De Rebound deel VII: Love Mirage

door Julia

In deel VI vertelde Julia over de eerste scheurtjes in de sexrelatie met haar rebound, de passie was niet meer alleen in de slaapkamer te merken en haar gevoelens gaan Julia parten spelen. De grens tussen lust en liefde begint steeds meer te vervagen…

 

“Tijdens de sex kon ik merken dat hij boos op me was, omdat hij me dan voor straf heel hard penetreerde. Maar ik werd er eigenlijk alleen maar geiler van, ik wilde dat hij me hard aanpakte. In real life vond ik het verschrikkelijk als hij zei wat ik wel en niet moest doen, dat ik niet mocht daten met andere jongens, dat ik geen aandacht moest trekken door strakke kleding te dragen. Wie dacht hij wel niet dat hij was?! Niemand gaat mij vertellen hoe ik mijn leven moet leiden, dat bepaal ik zelf wel! Ik heb altijd die vrijheid gehad en daar gaat niemand verandering in brengen en zeker hij niet. Maar liepen we eenmaal de slaapkamer in dan was het een compleet ander verhaal. Hij kon me niet genoeg laten weten wie de baas was, ik genoot ervan als hij aan mijn haren trok, op mijn billen sloeg en me zo hard neukte dat ik het achteraf voelde branden. Die dominantie tolereerde ik alleen in bed.

 

Hij vond het heerlijk als ik me onderdanig opstelde

Nieuwsgierig

 

We maakten er een spelletje van, hadden we ruzie gemaakt dan was ruige sex de oplossing. Als ik weer eens woest op hem was om een foto die hij deelde van zijn vriendin, maakte ik het de volgende dag goed door me volledig aan hem over te geven in de slaapkamer. Hij gebood me dan om op mijn rug op bed te gaan liggen met mijn hoofd over de bedrand, zodat hij zijn stijve lul zo diep mogelijk in mijn mond kon laten glijden. Terwijl ik hem pijpte, boog hij zich voorover en kuste mijn buik en mijn kutje. Hij vond het heerlijk als ik me onderdanig opstelde en ik begon me af te vragen of dat het was wat hij thuis miste. Had hij thuis juist die andere rol? Had hij daar niks te zeggen? Of juist wel en was het gewoon een egodingetje?

Hoe langer we met elkaar omgingen, hoe nieuwsgieriger ik werd naar zijn ‘andere leven’. Ik wist dat dit een risico was, voor mezelf, om er aan te denken en naar te vragen want dat zou te persoonlijk worden. En toch was ik er benieuwd naar. Maar hij had altijd een heel duidelijk antwoord; hij was gelukkig en had regelmatig sex, kortom niks te klagen. Zijn enige verklaring was: ‘Ik vind het gewoon superspannend en geil.’

 

Ik zocht iemand die me deed vergeten dat ik alleen was

Gemis

 

Het was waarschijnlijk ook het spannendste wat hij in jaren had meegemaakt, want wat ik wel wist van zijn leven was dat het allesbehalve spannend was. Hij had zijn werk, zijn huis, zijn vriendin en zijn motor. Hij ging naar mijn weten niet uit, op af en toe een datenight met zijn vriendin na en zijn weken zagen er vrijwel hetzelfde uit; vijf dagen werken, zaterdag alleen en zondag met zijn vriendin de stad in. Begrijp me niet verkeerd, daar is helemaal niks mis mee als je er dolgelukkig van wordt. Maar daar zette ik nu juist mijn vraagtekens bij.

Bij mezelf wist ik heel goed waar die behoefte vandaan kwam, ik zocht een vervanging voor mijn ex. Iemand met wie ik regelmatig contact had, me aandacht gaf, die me deed vergeten dat ik alleen was, me alleen voelde. En dan maakte het eigenlijk niet uit dat het alleen maar over sex ging, het ging mij gewoon puur om dat contact. Iemand die bij het wakker worden aan me dacht en me welterusten zei, die kleine dingetjes dat maakte het verschil.

En precies dat kon ik dus niet rijmen bij hem, want hij had iemand met wie hij regelmatig contact had, sterker nog hij woonde met haar samen. Hij was niet alleen, hij had iemand die van hem hield en bij hem wilde zijn, die hem liefde toonde. Die hem s’ochtends bij het wakker worden een kus goedemorgen gaf, en s’avonds bij het slapen gaan hem een nachtkus gaf. Als je dat hebt, waarom is er dan die behoefte om op zoek te gaan?

 

Waar ik eigenlijk al voor vreesde, wat ik niet onder ogen wilde zien, gebeurde

Liefde is geen sprookje

Ik dacht altijd dat je alles hebt als je iemand hebt die van je houdt, die bij je wilt zijn en die jou zijn of haar liefde toont. Bij wijze van dan. Maar misschien is het niet zo simpel. Nee, natuurlijk is het niet zo simpel. Dat is een beetje het fantasiebeeld wat ons is voorgeschoteld in sprookjes en romcoms, maar het staat verre van de werkelijkheid. Het is iets waar ik graag in geloof, dat de liefde voor elkaar genoeg is. Maar de realiteit is anders.

Ik weet dat mijn rebound echt liefde had voor zijn vriendin. Ik weet dat hij nooit bij haar weg gaat. Dat is juist goed, want wij zijn niet voor elkaar bestemd. Maar waar ik eigenlijk al voor vreesde, wat ik niet onder ogen wilde zien, gebeurde toch. He got under my skin. Ik begon veel meer te voelen dan de bedoeling was. Shit, kwamen er nu dan echt verliefde gevoelens naar boven?

Vriendinnen die ik vertelde over hem, de passie de we hadden in de slaapkamer maar ook daarbuiten, merkten op dat dit meer was dan alleen sex. “Dat jaloerse gedoe, die ruzies, jullie hebben gewoon een relatie!” Ik schrok. Hadden ze gelijk? Was dit langzaamaan een relatie geworden?! Niet veel later kreeg ik het antwoord, van mezelf nota bene. Ik werd weer geconfronteerd met een beeld van hem en zijn vriendin in bed en ik was laaiend.

“Als jij mijn geen respect toont, toon ik jou ook geen respect. Ik ga niet meer mee in die leugen van jou. Als jij het haar niet vertelt, doe ik het.”

 

Benieuwd hoe dit afloopt? Lees het volgende week in deel 8 van De Rebound.

 

Wil je alle Rebound blogs lezen, klik dan hier.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy