Porna: 50 shades porna video voor “beginners”

door Hanna

 

50 shades porna

Deze 50 shades porna video zit eigenlijk in de categorie “soft” en laat eigenlijk een stukje zien van de spannende kant die BDSM kan geven.

Na het boek 50 tinten grijs is er een enorme stijging in de populariteit van BDSM, het werd algemeen geaccepteerd dat dit soort literatuur prima in het openbaar gelezen kon worden. Dit zorgde er voor dat steeds meer mensen gingen experimenteren met BDSM om te kijken wat zij wel of niet prettig vinden.

Zij doft zich helemaal voor hem op, om hem te verassen voor hun jubileum. Ze doet haar haar mooi, lippenstift op en trekt hoge zwarte laarzen aan. Dan komt hij binnen, doet zijn hoed af, zet zijn tas neer en trekt zijn jas uit. Hij loopt naar boven en ziet dat het licht gedimd is en zijn vrouw zit daar met een zweepje in haar hand, hoge laarzen aan, parelketting om en verder.. naakt… En daar staat hij in zijn pak, zijn vrouw van top tot teen te bekijken. Ze staat op en trekt hem mee aan zijn stropdas en zet hem op een stoel. Ze bint zijn handen vast en doet hem een blinddoek om en gaat op sexy wijze op zijn schoot zitten. Ze begint hem uitgebreid te teasen en je ziet zijn verlangen groter en groter worden. Langzaam trekt ze zijn broek uit en begint stukje bij beetje toe te geven..

 

Wat vind jij van deze 50 shades porna video? Dit is de eerste die wij hebben. Zou jij hier meer van willen zien? Klik dan op het hartje onder het artikel of laat het ons weten via redactie@lottelust.nl. Wij zullen uiteraard discreet omgaan met deze informatie.

Wil je een andere video met een opwindend koppel? Bekijk dan de video: sex na het sporten.

Liever een video met twee prachtige lesbische vrouwen? Bekijk dan de video: Lesbische vrouwen hebben een intens orgasme.

In voor iets helemaal anders? Bekijk dan de video: Opwindende trio begint in de gang.

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy