Waarom lang voorspel zo belangrijk is

door Chiara

Sex is meer dan alleen penetratie. Lang voorspel is de perfecte manier om jullie verlangens te prikkelen. Zo verhoogt lang voorspel het genot tussen de lakens, maar het is ook belangrijk om de volgende redenen.

Een goede warming-up voorkomt pijn

Al denk je al de hele dag alleen maar aan zijn lichaam, ben je bloedgeil en sta je te springen om van bil te gaan… Zelfs dan is lang voorspel een echte must! We hoeven niet meer uit te leggen dat volledige ontspanning van het lichaam cruciaal is voor een fijne ervaring. Je lichaam moet net als een machine goed warm lopen voor je begint aan the real deal. Om nog maar te zwijgen over ‘de smering’ van je lovemachine: hoe langer het voorspel, hoe vochtiger je vagina wordt. Nat zijn is essentieel, omdat dit nare kwaaltjes kan voorkomen. Stroeve penetratie kan scheurtjes in de vagina veroorzaken. Deze scheurtjes leiden vaak tot pijnlijke en ongemakkelijke infecties. In voor een vluggertje? Zorg dan voor een flinke dosis glijmiddel!

Jullie leren elkaars lichaam en fantasieën beter kennen

Voorspel bestaat uit meer dan alleen klef knuffelen en zoenen. Zie jullie voorspel als een ontdekkingsreis waarbij jullie elkaars lichaam tot in de puntjes verkennen. Neem de tijd om elkaar te verwennen en probeer eens wat nieuws uit. Geef elkaar een erotische massage, maak gebruik van een sextoy of speel de hoofdrol in een kinky scenario. Niet alleen geven jullie je sexleven een nieuwe dimensie en een enorme boost, ook bouwen jullie de spanning op deze manier enorm op. 

De spanning leidt tot spectaculaire orgasmes

Lang voorspel zorgt ervoor dat jullie je meer verbonden voelen met elkaar. Naderhand zullen jullie lichamen als het ware vanzelf samensmelten. Alle opgebouwde spanning zorgt voor het ultieme verlangen naar elkaar. Wanneer hij dan eindelijk in je glijdt zal dit veel inniger voelen dan wanneer er (bijna) geen sprake is van voorspel. Ook de intensiteit van je hoogtepunt zal ongekend spectaculair zijn wanneer jullie goed de tijd nemen om elkaar te pleasen. Kortom: lang voorspel staat gelijk aan een algehele staat van extase.

Meer spannende tips voor een lang voorspel:

13 voorspel tips voor de beste sex van je leven

7 spannende voorspel ideeën om hem gek te maken

10 sextips voor vuurwerk tussen de lakens

5x tips voor naspel

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy