Shit happens

door Esther
0 reactie

Toen het leven nog normaal was en we elke week zorgeloos rond dwaalden over het eens zo gezellige Leidseplein, zat ik met Saar en Anne in Cocktailbar NJOY. Met z’n drietjes zitten we in een knusse booth met tegenover ons vier dronken Italianen die hard hun best doen onze aandacht te trekken, terwijl wij zo mogelijk nog harder ons best doen om ze te negeren. De cocktails die we uiteindelijk voorgeschoteld krijgen, zien er prachtig uit maar smaken niet bijzonder spectaculair. Toch zijn we alle drie in een uitzonderlijk goede stemming en drinken we de cocktails rustig op terwijl we de nodige selfies maken en keihard lachen om onze eigen dronken koppies en driedubbele onderkinnen. We sluiten ons bezoekje aan de cocktailbar af met een rondje shots dat we aangeboden krijgen van onze lieftallige overburen en vertrekken dan richting het beloofde land: De Bubbels.

Voor we de deur bereikt hebben, ziet Peter, de enorme bewaker, ons al op hem aflopen.

“Dag dames,” zegt hij vrolijk. “Altijd leuk om jullie weer te zien. Kom binnen!” zegt hij terwijl hij de deur voor ons open houdt.

We gaan de deur door en zien dat het niet stampvol maar wel gezellig is binnen. We zijn er een beetje klaar mee om als sardientjes in een blikje op de dansvloer te staan dus daarom gaan we meestal niet meer op zaterdag de stad in. Ervaring leert ook dat er doordeweeks veel horeca personeel, event managers en dj’s op hun vrije dag een dansje wagen wat ook vanavond weer het geval blijkt te zijn.

Aan de bar spot ik een dj die ik volg op Instagram, sinds ik hem ooit hoorde draaien in Bitterzoet. Op Insta post hij dagelijks een flinke dosis memes. Inmiddels check ik zijn Stories vooral daarvoor in plaats van updates rondom muziek en feestjes. Jayden de dj zit rustig aan de bar met een biertje. Hij is in gesprek met een vriend en lijkt niet echt bezig te zijn met wat er verder in de tent gebeurd. Hij kijkt niet op of om als we langs hem lopen, dus laat ik hem voor wat het is. We geven onze jas aan een van de barmannen, bestellen een rondje drank en sprinten de dansvloer op.

Als ik aan de bar sta voor een refill van onze vodka-ginger ale, zie ik dat Jayden inmiddels meer vrienden om zich heen verzameld heeft. De biertjes hebben hem wat losser gemaakt, want hij staat inmiddels te dansen. Kaaskoppen zijn hartstikke gezellig, maar op de dansvloer zijn ze meestal geen uitblinkers. Jayden daarentegen staat te swingen alsof het zijn tweede natuur is. Als de lichten op zijn armen schijnen, lijkt zijn chocoladekleurige huid bijna te glanzen. Wanneer onze blikken elkaar kruisen, glimlacht hij breed en voel ik een kriebeltje in mijn buik.

Ik laat mijn meiden weten dat ik een prooi op het oog heb en loop met mijn glas zijn kant op.

Je bent altijd zo grappig op Insta!” tetter ik in zijn oor. Jayden lacht weer naar me met zijn guitige snoet, maar reageert niet op wat ik zeg. Al dansend blijft hij me aankijken met een uitdagende blik. Ik doe een poging om indruk te maken op Jayden met mijn beste moves. Ik zou So you think you can dance niet winnen, maar na al die jaren uitgaan kan ik aardig met m’n kont schudden. Als we even tegenover elkaar staan te dansen, vraagt hij of ik nog wat wil drinken.

We sluiten ons aan bij zijn vrienden die aan de bar staan. Eén van hen blijkt zijn jarige neef te zijn. De mannen hebben champagne gehaald en bieden ons ook een glaasje aan. Voor ik het weet staan we alle drie met een glas champagne in de ene hand en een shot tequila in de ander de lachen en te gieren met de mannen. De drank vloeit net iets te rijkelijk. Vooral bij Jayden hakt het er flink in.

Als de flessen leeg zijn, vraagt Jayden me of ik met hem mee naar huis wil. Ik laat de meiden weten dat ik op avontuur ga, geef ze snel een knuffel en pak m’n jas. Arm in arm lopen we richting de Uber pick-up spot. We rijden een stukje richting Oost en stappen vervolgens uit bij een leuke nieuwbouwflat. Met de lift gaan we naar de 6e verdieping en lopen uiteindelijk naar een mooi appartementje.

Jayden schenkt voor ons allebei een tequila en een glas water in. Hij slaat zijn tequila achterover en zegt dat hij even naar het toilet moet. Ik blijf alleen achter in de woonkamer en kan het niet laten om een beetje rond te neuzen. Terwijl ik door de kamer scharrel, bedenk ik me dat hij wel vrij lang wegblijft en realiseer ik me dat ik inmiddels zelf ook moet plassen. Als Jayden de kamer weer binnenkomt, spring ik opgelucht op; “Ah je bent er weer,” zeg ik “Ik ga ook even snel plassen.” Hij kijkt me lichtelijk geschrokken aan.

“Als ik jou was, zou ik even wachten”, zegt hij. Ik snap niet precies wat hij bedoelt en gezien ik toch echt moet plassen, negeer ik zijn opmerking en loop naar de badkamer.

Als ik de badkamerdeur opendoe, realiseer ik me direct wat het probleem is. In de badkamer hangt een, op z’n zachts gezegd, onprettige lucht. Ik ga vlug naar de wc, was m’n handen en loop weer terug richting de woonkamer. Jayden staat al op me te wachten. Hij pakt me bij mijn middel en zoent me op mijn mond. De zoen doet me vergeten wat ik zojuist geroken heb en ik laat me gewillig meeslepen de slaapkamer in.

We rukken de kleren van elkaars lijf en lijken allebei geen interesse te hebben in voorspel. Als hij naakt op zijn rug ligt, klauter ik bovenop hem. Ik kus hem in zijn nek, op zijn borst en ga dan langzaam naar beneden. Ik kietel zijn ballen terwijl ik gretig zijn penis in mijn mond neem. Hij kreunt tevreden terwijl ik steeds sneller op en neer beweeg.

“Door de drank denk ik niet dat ik ga komen”, zegt hij met hese stem. “Dus doe met me wat je wil. Ik wil je zien genieten van mijn grote zwarte pik.” Met grote ogen kijk ik hem aan. Zoiets laat ik me natuurlijk geen tweede keer vertellen dus ik kom gelijk in actie.

Ik leun iets naar achter en steun met mijn handen op zijn schenen terwijl ik mijn heupen op en neer beweeg. Op de een of andere manier lijkt hij precies het goede plekje te raken en ik krijg er maar geen genoeg van. Als hij in mijn tepels knijpt, houd ik het niet meer en voel een intens orgasme door mijn hele lichaam racen. Nadat ik schokkend ben klaargekomen, ga ik even naast hem liggen.

“Wow,” zeg ik en laat een diepe zucht ontsnappen. “Ik moet heel even bijkomen…”

Hij glimlacht naar me en loopt dan zonder iets te zeggen naar de badkamer.

Als ik uitgehijgd ben, vraag ik me voor de tweede keer die avond af waarom hij in hemelsnaam zolang in de badkamer blijft hangen. Dit keer heb ik helaas een vermoeden wat de beste man aan het doen is. Ik twijfel even over wat ik zal doen, maar besluit dan dat ik eigenlijk al meer dan tevreden ben met deze vrijpartij dus kleed ik me aan.

“Ik ben weg!” tetter ik tegen de dichte badkamer deur en vlucht dan snel het appartement uit.

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy