Deze lesbische standjes passen het beste bij je sterrenbeeld

door Phlox

Er zijn veel dingen die je kunt doen tijdens lesbische seks, en het wordt al helemáál leuk als je ook nog eens de sterren laat meebepalen. Benieuwd welk lesbische standje voor jou de beste match is op basis van je sterrenbeeld? Stay tuned!

Schorpioen: Rodeo

(23 oktober t/m 21 november)

Dit standje is het helemaal voor de gepassioneerde Schorpioen- en dit is hoe je ‘m doet!

lesbische standjes

Een van jullie gaat op haar rug liggen terwijl de ander zich tussen haar benen in positioneert (dit is ook een goed standje om een strap on mee te gebruiken!) Degene on top kan het ritme bepalen en het is makkelijk om tijdens de rodeo oogcontact te hebben.

Kreeft: Tangled

(21 juni – 22 juli)

De naam zegt al genoeg: dit standje is erg intiem en vergt even wat samenwerking, maar dan heb je ook wat!

lesbische standjes

Tangled is een standje waarbij jij je benen om haar heen vouwt en zij hetzelfde bij jou doet, waardoor jullie een soort van in elkaar komen te zitten. Dit kan zowel met een speeltje als zonder! Tip: zorg dat je een chille plek hebt waar jullie het lang kunnen volhouden om te zitten (een bed wordt zeer aangeraden!) Dit voorkomt spierpijn achteraf.

Ram: De secretaresse

(21 maart – 19 april)

Een intens standje voor dit vuur sterrenbeeld! Zo doe je ‘de secretaresse’:

lesbische standjes

De een gaat op een stoel zitten en de ander neemt plaats zodat jullie face-to-face naar elkaar gericht zijn. Minstens een van jullie heeft haar handen helemaal vrij, wat dit standje perfect maakt voor clit- en tepelstimulatie!

Tweelingen: Absolute 69

De soixante-neuf is natuurlijk een echte classic (met een twist). Een prima match voor dit veelzijdige sterrenbeeld.

lesbische standjes

Spice it up door een van jullie op haar rug te laten liggen tijdens 69, terwijl de ander on top plaatsneemt. Maak van de positie gebruik om beffen en vingeren te combineren!)

Maagd: Face to face

(24 augustus – 22 september)

Maagden zijn echte ontdekkers en houden van een spotlight tijdens de seks.


Dit is een vrij intiem standje! Er is veel oogcontact, een goed uitzicht op je partner en de mogelijkheid om zowel je vingers als seksspeeltjes te gebruiken tijdens de face-to-face. What position could be better?

Stier: Staande ovatie

(21 april – 20 mei)

Verwen haar met het staande ovatie standje. Dit is hoe het werkt!


Kniel op de grond (of gebruik een matje tegen zere knieën!) en laat je partner voor je staan. De staande ovatie is een goed befstandje én je kunt haar billen ook genoeg aandacht geven.

Weegschaal: Het zwanenmeer

(23 september – 22 oktober)

Het drama-gehalte van deze positie is erg hoog, en dat is precies waar de Weegschaal plezier uit haalt!


Ga op bed liggen en laat je partner dan weer bovenop jou liggen, met haar vulva bij je gezicht. Vervolgens kan ze, voor de echt lenige dames, haar rug zover mogelijk buigen en tegen je aan laten leunen zodat jij gemakkelijk toegang hebt tot haar clit.

Steenbok: De houdgreep

(22 december – 20 januari)

Dit standje kan ik het begin een beetje ingewikkeld zijn.. maar dan heb je ook wat. Dit is hoe je het doet!


Leun op twee stoelen, ga tegenover elkaar zitten met jullie benen in elkaar verstrengeld en bepaal samen het tempo. De stoelen zorgen voor een andere angle dan normaal en dit is een goed standje om speeltjes mee te gebruiken!

Vissen: 99

(19 februari – 20 maart)

69 kennen we allemaal, maar heb je wel eens van standje 99 gehoord? De Vissen onder ons staan op het punt om een nieuwe ontdekking te doen!


Ga op je knieën voor je partner zitten en laat haar je van achter vingeren. Met het 99 standje kun je ook hetzelfde bij haar doen voor dubbele stimulatie.

Waterman: Doggy

(20 januari – 19 februari)

Ingewikkelde standjes zijn aan dit luchtelement niet besteed, dus doggy (met strap-on!) is wat dat betreft een perfecte match.


Doggy is hét standje voor de ultieme G-spot stimulatie en met een beetje oefening kunnen jullie ‘m uren volhouden. What’s not to like!

Boogschutter: Love seat

(22 november – 21 december)

Geen sterrenbeeld gaat zo goed op adoratie en bewondering als de Boogschutters, en dat is wat de love seat zo speciaal voor hen maakt!


Get yourself comfortable op een stoel, bed of aanrecht en laat haar je clit stimuleren met speeltjes of vingers. Maak het jullie vooral niet te ingewikkeld en geniet!

Leeuw: Joystick

(23 juli – 22 augustus)

Het is even puzzelen in het begin, maar dat is voor de Leeuw geen enkel probleem. Dit is hoe je de joystick doet!


Ga op een stoel zitten met één been gebogen. Zij kan op je schoot zitten met haar rug naar je toe, en haar clit tegen je been aanrijden voor stimulatie. Hier kun je ook standje 99 toepassen door haar van achteren te vingeren!

Meer over sterren:

Deze sterrenbeelden zijn het meest kinky

Standjes voor wanneer je verlamd bent vanaf je middel

De lekkerste masturbatie standjes voor vrouwen

Beeld: sex.sofeminine.co.uk / Pexels

1 reactie

Jantine 8 mei 2021 - 09:58

Bij schorpioen en boogschutter staan soortgelijke data.

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy