Top 5 meest sexy filmscènes ever!

door Lotte

Het is niet voor niets dat we graag met onze lovers kijken naar films met romantiek. Als je helemaal meegenomen wordt in het liefdesverhaal word je zeker ook hitsig van die sexy filmscènes. Uiteraard is de ene scène opwindender dan de andere, daarom hebben wij de beste vijf op een rijtje gezet zodat je heerlijk weg kan zwijmelen bij het zien van deze video’s. 

# 1. The notebook

Soms heb je van die films die je zonder problemen meerdere keren kan bekijken, dit is zeker zo een. We krijgen nooit genoeg van de scène waarin ze elkaar in de stromende regen na al die jaren weer kussen en samen in bed duiken.

https://youtu.be/7bw8RfwUotM

 

# 2. Pearl Harbor

Liefde waneer het eigenlijk niet “mag” kan soms extra sexy zijn. Deze scène speelt zich af tussen te doeken van de parachutes en ik had nooit gedacht dat dit zo sexy kon zijn. Het is niet zo dat erg echt “sex” te zien is maar het is vooral zó vol liefde en passie, heerlijk! En die muziek… oef!

 

# 3. Ghost

Wist je dat het super spannend kan zijn om samen te gaan kleien? Ja dit klinkt totaal niet sexy, maar wel in de film Ghost met Patrick Swayze. Je herkent deze scène vast wel.

 

# 4. Titanic

Misschien is dit wel de meest bekende sexy filmscène ooit. Als je zegt de auto met de beslaande ramen en de hand, dan zullen de meest weten dat het gaat om de opwindende scène van de Titanic. Wie heeft ‘m nou niet eens zelf nagedaan?

https://youtu.be/J32ULIdvXlg

 

# 5. Magic mike

De één glijdt de bank af tijdens het zien van dit filmmoment en de ander wordt er niet warm of koud van. Hoe dan ook, deze hoort toch thuis in het lijstje van de meest sexy filmscènes ever.

 

Meer over liefde:

– Lange afstandsrelatie? 6 essentiële tips

– Afvallen door verliefd zijn?

– Kun je aan een gebroken hart sterven?

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy