Sexy verhaal: Territoriumdrift

door Yentl

Het is nog vroeg in de ochtend. In mijn pyjamatopje en lange broek haal ik het beddengoed af terwijl ik hoor hoe hij met zijn collega Michael naar boven komt. Ze hebben zich beneden voorbereid op de nieuwe werkdag die zo gaat beginnen.

“Morgen,” groet Michael wanneer hij boven aan de trap staat.

“Goeiemorgen!” Lach ik terug. Ze werken al lang samen en ons huis kent nog maar weinig geheimen voor Michael. Eens in de zoveel tijd komt Michael eten, gamen of gezellig een bakje koffie drinken om te brainstormen. Vandaag komt hij hem ophalen om samen naar werk te rijden.

“Jeetje, wat heb jij toch goede billen hé?! Zelfs in die pyjamabroek!” Michael kijkt me lachend aan.

Ik ben zulke opmerkingen van hem allang gewend. Hij voelt zich hier thuis.

“Ja lekker hé, juist in die broek!” Antwoordt mijn vriend lachend en hij geeft me een speelse tik op mijn billen.

“Zo! Zelfs de bounce is lekker”, zegt Michael ietwat verbaasd.

“Ja ja”, lach ik terwijl ik naar de andere kant van het bed loop om de kussens uit de slopen te halen.

“Nou schat, je hebt geen idee. Je hebt echt de lekkerste billen.” Hij loopt naar me toe en pakt ze stevig vast. Michael staat in de deuropening en bekijkt het vanaf een afstand.

Zijn grip is stevig. Hij heeft mijn billen zo strak vast, ik kan geen kant meer op. Ik kan zijn ademhaling bijna in mijn nek voelen. Ik laat het kussensloop op de grond vallen en merk dat ik stiekem en voorzichtig mijn billen wat naar achter druk.

“Michael?” Vraagt hij dan, ‘zou je alvast naar beneden kunnen gaan?’

“Huh, nu?” Antwoordt Michael verbaasd.

“Ja. Nu graag. Ik kom er vanzelf aan. Pak maar wat te drinken ofzo.”

Nadat Michael even verbaasd stil is blijven staan doet hij een stap naar achter en loopt langzaam de trap af.

Heeft hij hem nou echt weggestuurd om sex met mij te hebben?!

“Je weet dat ik je niet kan weerstaan als je zo doet.” Hij knijpt nog net iets harder. Een kreun klinkt uit mijn mond. Ik weet hoe gek hij is op mijn billen en het feit dat hij iemand heeft weggestuurd om van mij te kunnen genieten zorgt ervoor dat ik aan sta. Ik wil hem. Ik ben ready.

Als antwoord leun ik wat voorover en begin ik mijn billen tegen zijn kruis te schuren. Ik kan hem voelen groeien door onze kleding heen.

Hij laat mijn billen los. Trekt mijn pyjamabroek naar beneden en drukt mijn hoofd in het matras. Met een harde pets op mijn blote billen als gevolg. Ik vind het heerlijk als hij wat wild is. Ik hoor hoe hij zich van zijn eigen broek en boxer ontdoet. Hij laat ze net onder zijn billen rusten. Ik heb allang opgemerkt hoe nat mijn poesje is geworden. Zoals ik zei: ik ben ready.

Zijn natte eikel glijdt tussen mijn billen door. Langs mijn opening en door mijn lipjes. Dan pakt hij mijn armen en kruist ze op mijn rug. Met één hand houdt hij ze op hun plek. Zijn andere hand vult hij met mijn haar en hij trekt mijn hoofd wat omhoog. Hij positioneert zich in de juiste houding en stoot dan naar binnen. Puur genot dendert door mijn lijf. Hij gaat diep en zonder genade. Ritmisch stoot hij heen en weer. Mijn borsten dansen op zijn ritme en mijn tepels schuren over het kale matras.

“Hoor dan!” Gromt hij.

Ik hoor het. Het geluid van mijn natte poesje, mijn vocht. Het vult de slaapkamer. Ik voel de druppels langs mijn bovenbenen lopen.

Hij kreunt terwijl hij op me inbeukt. Zijn greep wordt steeds steviger. Het idee dat Michael beneden keurig zit te wachten tot wij klaar zijn maakt me bloedgeil. Ik ben veel luider dan normaal en na de zoveelste stoot begin ik te jammeren. Hij laat mijn haar los en plaatst zijn hand over mijn mond. Mijn hoofd nog verder naar achter duwend. Ik krijg amper lucht wanneer ik voel hoe hij het tempo opvoert.

Zijn hand duwt mijn handen strak op mijn rug. Mijn romp wordt bijna in het matras begraven. Zijn ademhaling versnelt. Het heerlijke geweld dat hij op me loslaat neemt toe. Hij kreunt luid en tijdens zijn laatste stoot voel ik hem schokken. Hij laat mijn armen los, haalt zijn hand van mijn mond en draait me om. Binnen no time lig ik op mijn rug. Voor ik het weet heeft hij twee vingers naar binnen gebracht en streelt hij mijn gevoelige binnenste plekje. Zijn lippen drukken tegen mijn clit en hij zuigt zachtjes. Er is niet lang voor nodig. Ik ga komen.

Mijn lichaam kronkelt op zijn vingers terwijl hij me aanmoedigt.

“Hmm, ja. Lekker. Kom maar voor me.”

Ik gooi mijn armen langs mijn hoofd en laat me gaan. Kreunend en hijgend spat ik uit elkaar. Ik ben Michael allang vergeten.

Trots kijkt hij me aan terwijl hij zijn vingers terughaalt. Gevolgd door een vluchtige zoen.

Dan geeft hij één harde tik op mijn poesje. Zijn vingertoppen tikken precies op mijn clit. Ik schrik en geef een gil. Het voelt alsof het genot opnieuw door mijn lijf schokt.

“Ik moet echt gaan”, lacht hij, “het is niet netjes om mensen te laten wachten.”

Beeld: Pexels

Dit vind je ook leuk

1 reactie

Theo 16 september 2021 - 10:40

Lekker geil verhaal, doet mij aan mijn eigen ervaringen denken

Beantwoord

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy