De 6 vragen over pijpen die je niet durft te stellen

door Maaike

Pijpen: you either hate it or love it. Hoe dan ook blijft het voor velen een lastige ‘job’, dus er spoken vast een aantal vragen door je hoofd die je niet hardop wilt uitspreken. Wij geven antwoord op vijf vragen over blowjobs die je niet durft te stellen, maar waar je wél antwoord op wilt hebben.

1. Wat als ik het vies vind smaken?

Dit is natuurlijk per persoon verschillend, maar over het algemeen heeft een penis zelf geen specifieke smaak. Het hoort niet naar roosjes te ruiken (of smaken), maar ook weer niet naar oude schimmelkaas. Wanneer een man zijn geslacht niet goed onderhoudt, kunnen er wel geuren en smaakjes van urine, smegma of zweet achterblijven, die, als je hem oraal gaat bevredigen in jouw mond (en neus) terecht komen. Los dit op door samen een douche te nemen en hem goed in te soppen. Dan heb je gelijk een leuk voorspel te pakken. Wanneer hij zijn hoogtepunt bereikt en in je mond klaarkomt, kan dit een bittere smaak hebben, maar ook dit verschilt per persoon. Bier, koffie en asperges verergeren de bittere smaak van sperma. Ananas zou zijn goedje lekkerder laten smaken.

2. Hoe moet je deepthroaten?

Vaak zie je in pornofilms dat tijdens orale sex de penis zo diep mogelijk in de keel gaat. Dit heet deepthroaten. Diep in je keel zit het kokhalsreflex die er voor kan zorgen dat je het gevoel krijgt dat je moet overgeven wanneer iets groots ver in je keel gaat. Wil je tijdens het pijpen proberen om te deepthroaten? Zorg dan dat de penis goed nat is zodat ‘ie makkelijk naar binnen glijdt. Steek je tong ver uit, houd je kin iets omhoog en blijf goed (door je neus) ademhalen. Onthoud dat deepthroaten geen ‘verplichting’ is tijdens een pijpbeurt en geef aan als het toch niet iets voor jou blijkt te zijn.

3. Kun je pijpen met een condoom om?

Ja, dit kan gewoon. Het is juist heel belangrijk om (wanneer je geen vaste bedpartner hebt) een condoom te gebruiken tijdens het pijpen om soa’s te voorkomen. Je hebt zelfs condooms met speciale smaakjes (zoals banaan, kers of aardbei) om het geven van een blowjob wat aangenamer te maken.

4. Doe ik hem pijn met mijn tanden?

Je moet natuurlijk niet als een schraper met je tanden over zijn waardevolle instrument heengaan, maar sommige mannen kicken erop wanneer je hem down under af en toe (zachtjes) bijt. Als je bang bent om hem tijdens het pijpen pijn te doen, kun je je lippen iets over je tanden heen leggen. Zo weet je zeker dat je hem geen pijn doet. En wees niet te wild, dan kun je uitschieten.

5. Is slikken verplicht?

Ook dit is – net als deepthroaten – helemaal up to you. Als je het zelf geen probleem vindt kun je hem in je mond laten klaarkomen. Maar je kunt er ook voor kiezen om hem oraal te bevredigen, af en toe te wisselen met je handen en hem over je borsten, bil of gezicht (als dat je ding is) laten komen. Natuurlijk kun je een blowjob ook als warming-up zien en de climax bewaren voor sex-sex. Dit houdt het spannend en remember: niet iedere pijpbeurt hoeft hetzelfde te zijn en geef duidelijk je eigen grenzen aan.

Side-note: zoals we al eerder zeiden: als jullie niet kortgeleden een negatieve soa-test hebben gekregen, is pijpen zonder condoom geen optie en is slikken out of the question.

6. Ik vind pijpen maar niks. Hoe kan ik het leuker voor mezelf maken?

Onthoud: niks moet, alles mag op het gebied van sex. Wél kun je een blowjob geven plezierig voor jezelf maken. Lucky for you, schreven we daar een heel artikel over.

Meer over pijpen:

Wijsheden over pijpen die elke vrouw moet weten

Hoe een blowjob nou écht voelt volgens 10 mannen

Hoe kan ik pijpen leuker maken voor mezelf?

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy