Single in the City: Het broertje van mijn beste vriendin

door Saar

Ik heb de zomer in mijn bol. Alles en iedereen leeft en bloeit op in de zomer. Letterlijk en figuurlijk. Zo ook een ontluikende (kortstondige) liefde tussen mij en…. Het broertje van mijn beste vriendin(!)

Sander. Hij ziet er uit als een jonge Leonardo DiCaprio, alleen met bruin haar. Meer mijn type. Ik heb hem al een paar keer gezien, zo ook op de verjaardag van Anouk, mijn bff sinds we naast elkaar zaten tijdens onze allereerste dag als student. In die 10 jaar tijd is hij ontpopt van een 12-jarige puber naar een 22-jarige student. Een die met alleen zijn blik al hét lustobject is van alle verenigingsmeisjes. 

Zijn looks zijn niet het enige, met zijn relaxte manier van spreken en blauwe ogen die je intens aankijken als hij praat, kreeg ik knikkende knieën. Die kriebels in mijn buik begonnen tijdens de verjaardag van Anouk. Ik zat urenlang met Sander te praten in de hoek van de kamer. Hoe kan deze jongen amper 22 jaar zijn en zoveel volwassener overkomen? Het gesprek begon uiteraard met algemene praat over ons leven, wat we vinden van fake news, Trump en de Brexit, maar ging geleidelijk aan over in de filosofie van ons bestaan. Onder andere Freud, Nietzsche en Marx zijn de revue gepasseerd. Ik ben zwaar onder de indruk van zijn kennis en vergeet de hele verjaardag om me heen.

Ik word weer teruggebracht bij de realiteit als Anouk in mijn oor tettert dat ze ons favoriete karaokenummer heeft aangevraagd en dat ik met haar mee moet komen. Ik schrik op en zie op mijn mobieltje dat ik al meer dan twee uur met Sander heb gepraat. Hij kijkt ook verschrikt op als Anouk ons gesprek overneemt. Hij kijkt me recht in mijn ogen aan en ik stotter als ik tegen Anouk zeg dat ik met haar meega.

“Ik zie je zo”, zegt hij, zonder zijn blik van me af te werden. In een soort van trance loop ik mee, er wordt een microfoon in m’n hand gedrukt en mijn mond zingt mee met ‘wereld zonder jouw’ van Trijntje en Marco. Mijn hoofd is totaal ergens anders.

Na het nummer stap ik van het podium af en laat me weer opgaan met de menigte. Ik heb frisse lucht nodig en snak naar een peuk. Buiten kom ik weer een beetje terug op aarde.

“Mag ik er eentje bietsen?”, hoor ik naast me en verschikt kijk ik op, Sander staat naast me.

“Ja, natuurlijk”, zeg ik verschrikt. “Interessant gesprek net”, zegt hij. “Ik ken niet veel vrouwen die hun filosofisch huiswerk hebben gedaan.”

“Interesse en leeftijd”, antwoord ik. “Ik was op mijn 22e vooral geïnteresseerd in de filosofie van mijn eigen leven, niet zozeer wat er vroeger al was bedacht.”

“Scherp”, antwoordt hij. “Dus de chicks van mijn leeftijd moeten die transitiefase ook nog door.”

“Geen idee”, zeg ik, “misschien ben jij wel de uitzondering op de regel.” Hij blaast zijn rook in mijn gezicht en zegt: “Ik hou van uitzonderingen, dat ben ik zelf en dat ben jij ook.” Damn, deze woorden komen binnen. Hoe kan hij zo onweerstaanbaar zijn en ik, met mijn grote mond, zo weerloos?

Die nacht kan ik niet slapen, ik kan alleen maar aan Sander denken. Aan zijn woorden, zijn blik, maar ook aan zijn houding en lichaam. Het is het broertje van Anouk, het is het broertje van Anouk, blijf ik herhalen. Verboden gebied, streng verboden gebied! En bovendien zit hij midden in zijn studentenleven, jij bent alweer vijf jaar een loonslaaf. Ik probeer Sander uit mijn gedachten te verbannen, zonder resultaat. Het is 5 uur en ik hoor die k*t duiven alweer roekoeroekoeën. De volgende dag ben ik aan het varen als ik het Facebook Messenger-signaal hoor. Ik zie dat het een bericht van Sander is.

“Saartje, wat doe je einde van de middag? Ik wil ons gesprek van gisteravond graag voortzetten X.”

Dit heimelijke gevoel komt blijkbaar van twee kanten. Ik besluit mijn trip naar mijn ouders te verplaatsen naar volgende week. Een gevoel van schuld tegenover Anouk duikt op in mijn gedachten, maar ik wuif het snel weg. Ik kan alleen maar aan Sander denken. Ik antwoord dat ik een wijntje koud zet op mijn balkon en dat we daar verder kunnen praten. Ik denk niet eens alleen meer aan praten. Als ik nadenk wat er misschien wel meer kan gebeuren, voel ik hoe opgewonden ik ben. 

Hij ziet er goddelijk uit. Waarom zie je niet dat hij tot 5 uur in de kroeg heeft lopen drinken? O ja, pas 22 jaar. Als hij in mijn keuken staat, geeft hij me een kus op mijn wang. Net iets te dicht bij mijn mond, net iets te lang. Ik voel zijn adem. Als hij me weer intens aankijkt, zoen ik hem vol op zijn mond. Ik hoor hem lichtjes kreunen. Wat voelt dit goed! Ik voel zijn hand via mijn hals, schouder naar beneden glijden en hij pakt mijn billen stevig vast. Zijn zoenen worden heftiger en ik hap naar adem. Ik trek me terug uit zijn greep en kijk hem verschrikt aan. “Anouk…”, zeg ik verward tegen hem.

Hij trekt me naar zich toe en zegt: “Ze weet allang wat er gaande is, Saar. Ik heb haar gezegd dat ik naar jou toe zou gaan vanmiddag. Ze is ook niet blind nadat ze ons zag op haar verjaardag. Ze gaf me een dikke knipoog en wenste me veel plezier. Al denk ik dat je haar sowieso even moet bellen als haar kater verdwenen is…” Ik haal opgelucht adem. Ik kon me al niet voorstellen dat Anouk, wiens favoriete spel Tinder is, hier moeilijk over zou doen. Maar toch, het blijft het broertje van je beste vriendin. 

Ik voel een lange zoen in mijn nek en ben meteen weer terug in de ruimte, bij Sander. Hij tilt me op en zet me op het aanrecht. Zijn handen masseren ondertussen mijn borsten en ik voel mijn tepels stijf worden. Ik pak zijn billen en duw hem dichter naar me toe. Ik verplaats mijn handen naar de rand van zijn boxershort en beweeg langzaam naar voren. Hij hijgt in mijn nek, waardoor ik overal op mijn lichaam kippenvel krijg. Mijn bloesje wordt uitgedaan en mijn bh wordt vakkundig van mijn lichaam verwijderd. Hij zuigt zachtjes aan mijn tepel. Steeds harder tot ik kreun van genot. Hij tilt me van het aanrecht en we verplaatsen naar de bank. 

Onderweg trek in zijn shirt uit en zie zijn gespierde lichaam tevoorschijn komen. Ik sta in vuur en vlam. Vervolgens trekt hij mijn broek uit en gaat verder met mijn billen masseren. Ik druk mijn borsten, met keiharde tepels tegen hem aan en hij trekt mijn string uit. Vervolgens duwt hij me op de bank. Ik wil zijn broek losknopen, maar ik word tegengehouden.

“Dat komt zo”, fluistert hij in mijn oor. Hij verplaatst zijn mond naar mijn hals en gaat verder naar beneden. Na een korte stop bij mijn linkerborst gaat hij steeds verder naar beneden. Mijn lichaam beweegt ritmisch mee terwijl hij verder afdwaalt. Eindelijk komt hij bij mijn gevoeligste deel en begint te likken. Ik laat een kreun ontsnappen. Hij zuigt zachtjes aan mijn clit en ik voel zijn vingers bij me naar binnen dringen.

“Je bent kletsnat”, en terwijl hij het zegt voel ik mijn hoogtepunt komen.

“Ga-ga-ga dooor”. Hij beweegt zijn vingers ritmisch terwijl zijn tong steeds steviger mijn clit masseert. Ik kom intens klaar, en blijf zweven in dit hoogtepunt. Hij likt zijn vingers af en trekt zijn broek en boxershort uit, terwijl ik de naschokken van mijn orgasme nog door mijn hele lichaam voel. Vervolgens zie ik hem voor me staan en wordt weer helemaal hitsig van het aanzicht van zijn harde pik. Ik masseer zijn ballen en draai met mijn tong rondjes om zijn eikel, voordat ik hem dieper in mijn mond neem. Als ik halverwege ben, duwt hij me terug op de bank.

“Ik wil nu in je zitten”, en terwijl hij het zegt, voel ik hem bij me naar binnen gaan. 

Eerst voorzichtig en vervolgens stoot hij harder en harder. Ik gooi mijn benen over zijn rug, zodat hij nog nét wat dieper kan gaan. Hij kreunt steeds harder en ik geniet ook intens, terwijl onze lichamen ritmisch in elkaar opgaan. Ik zoen hem ondertussen en bijt zachtjes in zijn lip, wat hem blijkbaar bevalt. Hij rukt zich los aan mijn omhelzing en ik voel hoe zijn pik harder wordt en naar een hoogtepunt klimt. Hij drukt zijn gezicht in mijn nek en komt klaar. 

We liggen al meer dan een halfuur in elkaars armen op de bank. De roes van de sex blijft nog lang om ons heen hangen en ik lig rozig met mijn hoofd op zijn schouder. Ik kan wel een eeuwigheid zo blijven liggen. Zijn vingers strelen over mijn rug. Op een gegeven moment zegt hij: “Nou, schat… wat een lekker wijntje was dat zeg”.

Ik lach en zeg: “volgens mij wisten we allebei dondersgoed dat dit niet om een wijntje ging”. Hij lacht en geeft me een lange kus. “Tijd om de fles te openen dan. Kom maar op met het filosofisch spreekuur!”

Ik heb uiteindelijk twee maanden met Sander gedatet en ben voor het eerst in tijden weer enorm verliefd geweest. Hij is vorige week vertrokken naar Madrid voor een summerschool voor zijn studie. Het was alles, het was nog niets. Uiteindelijk hebben we een punt achter ons ‘ding’ gezet. Hoewel leeftijd geen drol zou moeten uitmaken, doet dat het wel. Hoe vaak ik terugdenk aan mijn studententijd, ik ben die fase voorbij en hoef niet meer terug. Voor Sander geldt hetzelfde. Madrid is een voorbereiding op zijn uitwisselingsjaar naar een universiteit in Argentinië, waar hij in september heengaat. Ik lig nu al een paar dagen te janken op mijn bed als een verliefde tiener (daar maakt liefdesverdriet geen onderscheid in). Ik ben de hitte en mijn kamer zat. Door dit artikel te hebben geschreven heb ik Sander een plek gegeven en kan ik er weer tegenaan deze zomer. Hé Amsterdamse mannen, Saar is back in business

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy