De pijpetiquette: de don’ts bij blowjobs

door Lotte

Als het op seks aankomt doen we het graag zo goed mogelijk. Wat je moet doen en wat moet je vooral laten? Kortom: hoe heurt het eigenlijk? Wij vertellen de don’ts op het gebied van blowjobs geven in deze ‘pijpetiquette’.

Zeur niet over luchtjes

We know, we know. Het ruikt niet altijd naar viooltjes “daar beneden”, maar dat is normaal. Houd je lippen liever stijf op elkaar als je wilt zeggen dat zijn tampeloeris stinkt. Hiermee krenk je zijn ego énorm. Andersom zou je ook beledigd zijn als hij jouw natuurlijke poesparfum afkraakt, toch? Vind je zijn eau des balles écht niet te pruimen? Bijvoorbeeld omdat hij zijn personal hygiene niet op orde heeft? Dan kun je heel subtiel voorstellen om samen op te frissen onder de douche voordat je onder de gordel duikt. Jij kunt hem helpen met inzepen, je bent natuurlijk de beroerdste niet.

Mocht het nog niet baten of heb je gewoon een scherpe neus, dan heb je altijd nog glijmiddel met een smaakje.

pijpen etiquette

Doe het niet zonder (levens)lust

Een man heeft het gelijk door als je hem een pijpbeurt geeft zonder dat je het zelf wilt. Er mist een tikkeltje passie en dat merkt hij terug in jouw performance. Je hoeft niet gelijk een hele stripshow weg te geven, maar je mag wel een beetje faken dat je het leuk vindt. Lees ook what to do als je een hekel hebt aan blowjobs geven. En voordat jullie boos worden: doe nooit iets tegen je zin in. Wil je geen BJ geven, dan geef je geen BJ.

blowjobs

Gebruik je tanden nooit

‘Bijt zachtjes in zijn penis om hem te verrassen’, lees je wel eens in tijdschrift. FOUT! Geen enkele man ga je gelukkig maken door jouw scherpe tanden in zijn meest geliefde en gevoelige lichaamsdeel te zetten. Vouw je lippen over tanden heen om deze blunder tijdens het pijpen te voorkomen.

etiquette blowjobs

Wees niet hard voor zijn zaakje

Hoe stoer de man ook is, met zijn kroonjuwelen moet je omgaan alsof het, tja, kwetsbare diamanten zijn. Strelen en masseren tijdens blowjobs mag zeker, maar van knijpen en sjorren krijgt hij alles behalve een happy ending.

blowjobs

Stop niet nét voor zijn hoogtepunt

“Ha! Nu ben ik aan de beurt”. Ai, dat is een partijtje lullig. No pun intended. De lekkerste blowjobs eindigen natuurlijk in een orgasme. Let goed op zijn lichaamstaal: hoe meer hij kreunt en kronkelt, hoe dichter hij bij zijn hoogtepunt is. Nog een hint: vlak voor het hoogtepunt spant zijn zak samen en trekt het omhoog. Versnel dan het tempo en… ta-da!

etiquette blowjobs

Trek geen vieze gezichten

Of je wil slikken of spugen, moet je he-le-maal zelf weten. Als het aan de meeste mannen zou liggen, zou het slikken zijn. Laat je vooral niet onder druk zetten, want zij weten niet hoe góór sperma kan smaken. Als je zover bent dat hij in je mond komt en je kaken samentrekken, probeer je gezicht zo goed als je kunt in de plooi te houden. Tip: vermijd dat hij klaarkomt in je mond als hij een feestje heeft gehad. Van bier krijgt zijn goedje namelijk een héél naar smaakje.

blowjobs

After blowjob tongzoen

Tenzij je lover helemaal oké is met zijn eigen sperma, wat heel weinig mannen zijn, zal hij een (tong)zoen niet waarderen na een afgeronde BJ. Het proeven van zijn eigen goedje (wat echt niet gebeurt), vindt menig man te ver gaan. Nah, wat flauw.

blowjobs

Weet jij nog meer ‘regels’ voor de pijpetiquette of geweldige tips? Laat hieronder een (anonieme) reactie achter.

P.S. We hebben ook een befetiquette: de beftiquette

Meer over pijpen:

Wijsheden over pijpen die elke vrouw moet weten

Pijpen: tips voor een betere blowjob

Is pijpen liefde tonen? 2 mannen en 2 vrouwen vertellen

4 reacties

Louise 22 mei 2018 - 13:22

Wat t voor mij goed te doen maakt zijn condooms met een smaakje…
Chocola met slagroom is een topper :-)

Beantwoord
Joy 29 juli 2022 - 18:43

Gut ik vind sommige van jullie artikelen toch nog steeds heel stereotype en male gaze. Jammer. Ik kwam hier niet om te horen dat mannen altijd een orgasme moeten hebben bij een blow job. Ik kwam hier voor leuke lichte tips. Bijvoorbeeld wat technieken. Niet standaard geneuzel over wat je absoluut niet moet doen. Dat bepaal ik zelf wel.

Beantwoord
Lotte 12 augustus 2022 - 12:04

Hi Joy,
We hebben veel artikelen geschreven met allerlei blowjob tips. Ik link hieronder een paar voor je. Dit artikel met ‘don’ts’ gaat over zogenaamde ‘regels’. Maar ja, regels zijn er om te breken, dus doe vooral lekker je eigen ding.

Ik lees nergens terug dat een man een orgasme MOET hebben. Wel: ‘De lekkerste blowjobs eindigen natuurlijk in een orgasme’. Of zie jij dat anders?

Veel succes en plezier!
https://lottelust.nl/sex-body/pijpen-tips-omver-blazen/
https://lottelust.nl/sex-body/10-pijptips-van-blowjobqueens/
https://lottelust.nl/sex-body/penis/tips-voor-een-betere-blowjob-pijpen/

Beantwoord
Joy 29 juli 2022 - 18:44

Zoveel bias in t artikel ook man man. (pun intended)

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy