n hand. Ha! Hij heeft hier echt zo’n zin in. Heerlijk! Die blik in z’n ogen alleen al. Zo’n begeerte! Volgens mij wil hij niets liever dan dat ik begin. Nou, nog even wachten schatje. Dan wordt het nóg spannender en nóg lekkerder.

Hoe vaak hij niet al gevraagd heeft om een keer te mogen kijken. Ik vond het eerst onzin, maar het begon toch te malen. En ik wil hem ook wel eens bezig zien. Lijkt me ook echt opwindend. En dus is dit de deal voor vanavond. Hij kijkt naar mij en ik naar hem. En in principe raken we elkaar niet aan. Mijn god, z’n pik lijkt wel nóg groter dan anders. Genoeg gewacht dan. Let’s give him something.

Oh fuck ja, daar gaat ze. Mijn ogen zijn strak op haar handen gericht als ze via haar buik omhoog glijden en eindelijk haar kutje onthullen. Ik kijk maar even en volg dan haar handen omhoog naar haar borsten. Ze strijkt zachtjes langs haar tepels. Speelt er mee. Ze draait rondjes en knijpt. Allemaal slow en relaxed. Ze bouwt het rustig op.

Twee vingers glijden haar mond in en komen nat van haar spuug weer op een tepel terecht. Ze smeert hem in en glijdt erover heen. Fuck wat geil. Haar andere hand omvat haar hele borst en masseert hem rustig maar krachtig. Ik kan niet anders dan de hand om mijn pik rustig op en neer bewegen. Oh, wat heerlijk om mezelf aan te raken terwijl ik haar zo bezig zie.

Hmmmm. Het is toch echt wel opwindend om mezelf zo aan hem te laten zien. Oh, en zoals hij zich nu aanraakt! Zijn hand beweegt langzaam over z’n hele lengte. Hij knijpt een beetje als hij naar zijn eikel toe beweegt en ontspant juist richting de basis. Fuck… eigenlijk wel echt geil om te zien. Hij heeft ook gewoon zo’n lekkere pik. Ik wil hem eigenlijk gewoon in me. Die dikke pik die m’n kutje opvult. Diep en intens.

Maar dat doen we vandaag niet. En dus laat ik bij gebrek aan een stijve pik maar mijn eigen twee vingers in me glijden. Fuck, ik ben echt nat. Ik sop gewoon. Oh, 2 vingers erin en mijn andere hand op m’n clit. Het voelt zooo goed. Jij bent dit schatje. Jij doet dit. Ja… neuk me. Neuk me maar.

Oh… ik moet me echt inhouden! Niet te snel gaan nu, want dan kom ik al. Fuck! Wat geil om haar nu eindelijk zo te zien. Te zien wat ze zelf doet, wat ze het lekkerst vindt. Hoe ze zich langzaam naar haar hoogtepunt werkt.

Jezus, dat geluid nu ze haar vingers echt in haar kut stopt. Dat soppen, fucking geil! En ondertussen blijft ze haar clit masseren. Af en toe houdt ze stil en duwt ze er alleen maar op. Damn. Oh… die vingers erin steeds. Dat in en uit glijden. Dat is toch het geilst. Je wil een pik in je hè. Mijn pik die je kutje neukt.

Fuck… dit is echt geil. Hij gaat sneller nu. Zijn pik neukt z’n hand gewoon. Hij beweegt z’n bekken ook echt mee. Van die lange slagen. Diep en snel. Kijk dat lijf dan. Alles staat gespannen. Z’n buik, z’n benen en die armen… zie ze werken, die spieren. Mijn god. Maar die pik is het voor me. Dat ik het toch zo geil vind om er naar te kijken. Nooit gedacht, maar ik kan het niet ontkennen.

Ik wil hem in me. Voelen hoe z’n lul me opvult, me uitrekt, bezit van me neemt. Ik wil z’n gespierde lijf boven me. Zwaar en sterk. Ik wil z’n buik zien aanspannen bij iedere stoot. Ik wil z’n zak tegen mijn kont voelen kletsen, zodat ik weet dat hij volledig in me zit.

Ja! Trek maar. Doe maar alsof je me neukt. Alsof je m’n kutje strak om je pik voelt. Ik wil je gek maken. Ik wil je zien klaarkomen. Je zaad op mijn buik voelen.

Ik hou het niet meer. Het is zooo geil. Zo onverwacht. Zo puur genot. Ik kom. Oh schatje, ja! Ik kom!

Ik blijf strak naar je pik kijken, terwijl mijn vingers nu echt snel over m’n clit draaien. Ik heb inmiddels 3 vingers in mezelf begraven en alles wordt me teveel. Mijn lijf schokt en krampt, maar ik hou mijn lippen stijf op elkaar. Alsof we ook hebben afgesproken dat we geen geluid mogen maken.

Je ogen worden groot als je ziet hoe mijn orgasme door mijn lijf golft en je hebt niets meer nodig. Je stoot je bekken naar voren en je loost je zaad in warme klodders op mijn buik. Lekker schatje.

Ik hou het niet veel langer. Ze gaat komen. Ik zie het. Haar blik is gefocust op mijn pik. Haar handen bewegen perfect samen, maar haar bewustzijn lijkt weg te zakken in een trance. Fuck, wat geil. Wat hier gebeurt! Het maakt haar blijkbaar zó geil, dat ze nu al komt.

Oh, die vingers waar ze zichzelf ze diep en krachtig mee neukt. Fuck… ik wil dat zijn. Ik wil in haar. In haar kut, in haar mond in haar kont. Ik wil alles! Mijn god.

Ja! Ze komt, ze spant zo geil alles aan. Fuck, zooo geil om te zien. Oh, ik kom ook schatje.

Je kijkt geil en trots als ik alles op je buik spuit. Alsof ik precies dat doe wat je van plan was dat ik zou doen. Ik trek en knijp aan mijn pik tot iedere druppel eruit is en mijn orgasme is uitgeraasd.

Ik kruip naar je toe en ga op je liggen. M’n zaad plakt onze buiken aan elkaar. We kijken elkaar lachend aan en dan zeg je : “Fuck schatje… dit was self-love 2.0”

Beeld: Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy