De playlist voor een sexy Kerst

door Julia

Christmas is around the corner! Wij gaan dit jaar voor een sexy kerst en daar horen natuurlijke passende kerstnummers bij. Zet deze kerstplaylist op en je bent verzekerd van een spannende, hitsige kerstavond met je lover.

1. The Christmas Song van Ne-Yo en Tasha Cobbs

De tekst van dit nummer is iedereen wel bekend, maar de muziek waarschijnlijk niet. Ne-Yo en Tasha Cobbs hebben een poppy sound aan deze song gegeven, met een lekkere beat en mooie zang gaan jullie swingend de kerstavond tegemoet.

2. Keep You Warm van Sam Tsui, Kina Grannis

Voor de nodige romantiek is Keep You Warm het nummer wat je op moet zetten. Deze prachtige ballad laat je helemaal wegdromen. Voor die liefdevolle momenten samen, waarin je persoonlijke ervaringen samen deelt en echt even aandacht hebt alleen voor elkaar.

3. All I Want For Christmas van Mariah Carey

De klassieker!! Ja deze kon natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Je weet hoe het gaat, na de feestdagen ben je dit nummer spuugzat, maar zodra je hem weer hoort kun je het niet laten om je helemaal te laten meeslepen door de vrolijke klanken van Mariah’s kerstnummer. Zet hem op voor de kus onder de maretak (de mistletoe), romantischer kan het niet.

kerstplaylist

4. Merry Christmas To You van Jonathan Butler

Dit nummer kende ik zelf nog niet, is misschien ook wat minder bekend, maar is zeker het luisteren waard. Merry Christmas To You heeft een jazzy sound en is ideaal voor het begin van de avond, als de sfeer er net een beetje in komt weetjewel? Terwijl je in de keuken het eten voor te bereiden, of het huis aan het versieren bent.

5. Let it snow van Boyz II Men ft. Brian McKnight

De zwoele sound van Boyz II Men met die diepe stem van Brian McKnight, Let it snow is een heerlijk slow nummer. Perfect voor jou en je lover om het binnen lekker warm en knus te maken. Laat het buiten maar sneeuwen, jullie vermaken je wel.

6. Mistletoe van Justin Bieber

De mistletoe, oftewel de maretak, heb jij hem al in huis hangen? Zo niet, ga dat dan even heel snel doen. De afspraak is wel dat een kus onder de mistletoe een echte kus hoort te zijn, ik heb het over de french kiss. Geen vluchtig kusje op de wang dus. ‘Shorty with youuuhoouu under the mistletoe!

Ken jij nog meer sexy nummers voor de kerstplaylist? Laat het me weten in de comments hieronder!

 

Meer over Kerst:

Zo verwen je zijn piek tijdens Kerst

Porna: Romantische sex op de bank op Kerstochtend

Deze sexy accessoires maken jouw kerstoutfit helemaal af

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy