5 mannen vertellen – de beste sex

door Redactie

Als vrouw blijft het natuurlijk interessant om te horen wat mannen leuk, geil en spannend vinden. Om jullie een klein beetje meer inzicht te geven in die oh zo fascinerende mannen breintjes, hebben we een aantal heren wat vragen over sex voorgelegd. En de antwoorden delen we natuurlijk met jullie, in deze vierdelige reeks.

Zo vroegen we vijf mannen wat de beste seks uit hun leven was. Zoals je zult zien, zijn alle mannen anders en lopen de antwoorden behoorlijk uiteen. Als je van je eigen vent wil weten wat hij ziet als de ultieme sekspartij, kan je het dus het beste gewoon vragen. Desalniettemin is dit lijstje een fijne bron van inspiratie.

Mick (25) vertelt:

“Omdat ik sex heel lastig te vergelijken vind, is het moeilijk te zeggen wat de beste sex uit mijn leven was. Soms heb je een geweldige klik met iemand, waardoor de sex mindblowing en fijn is en soms is iemand fysiek heel aantrekkelijk waardoor je extra opgewonden bent en super geile sex hebt. Ik denk dat ik die eerste soort beste sex heb gehad met mijn ex-vriendin & vriendin. De allergeilste sex was op mijn 24e met een meisje dat ik leerde kennen op Bumble. Zij was op roadtrip langs alle grote steden in Europa en bleef drie dagen in Amsterdam. Zelf kwam ze uit LA, was een prachtige vrouw om te zien en 23 jaar oud. Op het moment dat ik haar zag was er al gelijk een seksuele spanning en later vertelde zij mij dat ze al haar gehele rondreis van meer dan een maand geen sex had gehad. We hebben eerst kort wat gedronken maar vertrokken al snel richting het luxe appartement waar ik toen twee weken op paste voor een vriend. We hebben zowat 2 uur lang om elkaar heen gekronkeld en ik heb haar hele lichaam gezoend. Ze zag er zo perfect uit dat ik geen enkel plekje wilde overslaan. Ik heb in bed nog nooit zoiets meegemaakt, zo heftig en geil. Ik denk dat we elkaar eigenlijk leuk vonden, maar we tegelijkertijd wisten dat zij twee dagen later weer terug zou gaan naar LA. Gelukkig hebben we elkaar de volgende nacht weer gezien. Twee geweldige nachten. We spreken elkaar nog steeds, maar vriendschappelijk. Ik was niet dronken, we waren er allebei volledig bij wat het misschien wel een nog mooiere ervaring maakt.”

Joey (44) vertelt:

“De beste sex..dat is een moeilijke vraag want met de jaren wordt je beter in bed. Dacht ik dat ik de beste sex ever had gehad met een sexy dame, was de sex met een sexpartner erna weer beter door de dingen die ik had geleerd. Ik kan oprecht zeggen dat ik op dit moment een FWB heb waar ik ontzettend geile sex mee heb. Ik vind nu een beetje kinky sex erg lekker. Zij vindt het geil om gedomineerd te worden en te experimenteren met rope bondage en roleplay dus dat sluit heel goed aan. Ondanks dat we niet verliefd zijn hangt er een ontzettende geile spanning tussen ons. Of we nu dronken, nuchter, gepland of ongepland elkaar zien, springen de vonken er vanaf en hebben we heerlijke wilde sexdates. Oh en voor ik het vergeet ze geeft de best blowjobs ever en alsof ze het er om doet, altijd op onverwachte momenten, het maakt haar nooit uit waar en wanneer. Die ongeremde, geile, gretige, zelfverzekerde houding van haar zorgt ervoor dat onze sex spectaculair is.”

Benjamin (30) vertelt:

“Ten eerste ben ik ervan overtuigd dat je lekkerder klaarkomt als je verliefd bent. Hoe dat precies werkt, weet ik ook niet, het zal wel iets met stofjes en hormonen te maken hebben maar als ik een meisje écht leuk vind, kom ik intenser klaar tijdens de sex. Naast verliefde sex heb je natuurlijk ook gewoon bloedgeile sex en ik denk dat ik dat zou kiezen als mijn beste sex ervaring. Jaren geleden zat er een meisje bij mij op school met een mooi gezichtje en prachtige tieten. Ze was alles behalve een sletje en ging bijna niet met jongens om. Ik heb echt hard mijn best moeten doen om haar het bed in te krijgen maar elke date, alle uren braaf luisteren, elke keer dat ik haar ergens opgehaald en weer thuisgebracht heb, was het meer dan waard. Achteraf gezien kwam het waarschijnlijk door de lange spanningsopbouw dat het uiteindelijk zo geil was met haar.”

Samir (25) vertelt:

“We waren beiden negentien en leerden elkaar kennen via Tinder. (Ja ik ben een veteraan op tinder, 7 years and counting). We spraken elkaar dagelijks en begonnen zelfs elke avond te skypen, we konden levelen op elk gebied. Het enige probleem was; zij woonde aan de andere kant van het land en ik had geen auto. Uiteindelijk spraken we af dat ze een weekend langs zou komen ondanks dat ik nog bij mijn ouders woonde. Ik haalde haar op van het station en toen ze om het hoekje tevoorschijn kwam, wist ik niet wat ik zag. Een lang blond meisje met benen waar geen eind aan leek te komen afgemaakt met hele hoge hakken. Na een drankje bij vrienden gingen we naar huis. Als zij op het punt staat zich uit te kleden, kijk ik mijn ogen uit. Ze doet haar jurkje uit en mijn mond valt open van verbazing als ik ontdek dat er een volledig setje onder zit compleet met jarretels.

Ik lijk op een soort van automatische piloot te schieten, pak haar vast en gooi haar op bed Ik ben harder dan ik ooit en zodra ze dit merkt, gaat op ze op haar knieën voor me zitten. Tot mijn verbazing schuift ze mijn penis helemaal tot aan mijn ballen in haar mond. Dit is mij oprecht nog nooit gebeurd en ik weet niet wat mij overkomt. Vrij ruw neuk ik haar keel en ze lijkt er van te genieten. Als ik haar na een tijdje aan haar staart omhoog trek, kijkt ze me aan en duw ik haar naar achteren op mijn bed, Ik ben niet vergeten hoe zij mij heeft lopen teasen dus het is wel tijd om haar terug te pakken. Na haar flink verwend te hebben gaat ze in doggystyle voor me zitten. Ze is niet de meest stille en ik ben bang dat ik mensen ga wakker maken dus duw ik haar in mijn kussen. Wanneer mij het gevoel bekruipt dat ik klaar ga komen geef ik dit aan. Zij komt voor me zitten, zet haar lippen om mijn lul en begint mij te pijpen tot ik begin te spuiten. Als we uitgeput naast elkaar liggen bedenk ik me; Het is pas vrijdag.”

Jasper (33) vertelt:

“Ik heb vaker goede sex gehad dus ik vind het wel moeilijk om een specifieke keer te benoemen. Buitenlandse sex ervaringen zijn wel altijd leuk. Op vakantie zijn meiden toch vaak wat losser en wilder naar mijn idee. Als ik iets van kort geleden moet beschrijven is het wel mijn laatste trio. Dat was echt een gekkenhuis. We hebben ruim twee uur lang van alles en nog wat gedaan met z’n drieën. Omdat we zo moe waren, hebben we een paar uurtjes geslapen om vervolgens ‘s ochtends weer lekker verder te spelen.”

Meer lezen:

12 mooie mannen om te volgen op Instagram

6 dingen waar mannen zich voor schamen

6 fabels over mannen en sex

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy