Sexy verhaal: Tijd voor een pauze

door Lina

Dit is ons nieuwe normaal. Lars werkend aan de keukentafel. Ik typend op mijn laptop in bed, op de bank, aan tafel. Thuiswerken heet dat dan. En eigenlijk lukt het best, zo relaxed in mijn pyjamabroek. Vandaag is het echter mooi weer en ik heb een rokje aangetrokken. Daarnet lekker met mijn benen bloot in de zon gezeten. Een beetje bijbruinen, zo uit de wind kan het best.

Maar hoe Lars hele dagen aan die keukentafel kan blijven zitten, is mij een raadsel. Stilzitten is aan mij echt niet besteed. Ik kijk even op de klok. Het is al weer drie uur. Tijd voor een pauze, lijkt me.

Ik slenter naar de keuken en stop een paar druiven in mijn mond, terwijl ik een banaan uit de fruitmand neem. Lars is aan het videobellen en glimlacht kort naar me. Ik knabbel aan de banaan en blader in een tijdschrift. Uit mijn ooghoeken zie ik dat hij naar me kijkt. Ik doe alsof ik het niet zie, maar laat de banaan langzaam diep in mond glijden en sluit mijn lippen eromheen. Lars schraapt zijn keel, wend snel zijn blik af en concentreert zich op het scherm van zijn laptop. Maar ik zie ook dat hij even kort verschuift op zijn stoel. Onder zijn pyjamabroek is duidelijk te zien dat hij niet meer alleen aan het videogesprek denkt.

Ik luister even met wie hij aan het bellen is. Het is niet zijn baas, maar een vriend die hem met iets online helpt voor de website die hij aan het ontwerpen is. Ik leg de banaan neer en ga aan de andere kant van de tafel staan. Langzaam laat ik me op mijn knieën zakken en ik kruip onder de tafel door.
Mijn handen laat ik langzaam van zijn kuiten naar zijn dijen glijden. Ik streel tussen zijn benen over zijn kruis en voel hoe hard hij tegen het stof van zijn pyjamabroek drukt. Ik doe de knoopjes open en meteen springt zijn erectie naar buiten. Ik lik langzaam vanaf onder naar zijn eikel en laat mijn tong langs het randje glijden.

Ik hoor hoe Lars het gesprek probeert af te sluiten, maar zijn vriend vraagt nog iets. Zijn handen legt hij op mijn hoofd en ik verwacht dat hij me zacht weg zal duwen. Maar zijn vingers verstrengelen zich in mijn haren. Ik neem hem helemaal in mijn mond. Lars laat zich met een zucht wat onderuit zakken op zijn stoel.

Ik verhoog de druk van mijn lippen en laat hem snel in en uit mijn mond glijden. Mijn ene hand volgt het ritme van mijn mond en trekt hem tegelijk af. Mijn andere hand glijdt in zijn pyjamabroek en streelt zijn ballen.

“Hé man, ik ga je straks terugbellen. Ik krijg een andere oproep.”

“Shit, schat, wat doe je me aan?” kreunt hij gelijk nadat het gesprek is beëindigd.

“Wil je dat ik stop?” vraag ik onschuldig tussen het likken door.
“Nee, ik wil dat je op me komt zitten”, gromt hij en trekt me omhoog onder de tafel uit.
Zijn handen verdwijnen onder mijn rokje en trekken mijn slipje omlaag. Ik stap er met een been uit en ga wijdbeens over hem staan. Langzaam laat ik me op zijn stijve zakken en voel hoe hij me vult. Ik kreun luid en trek zijn hoofd naar me toe. Hij drukt zijn lippen op de mijne en meteen krullen onze tongen zich rond elkaar. Hij neemt mijn heupen stevig vast en dicteert het ritme waarin ik hem berijd. 

“Zo lekker”, zucht hij. 

Oh ja, zo lekker. Hij voelt zoveel dieper in dit standje. Op een stoel die niet meegeeft in tegenstelling tot een zacht matras.

Zijn handen masseren mijn borsten en knijpen in mijn harde tepels. Hij duwt mijn shirtje omhoog en trekt het stof van mijn bh onder mijn borsten. Hij neemt mijn tepel in zijn mond en zuigt hard. De spieren in mijn onderbuik knijpen samen van genot.
Ik ga wat achteruit hangen en hij voelt de onuitgesproken uitnodiging mijn clit te strelen. Hij gaat er gretig op in en meteen voel ik hoe vlakbij een climax ben. Ik laat mijn billen een eindje boven zijn schoot hangen, zodat hij het stoten over kan nemen, en ik geef me over aan de combinatie van het vingeren en de steeds diepere stoten in me.

Met een luide kreun kom ik klaar. Het spannen van mijn spieren is ook het laatste duwtje dat Lars nodig heeft en samen bewegen we langzaam op de golven van ons orgasme. Ik sla mijn armen om zijn hoofd en ik hou mijn ogen dicht, terwijl mijn ademhaling langzaam rustig wordt.

Dan sta ik op en trek mijn rokje, wat omhoog gekropen is tot onder mijn borsten, naar beneden.
Hij zucht diep en ik hoor de glimlach in zijn stem wanneer hij vraagt: “Wanneer nemen we nog een keer pauze?”

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

1 reactie

Edwin 9 juni 2020 - 14:37

Leuk en geil verhaal Lina

Beantwoord

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy