Speeltje van de maand: Ultiem verlangen

door Lotte

Komt allen tezamen! De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat de tijd van het samenzijn weer is aangebroken. Toch zijn we tijdens de kerstdagen vooral met (schoon)familie en vrienden, dus een-op-een tijd met onze partners schiet er vaak bij in. No problemo, met ons speeltje van de maand december kun je het vuurtje tussen jullie lekker opstoken.

Ultiem verlangen: spannend spel voor twee

Of het vuurtje tussen jullie even is gedoofd of nog volop brandt, dit spel is perfect om meer te weten te komen over elkaar. Ultiem verlangen bevat allerlei erotische vragen over seksuele fantasieën, maar ook spannende opdrachten.

Een erotisch speel is de manier om meer makkelijk over sex te praten en nieuwe dingen over elkaar te ontdekken. Dat gebeurt op drie spelniveaus. Zo variëren de opdrachten van teder (voorspel, romantiek), tot intiem (gewaagder, heftiger) en vurig (uitvoeren van seksuele opdrachten). De opbouw heeft voor beide spelers een zeer opwindend effect! Perfect voor een spannende avond vol verrassingen.

“Uit eigen ervaring weet ik dat de meeste mensen niet zo gemakkelijk praten over hun eigen seksleven” zegt Richard Haex, bedenker van het spel. ”Sterker nog, zelfs of juist met de eigen partner is sex veelal een heel gevoelig onderwerp! Het sexleven van stellen gaat niet altijd over rozen. Praten over seksuele wensen, fantasieën en grenzen blijkt best lastig te zijn, zoniet onmogelijk. Uit recent onderzoek blijkt dat de respondenten hun sexleven met een zesje waarderen.”

Dit spel is helaas wel totaal op heterostellen ingestoken, het is namelijk in 2006 gemaakt. Met enige fantasie en eigen invulling kunnen lesbische stellen het spel ook spelen.

ultiem verlangen

Ultiem verlangen op een rijtje:

  • Erotisch spel
  • Spannend cadeau
  • Verschillende opdrachten en vraagkaarten
  • Verrijkt je seksuele relatie
  • Inclusief dobbelstenen
  • Kan gecombineerd worden met de Kinky Edition
  • Kleur: Diverse kleuren
  • Materiaal: onbekend

Prijskaartje: van € 47,95 voor € 30,00

Onze mening over Ultiem verlangen

Eerste indruk

“‘Ultiem verlangen’, die naam schept meteen heel hoge verwachtingen. Ik denk dat het een spel is met allerlei vragen en opdrachten waarmee je jezelf en je partner kunt uitdagen. De vormgeving is vrolijk, maar had wel iets sensueler gekund. Maar dat is ook een kwestie van smaak natuurlijk”

Het gebruik

“Het spel is gemakkelijk te begrijpen. Ook zonder handleiding kom je er uit. Door te dobbelen kom je op een vakje uit met een bepaalde functie. Je stelt elkaar een vraag of geeft een opdracht. Langzaamaan bouw je de seksuele spanning op. Mijn vriend en ik hebben het spel op een gegeven moment gelaten voor wat het was, omdat we zo’n zin hadden gekregen haha.”

Must have

“Als je in een sleur zit, is dit een perfect spel om elkaar weer te prikkelen. Ik zou dus zeker ‘must have’ zeggen voor stelletjes die al wat langer bij elkaar zijn. Maar ik denk dat eigenlijk elk koppeltje een leuke avond kan beleven met dit bordspel. Je daagt elkaar echt uit. Juist door het spelelement is het een laagdrempelige manier om elkaar pikante vragen te stellen.”

Nieuwsgierig geworden naar het spel? Shop Ultiem Verlangen bij EasyToys.nl!

Meer speeltjes van de maand:

Speeltje van de maand: Nouveau Wand massager

Speeltje van de maand: De splinternieuwe We-Vibe Melt

Speeltje van de maand: Sway Vibes vibrerend slipje

Beeld: Eigen fotografie

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met EasyToys.nl

1 reactie

Liefdeskruiden 14 december 2019 - 14:06

Een geweldig spel om het vuur weer op te doen laaien. En nog vrouwvriendelijk ook.

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy