Happy Steak & Blowjob Day!

door Julia

Het is vandaag dinsdag 14 maart en dat betekent een feest voor de mannen. Deze dag is namelijk uitgeroepen tot Steak & Blowjob Day.

 

Sorry wat?! Hoor ik je denken, ja deze dag bestaat echt. En mocht je vriendje hier niet vanaf weten, is het ook maar de vraag of je het hem wilt vertellen. Dan verwacht hij natuurlijk ieder jaar op 14 maart een lekkere biefstuk op zijn bordje met een blowjob toe.

 

Valentijnsdag voor mannen

Steak & Blowjob Day wordt ook wel de Valentijnsdag voor mannen genoemd, omdat 14 maart in het teken staat van hun twee favorieten; biefstuk en een pijpbeurt. Het is goed mogelijk dat er geen belletje bij je begint te rinkelen als je dit zo hoort, Steak & Blowjob Day is in Nederland ook niet zo bekend. Bij De Duitsers wel, daar wordt het Schnitzel- und Blowjob Tag genoemd en natuurlijk bij de Amerikanen. En dat is begonnen door de Amerikaanse dj Tom Birdsey, die deze speciale dag voor mannen in het leven heeft geroepen als tegenhanger op Valentijnsdag. Het wordt dan ook precies een maand na V-day (14 februari) gevierd.

 

Maak hem blij

Ik dacht eigenlijk dat Valentijnsdag zowel voor mannen als voor vrouwen bedoeld was, maar blijkbaar zien de meeste mannen het toch meer als een dag waarop de vrouw verwend wordt. Als de man dus op V-day alles uit de kast heeft gehaald, bloemen, chocolade, sieraden, een etentje, voor zijn vrouw dan krijg hij een maand later precies wat hij wil. Geen kaartje, geen avondje uit, geen weekendje weg, nee gewoon een goed stuk vlees en orale sex. Thats it. Zo simpel toch eigenlijk he die mannen?

 

Dus laat hem vandaag weten hoeveel je van hem houdt, door een lekkere malse biefstuk voor hem te bakken en de avond te eindigen met een uitgebreide blowjob. Kun je nog wel wat tips gebruiken voor een goeie BJ, check ze hier.

 

Beeld: Tumblr

 

Meer over mannen:

– Dit is de favoriete sexplek van mannen

– 10 mannen vertellen wat ze stom vinden aan vrouwen

– Dit vinden mannen buiten de slaapkamer opwindend

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy