The Lickster leert mannen hoe ze orale sex moeten geven

door Julia

Voor de mannen die nog steeds lost zijn als het aankomt op het oraal bevredigen van hun vriendin, hulp is onderweg! In de vorm van een applicatie genaamd The Lickster.

Zou het niet ideaal zijn als mannen via een app, aangezien ze toch al zo veel met hun telefoon bezig zijn, kunnen leren hoe ze ons het beste oraal moeten bevredigen? Het idee dat je in bed geen aanwijzingen meer hoeft te geven en gewoon achterover kunt leunen en relaxen. Heerlijk toch? Daar hebben The Kloons, bestaande uit drie mannen, nu een oplossing voor gevonden. Om het vrouwen wat makkelijker te maken en de mannen te helpen om hun orale skills te verbeteren, bedachten ze daarom The Lickster; een app die je leert cunnilingus te geven.

 

Het is eigenlijk net als Candy Crush, alleen in plaats van snoepjes te verwisselen ben je een digitale vulva aan het likken

 

Liktechnieken

Hoe breng je een vrouw naar haar hoogtepunt met je mond? Dat is het uitgangspunt van deze speciale app. Met instructies als; Neem een geschikte positie aan en volg het juiste ritme op, worden de mannen stap voor stap begeleid naar het oraal bevredigen van een vrouw. Er is ook gedacht aan een competitief aspect, je kunt namelijk punten verdienen met je liktechnieken, de app houdt dit heel netjes bij, en vervolgens is het mogelijk om je score te delen op Facebook. Kun je meteen zien wie van je vrienden het beste is in beffen. Klinkt te mooi om waar te zijn? Helaas wel ja, deze app is namelijk niet echt. Best jammer vinden wij, maar wellicht brengt het iemand op een idee nietwaar?

Bekijk hieronder de hilarische beelden van de training app The Lickster van The Kloons.

Kan je vriend wel wat pointers gebruiken als het op cunnilingus aankomt? Lees dan hier onze vijf tips en maak van hem een befkoning.

Beeld: Pinterest

 

Meer over orale sex:

– Deze mensen hebben het vaakst orale sex

– Foods die perfect zijn voor het hebben van orale sex

– 6 redenen waarom mannen van beffen houden

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy