K(L)ETSPODCAST #11: Exhibitionisme

door Esther

Elke woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering van DE K(L)ETSPODCAST met mij – Esther – en mijn wisselende co-hosts. Jullie kenden me wellicht al van mijn geschreven verhalen hier op LotteLust en sinds twee maanden kunnen jullie luisteren naar mijn geklets. Tune lekker in tijdens het schoonmaken, wandelen, pendelen of voor het slapen gaan en laat ons weten welke onderwerpen jij nog wilt horen en wie jouw favo co-hosts zijn.

Exhibitionisme

In de 11e aflevering kletst Es met haar zusje Sarah, die jullie al eerder gehoord hebben in aflevering 5 waarin de dames babbelden over het bespreekbaar maken van seks. Deze week kletsen de dames over een iets spannender onderwerp namelijk: exhibitionisme.

Sexfeesten, betrapt worden of stiekem gluren bij de buren, Es en Saar praten er openlijk over en delen hun meningen, gedachtes en ervaringen met jullie.

Luister DE K(L)ETSPODCAST

In DE K(L)ETSPODCAST mag en kan alles gezegd worden en we beginnen elke aflevering met de vraag: “Wanneer heb je voor het laatst geketst en was het lekker?”. Je luistert mee met een eerlijk, openhartig en herkenbaar gesprek. Er wordt gelachen, advies gegeven en de nodige vunzige details gedeeld.Wil je DE K(L)ETSPODCAST als eerste luisteren? Je kunt ons volgen op Insta, Spotify of SoundCloud om zo gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwe uploads.

Afgelopen weken praatte Es met verschillende kletspartners over daten, trio’s, vreemdgaan en nog meer sappige onderwerpen. Laat ons weten wat je van deze podcast vond en of je meer afleveringen met Sarah zou willen horen!

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy