Help! Ik heb een hekel aan pijpen, wat nu?

door Lotte

Negenennegentig komma negenennegentig procent van de mannen kun je dolgelukkig maken met een pijpbeurt. Het geven ervan daarentegen… Daar verschillen de mening van vrouwen nogal over. De ene vrouw vindt het heerlijk om te doen, de ander doet het vooral om haar vriend gelukkig te maken. Er is ook een groep die het een dingetje blijft vinden en het zelfs weigert. Heb jij het ook en struggle je ermee? Lees gauw verder wat je moet doen als je een hekel aan pijpen hebt…

Laten we voorop stellen dat pijpen niet moét. Het is nog steeds je eigen keuze wat je wel en niet uitvoert in de slaapkamer. Laat je niet pushen door je vriendinnen en je vriend. Je moet wel weten dat veel mannen er dol op zijn. Als je vriend het heel graag wilt en jij er ook voor openstaat maar het niet durft of het niet lekker vindt, kun je de volgende dingen doen.

Mindset

Het begint bij je mindset. Hoe voel je je erbij? Komen er gelijk ontmoedigende gedachtes in je hoofd wanneer je denkt aan je vriend pijpen? Dan heb je er slechte associaties mee. Leg hem ook uit dat je het positief wilt houden, dus geen gezeur! Voordat je een blowjob gaat geven, bedenk hoe blij je hem ermee kan maken en hoe fijn het is om hem te verwennen hiermee. Als het helpt, kun je hem vragen om met gekreun goed te laten merken dat hij geniet. Als je weet dat het gewaardeerd wordt, is het fijner om iets te geven.

Frisse douche

Neem samen een lekkere douche op om te frissen. Masseer zijn penis en ballen grondig met zeep. Dat vindt hij lekker en je weet zeker dat alles fris en schoon is. Als je wil kun je meteen in de douche beginnen met pijpen, dan kun je daarna meteen weer opfrissen en je mond spoelen. Aan de andere kant is pijpen op je knieën om mee te beginnen wel vrij intimiderend. Lees ook over meer fijne voorspel ideeën.

Setting

Probeer het anders op bed, terwijl hij op zijn rug ligt. Doe wat kaarsjes aan voor een ontspannen sfeer. Voor de man is het heel belangrijk niet ongeduldig te zijn. Haar hoofd in de ‘goede richting’ duwen, werkt dus niet!

Afwisseling

Begin rustig met de schacht van zijn penis te likken en dan zijn eikel. Om af te wisselen kun je hem tussen door ook aftrekken. Een blowjob hoeft geen aaneengesloten lik- en zuigsessie van 20 minuten te zijn.

Standje 69

Daarnaast kun je ervoor kiezen om standje 69 te doen. Terwijl jij hem pijpt, kan hij jou beffen. Op deze manier kun je je meer ontspannen en voelt het minder kwetsbaar omdat je allebei bezig bent. Bovendien word je als het ware gelijk ‘beloond’.

Smaakje

Als je de smaak van zijn penis echt niet prettig vindt, kun je ook glijmiddel met een smaakje gebruiken. Of als jullie condooms gebruiken: een condoom met een smaakje. Banaan, aardbei, appel, chocolade… er zijn allerlei smaken. Geweldig zijn ze niet, maar het is het proberen waard. Shop hier condooms en glijmiddel met smaakjes:

Upgrade je skills

Een hekel hebben aan pijpen kan ook komen door gebrek aan goede skills. Kennis is macht. Wanneer je beter leert blowjobs geven kan je zelfverzekerdheid stijgen en hierdoor krijg je meer plezier ervan.

Meer over pijpen:

Wijsheden over pijpen die elke vrouw moet weten

Pijpen: tips voor een betere blowjob

Is pijpen liefde tonen? 2 mannen en 2 vrouwen vertellen

Beeld: Weheartit

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy