Sexy verhaal: Zomerbaantje

door Alicia

Het is gloeiend heet, de bungalowtent die ik met Lisa deel staat in de volle zon. De bomen zijn aan het begin van het seizoen gekapt en geven nu geen enkele schaduw meer. Lisa en ik hebben ons hierover beklaagd bij de beheerder van de camping, die maakt zich echter totaal niet druk om het comfort van het animatie team.

‘Jullie mogen bij zijn dat jullie een slaapplek op de camping hebben’, was zijn antwoord. “Je bent vrij om te gaan als het je niet zint.”

Naar huis gaan was geen optie, niet voor Lisa en niet voor mij. Daarvoor hebben we te veel plezier.

Lisa is er niet en ik weet dat ze voorlopig weg blijft. Ik heb de tent voor mij en hem alleen. Hij staat tegenover me, waardoor ik het nog warmer krijg. Het kost me moeite om mijn ademhaling onder controle te houden.

“Zo, meisje van de animatie, animeer me maar”, zegt hij streng.

Ik kijk naar de man die vandaag voor me staat, hij is zeker vijftien jaar ouder dan ik ben. Er zitten lichtgrijze stukken door zijn donkere haren. Je ziet dat hij atletisch gebouwd is, maar hij heeft een beginnend buikje. Hij heeft een zelfverzekerde houding en weet duidelijk wat hij wil. Dat is met jongens van mijn leeftijd wel anders. Die moet ik sturen, begeleiden naar de juiste plekjes. Deze man straalt uit dat hij weet hoe hij een vrouw moet bevredigen.

“Kleed je maar uit.”

Braaf doe ik wat me gezegd wordt. Ik trek mijn zwarte voetbalbroekje uit en laat hem op de grond vallen. Daarna trek ik mijn rode shirt over mijn hoofd en gooi deze nonchalant op de grond.

Enigszins verlegen om mijn bijna naaktheid wend ik mijn blik af naar de grond. Ik ben bang dat als ik hem aankijk ik door mijn benen zak. Ik voel hoe zijn ogen me bekijken. Bewonderend glijden zijn ogen langs mijn benen, mijn string en mijn sportbeha. Hij neemt hier geen genoegen mee.

“Alles.”

Ik trek mijn inmiddels natte string en beha ook uit. Het naakt zijn brengt geen enige verkoeling, in tegendeel. Druppels ontstaan tussen mijn borsten. Ik hoor nu ook zijn ademhaling versnellen.

De man doet een stap naar voren, ik doe geen stap naar achter. Hij pakt mijn kin en dwingt me zo naar hem te kijken. IJzig blauwe ogen gevuld met lust vinden de mijne. Ik kijk zo onderdanig mogelijk naar hem. Wetend dat hem dat opwindt. Hij drukt zijn harde lippen op mijn mond en duwt zijn tong in de mijne. Ik ontvang hem gretig en zoen vol overgave.

Zonder het zoenen te verbreken trekt hij zijn zwembroek uit en laat hem op zijn enkels vallen. Automatisch vinden mijn handen hun weg naar zijn lid. Hij is groot, nog niet volledig stijf, maar nu al groot. Met mijn handen omsluit ik zijn pik en begin te trekken, heel rustig. Ik voel hoe hij groeit onder mijn handelingen en dat vult me met trots. Als hij goed stijf is, verbreekt hij de zoen. Hij legt zijn sterke handen op mijn schouders en ik voel de druk toenemen. Ik weet wat hij wil en ik laat me naar beneden duwen. Als ik op ooghoogte ben met zijn trots, neem ik hem in mijn mond. Hij houdt mijn hoofd vast. Kennelijk wil hij het ritme bepalen. Ik probeer mijn keel zoveel mogelijk te ontspannen zodat hij me daar diep kan nemen. Ik voel zijn zweetdruppels op me vallen en ze vermengen zich met de mijne. Hij houdt vol. Het duurt lang. Zeker een kwartier laat hij zich in en uit mijn mond glijden. Slierten kwijl lopen langs mijn wangen. Hij lijkt zich er niet aan te storen. Hij stopt, ik slik zijn vocht en mijn speeksel weg, maar blijf op de grond zitten.

“Naar het bed, op je knieën, kont naar achter.”

Ik probeer mijn enthousiasme te verbergen, ik ben blij dat ik hem mag ontvangen, het voelt als winst. Iets wat ik hem niet wil laten merken.

Op handen en knieën neem ik plaats op het krakkemikkige stretcher bed. Ik hoor het scheuren van een condoomverpakking. Hij staat achter me. Hij zet een been op het bed en laat een op de grond. Zo kan hij nog dieper in me. Zonder aarzelen dringt hij bij naar binnen. Ik zucht van opluchting. Hij pakt mijn heupen stevig vast en versnelt zijn stoten.

Automatisch beweeg ik met hem mee en even denk ik dat ik het bewustzijn verlies als mijn orgasme zich aandient. Ik kronkel onder hem, maar hij trekt zich er niets van aan en neukt door, door mijn orgasme heen tot hij het condoom vult met zijn zaad.

Door de warmte duurt het even voor onze hartslag weer normaal is. Dan staat hij op, pakt een handdoek van het bed en droogt zijn zweet af.

“Dank je”, zegt hij, ik denk uit beleefdheid.

“Jij bedankt”, zeg ik en sta op en loop naar de koelkast. De lijst hangt er nog:

 

Vaders:

Lisa: IIII

Ik:    III

 

Vol trots zet ik er een streepje bij. Zo, we staan weer gelijk.

 

Neem een kijkje op Alicia’s blog Miss Sex & the Suburbs, waar ze schrijft over haar (sex)leven in de woonwijk.

Beeld: Tumblr

1 reactie

Na een korte zomerstop schreef ik op vakantie een nieuw verhaal voor LotteLust – Miss Sex and the Suburbs 23 april 2019 - 22:04

[…] Mijn nieuwe voor LotteLust is ook ontstaan op vakantie. Iets met een dame van de animatie.Zomerbaantje. […]

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy