K(L)ETSPODCAST #27 – Valentijn

door Esther

Wekelijks uploaden we een nieuwe aflevering van DE K(L)ETSPODCAST op Spotify en Soundcloud. Elke woensdag staat de aflevering ‘s ochtends vroeg voor je klaar. Luister mee terwijl je naar je werk rijdt, tijdens het hardlopen of na negen uur als je, net op tijd voor de avondklok, een avondje alleen op de bank zit.

Valentijn

Deze week is Suus weer te gast! Es en Suus praten over Valentijnsdag, en hoe het er dit jaar bij hen aan toe ging. Stille aanbidders, verboden liefdes en natuurlijk vertelt Es of ze Favorietje nog een cadeautje heeft gestuurd. Luister lekker mee en laat ons op Insta weten hoe jouw V-day was! En wat vind je van ons nieuwe logo? Illustraties zijn door Julia Prijna.

Luister mee

DE K(L)ETSPODCAST is te beluisteren via Spotify en Soundcloud. De afgelopen weken kletste Es met verschillende kletspartners over allerlei spannende onderwerpen zoals porno kijken, trio’s en vreemdgaan. Volg DE K(L)ETSPODCAST op Insta om op de hoogte te blijven én mee te kletsen.

Heb je een leuke anekdote, een vraag, feedback, een goed idee voor een klets onderwerp of wil jij volgende keer Truth or Drink spelen met Es: schroom niet om een DMetje te sturen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy