10 sextips voor vuurwerk tussen de lakens

door Lotte

Ga 2021 uit with a bang en zorg voor vuurwerk tussen de lakens. Wij geven tien goddelijke sextips om sterretjes te zien. Knallen maar!

1. Pak uit met lingerie

En dan bedoel ik niet ‘gewoon een leuk zwart kanten setje’. Nee, een écht geile lingerie. Met jarretels, doorschijnend kant of zelfs met een open kruis. Hop, je hakken erbij aan en je meest zwoele blik in je ogen. Als je loverje zo ziet, dan ligt hij – en je nieuwe setje – zó aan je voeten.

2. Blinddoeken

Zet al je zintuigen op scherp door een blinddoek te gebruiken tijdens de sex. Eén van jullie twee wordt geblinddoekt en de taak van de ander is om te teasen en verleiden. Doordat je niet ziet wat er gebeurt, wordt elke aanraking gevoeliger en dus fijner.

3. Urenlang voorspel

Voorspel is meer dan zoenen, vingeren, aftrekken en orale sex. Voorspel kan al beginnen zonder dat je bij elkaar bent. Met flirty berichtjes en sexy foto’s. Wind elkaar op afstand alvast op, zodat je de hele dag zin hebt in elkaar.

4. Warm en koud

Hoe maak je orale sex in één klap op de vuurpijl nóg lekkerder? Door te spelen met temperaturen. Neem een stokje hete thee (niet té heet), laat het even je mond opwarmen. Slik het door en begin met pijpen. Neem tussendoor weer kleine slokjes hete thee. Draai de rollen om: laat hem een warm drankje drinken voordat hij je beft.

5. Tintelende crèmes

Laat je sweet spot letterlijk voelen als vuurwerk – op een goede manier. Er bestaan speciale crèmes, glijmiddels en condooms die een verkoelend, verwarmende of tintelend gevoel geven.

6. Edging

Eén van de beste technieken om heftiger klaar te komen is edging. Ook wel randje fietsen genoemd. Nét voordat je klaarkomt, stop je eventjes. Na je ‘pauze’ ga je weer door met stimuleren. Voordat je je orgasme voelt aankomen, stop je weer. Ga na een paar minuutjes weer verder. Herhaal dit zo vaak als je wilt en laat je uiteindelijk helemaal gaan: fireworks!

7. Intense standjes

Missionaris is een gouwe ouwe, maar het kan nog veel spannender en véél intenser. Kijk eens naar de vijf variaties op de classic missionaris en deze sexstandjes voor diepe penetratie

8. Ademhaling

Ademen halen doen we allemaal onbewust, maar door je te focussen op je ademhaling kun je de seks intenser beleven. Je kunt sneller een orgasme bereiken bijvoorbeeld. Adem in hetzelfde ritmes als je sexpartner om de intimiteit te vergroten. Het lijkt allemaal wat zweverig, geloof ons: je wilt dit proberen! Lees hier meer tips over ademhaling.

9. Koppeltoy

Heb je koppeltoys al ontdekt? Ze zijn handzamer dan het gebruiken van een gewone vibo tijdens de sex en speciaal gemaakt voor genot voor twee. Door de extra stimulatie ga je helemaal in elkaar op. Onze favo koppeltoy is de We-Vibe.

10. Exhibitionisme

Doe het ’s avonds voor het raam met de gordijnen open en de lichten uit. De kans dat jullie gezien kunnen worden, maakt de seks heter dan heet! En het uitzicht op vuurwerk maakt het spectaculair.

Meer fijne sextips:

13 voorspel tips voor de beste sex van je leven

Samen komen: 5 tips om tegelijk klaar te komen

5 slaapkamer spelletjes tegen saaie sex

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy