Must try: 4 sexposities op de Foam Roller

door Julia

Als je met regelmaat sport heb je er vast weleens van gehoord; de foam roller.  Ideaal voor snel spierherstel na een heftige workout, of juist ervoor om je spieren beter te laten functioneren tijdens je training. Maar wist je dat je de foam roller ook als sextoy kunt gebruiken?

 

foam roller

 

Voor de girls onder ons die nu denken; ‘Heb ik iets gemist, wat is in godsnaam een foam roller? Deze handige tool gebruik je voor het losmaken van je spieren. Als je namelijk lang in dezelfde houding zit of staat, kunnen er verklevingen ontstaan in je bindweefsel tussen je spieren en je huid. De foam roller gaat dit tegen, en maakt het weer soepel. Zodat je weer lekker kunt bewegen. Maar, zo’n roller heeft meerdere functies, zo is ie ook perfect om te gebruiken tijdens de sex. Hoe? Dat lees je hieronder.

#1 Duwtje in de rug

Ga op je knieën zitten en leg de foam roller onder je schenen. Rust op je onderarmen alsof je de plank doet. Hij knielt achter je, net als bij doggy style, en komt in je. In plaats van te stoten, rolt hij je heen en weer. Dit maakt het makkelijker voor hem en voor jou voelt het soepeler en luchtiger aan.

#2 Foam stimulator

Deze positie gaat als volgt: leg de roller verticaal neer en ga er op liggen met je heupen aan het eind. Hij ligt dus onder je vagina. Je boy gaat bovenop je liggen en penetreert je. Voor extra stimulatie kun je je clitoris over de foam roller heen bewegen. (na gebruik even schoonmaken met een doekje, is wel zo fris)

 

#3 De Rock en Roller

Oraal plezier met de foam roller! Ga op je rug liggen met de tool onder je, hierdoor komen je billen iets omhoog. Je lover gaat je vervolgens met zijn mond verwennen door tussen jouw benen te gaan liggen met zijn handen onder je billen. Vervolgens kan hij de foam roller in beweging brengen en jou heen en weer rollen, naar zijn mond toe en weer terug. Je kunt hem ook andersom doen, met hem op de roller.

 

#4 De balansact

Dit sexstandje is wat ingewikkelder, maar zeker het proberen waard. Je lief zit met zijn benen wijd, knieën gebogen met de roller onder zijn benen. Jij gaat met je booty op de foam roller zitten, met je gezicht naar hem toe en je benen over zijn benen. Laat hem in je komen en steun met je handen op zijn schouders. Probeer de balans te houden, terwijl hij je heen en weer rolt. Heb je hem onder de knie? Span dan je buikspieren extra aan, zodat je met een hand hem vast kunt houden en met de ander je clit kan strelen.

 

Bron: Cosmopolitan.com
Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy