Bedrogen door een bezette vent

door Esther

Esther is geboren en getogen in de Jordaan en nog steeds trotse bewoner van de mooiste stad van de wereld. Ze studeert om professioneel horeca-tijger te worden en is in haar vrije tijd fulltime kroeg-tijger. Feestjes, dates, cocktails en mooie mannen; Es deelt op een cynische doch sexy manier wat zij in haar stad zowel meemaakt. 

Wat veel van jullie waarschijnlijk niet weten en wat jullie misschien wel zal verbazen, is dat ik pas op mijn 19e voor het eerst seks had. Het was een verschrikking. Pijn, bloed, ellende. Na die ervaring riep ik dat ik het nooit meer wilde. Seks is niet voor mij, dacht ik. Een halfjaar later vertoefde ik vier maanden op Mallorca waar ik mijn seksuele zelf herontdekte. Ik besloot om me op mijn favo eiland flink te misdragen maar weer een beetje normaal te doen als ik thuis was.

Eenmaal terug in Amsterdam kon ik het natuurlijk toch niet laten. Ik miste de beach boys, het getong op het strand en dus ging ik m’n heil zoeken op Tinder. De overvloed aan mannen verbaasde me. Zonder moeite te doen had je zo honderd matches die allemaal even graag met je af wilden spreken. De standaard twintigers begonnen me al snel te vervelen dus verschoof ik m’n leeftijdsgrens van 28 naar 35.

Zodoende kwam ik op een gegeven moment JP tegen. Hij had een paar charmante foto’s op zijn profiel staan, speelde een aantal jaar geleden in het Olympisch hockeyteam en heeft nu een luxe sportschool in Amsterdam. Enige minpunt was dat meneer volgens zijn profiel 35 jaar oud was. Vijftien jaar ouder dan ik dus. Ondanks dat ik het leeftijdverschil toch wel een dingetje vond, gaf ik hem het voordeel van de twijfel.

Ik vermoed dat jullie wel zo ongeveer weten hoe het werkt. Je swipet rechts, je matcht, je chat wat en voor je het weet stelt hij voor om af te spreken. Op een regenachtige donderdag vraagt hij of ik hem diezelfde avond al wil ontmoeten. Hij oppert om bij het American Hotel af te spreken en ik stem in. Het hotel op Leidseplein met de beroemde fontein schijnt een goede bar te hebben dus ik krijg meteen zin in mijn date met JP. Als hij een flapdrol blijkt te zijn, heb ik in ieder geval een lekkere cocktail in m’n hand om me af te leiden.

Na een uitgebreide douchesessie stap ik opgemaakt en wel op mijn fiets. Als ik halverwege bij een stoplicht sta, check ik snel mijn telefoon. Ik open de chat met JP en schrik als ik zijn berichtje lees. “Kamer 1016” staat er. Een kamer in het American, oh mijn hemel. Aan de ene kant hartstikke leuk natuurlijk, aan de andere kant hartstikke eng! Ik was mentaal voorbereid op een drankje in de bar niet op een ordinaire seksdate op een hotelkamer. Wat nu?

Mijn nieuwsgierigheid wint het van m’n zenuwen en een paar minuten later stap ik de lift in van het hotel. Met mijn hart in mijn keel loop ik de gang door richting nummer 1016. Voor kamer 1014 blijf ik even stil staan om diep adem te halen. Terwijl ik overweeg om rechtsomkeert te maken, komt er ineens een nieuwsgierig hoofd achter de deur van 1016 vandaan. “Ha, daar ben je!” zegt JP enthousiast terwijl hij de deur voor me openhoudt. Ik val even stil. Niet alleen omdat ik nog niet helemaal klaar was met moed verzamelen, maar vooral omdat JP er anders uitziet dan op zijn foto’s. De man die de deur voor me open staat te houden is wel dezelfde man als de gozer van het Tinderprofiel, maar hij draagt ineens een bril én zijn haren zijn een stuk grijzer.

Lichtelijk in shock loop ik toch op hem af, geef hem vluchtig een kus op z’n wang en stap de kamer binnen. Hij drinkt geen alcohol maar schenkt voor mij gelukkig wel een glas wijn in. Met onze drankjes in de hand zitten we tegenover elkaar. Hij babbelt een beetje over zichzelf en ik vraag me af hoe dom ik bezig ben op een schaal van 1 tot Patricia Paay die zich liet filmen terwijl er in haar mond gepist werd.

Op een gegeven moment raak ik wat meer op mijn gemak en durf ik zowaar naast JP te gaan zitten op het kingsize bed. Ondanks de bril en de grijze haren vind ik hem nog steeds een charmante vent en uiteindelijk zwicht ik door zijn lage stem. Hij pakt het allemaal heel tactisch aan. Terwijl hij vrolijk verder babbelt over zijn mooie sportschool waar ik natuurlijk gratis mag komen trainen, legt hij voorzichtig een hand op mijn been. Hij doet het zo smooth dat ik het niet eens echt door heb. Vervolgens heeft hij het over een nieuw soort training die ze aanbieden waar je een strakke hals en nek van zou moeten krijgen. Om mijn hals te kunnen bekijken, doet hij met zijn vingers voorzichtig mijn haar achter mijn oren.

Ik voel hoe zijn hand blijft steken bij mijn achterhoofd en kijk verlegen zijn kant op. Met zijn grote handen draait hij rustig mijn gezicht naar het zijne en geeft me een kus. Ik smelt een beetje van binnen en zoen gretig terug. Niet veel later kleden we elkaar razendsnel uit. Hij is ontzettend complimenteus en zegt iets liefs over ongeveer elk deel van mijn naakte lichaam. Ondanks zijn complimentjes, blijf ik een lichtelijk onzeker 20-jarig meisje en dus giechel ik verlegen als hij me vraagt om bovenop te klimmen. Ik doe wat ik toentertijd altijd deed als iemand voorstelde om cowgirl te doen; ik begin hem te pijpen.

Vol overgave stort ik me op zijn lul. Ik kijk hem aan om te peilen of ik het goed doe en kijk dan weer even naar beneden. Ineens zie ik een druppel bloed vallen en schrik. Ik ga rechtop zitten en grijp naar mijn neus. Doordat ik zo geil was, racete het bloed door mijn aderen wat in combinatie met voorovergebogen zitten, leidde tot een spontane bloedneus. Ik schaam me dood en strompel richting de badkamer om een tissue te pakken. Als ik voor de spiegel sta te kutten met wat zakdoekjes in een poging het bloed te stelpen, maak ik me zorgen dat ik de sfeer compleet verpest heb.

Ineens zie ik in de spiegel dat JP achter me is komen staan. Ik vind de situatie nog steeds rond uit ongemakkelijk en ga er vanuit dat het moment van pure geilheid nu vervaagd is en we ons maar weer aan moeten kleden. Gelukkig dacht JP er heel anders over. Terwijl ik nog sta te rommelen met die stomme bloedneus, pakt hij me bij mijn heupen en neemt me voor de spiegel. Ik laat alles uit mijn handen vallen en grijp me vast aan de wasbak. Doordat het hele bloedneus debacle hem niets lijkt te doen, vergeet ik het zowaar ook even en geniet van het moment.

Als we uiteindelijk voldaan op bed naast elkaar liggen, kijk ik hem aan. “Wat is er?” vraagt JP met zijn fijne diepe stem. “Ben je echt 35?” vraag ik voorzichtig “Hmm, nee ik heb gelogen”, biecht hij op “Ik ben 37…” Ik kijk hem aan en glimlach een beetje schaapachtig. Ik wil hem dolgraag geloven maar iets in mij zegt dat hij nog wel wat ouder is.

Als we allebei weer aangekleed zijn, stelt hij voor om één voor één de kamer te verlaten. Ondanks dat ik een onervaren meisje van 20 was, deed deze uitspraak al mijn alarmbellen rinkelen. Nog een tikkeltje van slag door de bloedneus en moe van de vrijpartij doe ik alsof het de normaalste zaak van de wereld is en loop zonder hem terug naar de lobby.

Zodra ik thuis ben, pak ik als een ware detective mijn laptop en ga aan de lag met de info die ik heb. Gelukkig zijn er niet oneindig veel Olympisch hockeyers dus lukt het me om zijn achternaam vrij snel te achterhalen. Ik google zijn volledige naam en het eerste wat oppopt is de website van zijn sportschool. Onder het kopje Meet the team, vind ik een uitgebreid verhaal over JP inclusief zijn geboortedatum. Mijn onderbuikgevoel was compleet waar. Meneer was niet 15 jaar ouder dan ik maar 15 jaar ouder dan hij gezegd had. Ik staar naar mijn scherm en vraag me af hoe erg het is dat ik zojuist met een man naar bed ben geweest die ouder is dan mijn vader.

Ik stuur JP een appje: “Heb je alleen die 15 jaar achter gehouden of ook nog een vrouw en kinderen?” typ ik geërgerd. “Geen kinderen, wel een vriendin” antwoordt hij koeltjes. Ik kan mijn ogen niet geloven. Ik voel me een tikkeltje misbruikt, maar ik voel vooral schaamte. Van het ene op het andere moment ben ik veranderd in zo’n meid die met de vriend van een ander naar bed gaat.

Na er een nachtje over geslapen te hebben, realiseer ik me de volgende ochtend dat het niet mijn schuld was. Hij is degene die in een relatie zit, hij is degene die zijn beloftes verbreekt, hij is degene die liegt, niet ik. JP en dit realisatie momentje waren voor mij een beetje het begin van het einde. Na JP wist ik zeker dat ik een ding heb voor oudere mannen én belandde ik nog een aantal keer met een bezette vent in bed…

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy