Gouden tips voor de perfecte pijpbeurt

door Kim

Het is een welbekend feit dat mannen er gek op zijn: blowjobs! Maar ook het geven van een goede pijpbeurt kan heel leuk zijn om te doen. Nu is het natuurlijk zo dat elke man anders is en vanzelfsprekend op een andere manier geniet van een Franse zoen onder de gordel, maar dat betekent niet dat we je geen goede pointers kunnen geven. Dus bij deze, een handjevol tips waarmee je zijn vuurpijl doet knallen!

Speeksel, speeksel, speeksel!

Sloppy’ is hoe het vaak genoemd wordt. En nee, je hoeft niet meteen het kwijl langs je kin te laten lopen – hoewel dit toch hoog scoort op de geilheidmeter. Zorg ervoor dat zijn penis goed nat is wanneer je hem met je mond verwent. Je bootst tenslotte die magische plek tussen een vrouw haar benen na, waar het ook lekker warm en nat is tijdens de sex.

Gebruik je handen

Een beetje variatie is sowieso goed, zeker als het in de vorm van handspel komt. Terwijl je met je lippen zijn eikel ‘poetst’, heb je vrij spel om je vingers om zijn harde lid heen te wikkelen. Streel hem in hetzelfde, of tegenovergestelde, ritme als waarin je hoofd op en neer gaat voor double the pleasure.

Zuig, lik en draai

Op en neer gaan met je lippen om zijn penis gewikkeld is fijn… voor even. Zoals hierboven al werd genoemd, gooi een beetje variatie in de mix! Zuig hard, zuig zacht. Lik met je tong over zijn penis terwijl je hem in je mond hebt. Dan weer als je hem uit je mond hebt. Maak draaiende bewegingen met je mond. En met je hand. Het doel van een pijpbeurt is om hem zoveel mogelijk te prikkelen. Dus probeer meerdere vormen van stimulatie uit en creëer een routine van moves die hem helemaal gek maakt.

Deepthroat

Als je het kunt, doe het dan! Neem hem diep in je mond/keel en geef hem het gevoel dat hij je helemaal vult. Wat ook het geval is natuurlijk. Het is een beetje ruig en dus niet voor iedereen weggelegd, maar als je ervan houdt is het zeker leuk om aan de pijpbeurt toe te voegen. En de kokhalzende geluiden die je erbij maakt winden hem alleen maar extra op… maak je daar maar geen zorgen over!

Ballenspel

Ook zijn ballen verdienen aandacht tijdens het pijpen. Echt waar, de meeste mannen worden hier wild van! Je kunt zijn ballen aaien of kneden terwijl je hem pijpt. Maar je kunt ze ook likken, eraan zuigen of helemaal in je mond nemen. Sommige mannen houden van hard, andere van zacht. Ook dit is een gevalletje aftasten.

Spuiten of slikken?

Als laatste – letterlijk – het klaarkomen. Laat je hem in je mond spuiten? Of over je borsten heen? Of over je gezicht? Beslis dit voorhand of tijdens de pijpbeurt en geef hem sturing wanneer hij op springen staat. Of vraag met je meest zwoele stem tussen het pijpen door waar hij het liefst wilt spuiten. Dat windt hem sowieso enorm op en het geeft hem een stukje van de macht terug. Want hoewel jij voor hem op je knieën bent gegaan, weet je dondergoed dat je alle touwtjes in handen hebt.

pijpbeurt

Conclusie:

Al met al is het dus belangrijk om aandachtig bezig te zijn met de daad. Probeer op te letten wat bepaalde handelingen met hem doen en indien niet zeker, vraag gewoon of hij het lekker vindt. Denk maar zo: Als je leert dan word je beter in wat je doet en wie wil er nou niet ontzettend goed zijn in pijpen?

Oh! En vergeet vooral niet om zelf te genieten! Ook jij moet plezier beleven aan het geven van een pijpbeurt. Het kan lekker voelen, lekker smaken, bijdragen aan hoe opgewonden je bent en bovendien – wanneer je het pijpen onder de knie hebt – iets zijn waardoor jouw zelfvertrouwen in de slaapkamer een enorme boost krijgt.

 

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Meer tips voor een goede pijpbeurt:

De pijpetiquette: de don’ts bij blowjobs

Wijsheden over pijpen die elke vrouw moet weten

Help! Ik heb een hekel aan pijpen, wat nu?

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy