Wat is Gluck Gluck 9000 en hoe doe je het?

door Maud

Luister jij al naar de podcast Call Her Daddy? Deze podcast bevat allerlei sextips, waar onder andere de Gluck Gluck 9000-techniek voorbijkomt. Wat is deze techniek en hoe voer je deze uit?

Je hoort en ziet Gluck Gluck 9000 steeds vaker voorbij komen. Het is een upgrade van de Gluck Gluck 3000, een eerder besproken pijptechniek van de podcast. De term is zelfs zo bekend geworden, dat het in de Urban Dictionary is beland.

Hoe werkt het?

Nu ben je vast benieuwd hoe deze beruchte pijptruck in zijn werking gaat. Alvast een tip: deze techniek is het beste uit te voeren wanneer hij tegen de muur staat. Het is de bedoeling dat je veel speeksel gebruikt en veel geluid maakt. Vandaar ook de naam ‘gluck gluck’.

Daarnaast gebruik je niet een, maar twee handen. Draai je handen tegen elkaar in. Deze techniek noem je de double hand twist. Je geeft hem een enorme ego-boost hierbij. Je laat hem geloven dat zijn penis enorm is, omdat beide handen gebruikt. Aldus de meiden van Call Her Daddy.

Dit onderdeel is de key van de Gluck Gluck 9000: vacuum sealing. Call Her Daddy vertelt: ‘Sluit je ogen en beeld je in dat je in de Sahara bent. Je bent helemaal uitgedroogd en hebt water nodig. De enige waterbron is zijn penis. Je doet alles voor dat water en doet dus alles voor zijn penis. Het moet er uitzien alsof je aan het uithongeren bent.’

gluck gluck 9000

Gluck Gluck 9000 in een notendop

Dus kort samengevat, om deze techniek goed uit te voeren gebruik je veel speeksel, maak je geluid met je mond, gebruik je de double-hand twist en gebruik je vacuum sealing. Zo word jij zeker een pro in de Gluck Gluck 9000.

Meer over blowjobs:

De pijpetiquette: de don’ts bij blowjobs.

De 6 vragen over pijpen die je niet durft te stellen

Hoe een blowjob nou écht voelt volgens 10 mannen

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy