13 voorspel tips voor de beste sex van je leven

door Lotte

Voorspel is meer dan zoenen en orale sex. Het is ook knuffelen, teasen, samen lachen, strelen en dansen. Voorspel wordt vaak gehaast of zelfs overgeslagen door veel stelletjes. Doodzonde, want er is niks lekkerder…

Met voorspel kun je elkaar helemaal gek maken van opwinding waardoor de echte sex 10 keer zo intenser wordt. Ik geef je de inspi. De rest is aan jou…

voorspel tips

1. Experimenteer met temperaturen

Neem bijvoorbeeld een slokje hete thee (niet té heet natuurlijk), laat het je mond en tong even opwarmen. Slik door en lik daarna zijn ballen of penis. Geloof ons, dit gaat hij fantastisch vinden. Neem nogmaals een slok warme thee. Slik door en neem nu zijn hele penis in je mond. Je kunt de rollen natuurlijk ook omdraaien. Laat hem een warm drankje drinken en jou vervolgens beffen.

Pas op dat je het niet te heet doet. Niets kilt de stemming meer dan verbrande geslachtsdelen.

2. Speel met standjes

Standjes tijdens het voorspel?! Jazeker! Er zijn allerlei creatieve posities voor orale sex die het nog sexier maken. Bekijk hier de orale sex standjes.

3. Striptease

Het is een droom van elke man om een striptease te krijgen, gevolgd door een lapdance. Zet een sexy muziekje op en ontdoe je langzaam van je kleding terwijl je hem zwoel aan blijft kijken. Vind het dit wel heel spannend? Oefen eens voor de spiegel.

4. Houd je ondergoed aan

Droogneuken met ondergoed aan. Weet je nog hoe opwindend dat eigenlijk was?! Je bent misschien geen puber meer, maar de aantrekkingskracht die dan ontstaat is tijdloos. Zijn Stivo over je clit voelen schuren met nog een dun stukje stof ertussen… Oeh, la la! Het voelt weer even alsof jullie elkaar net kennen.

5. Randje fietsen

Kom je bijna klaar? Neem dan een ‘pauze’ van vijf minuten, totdat het gevoel bijna over is. Ga dan weer door met de sex. Als je weer het gevoel krijgt dat je bijna gaat komen, stop je weer. Na enkele minuten ga je weer verder. Door je orgasme uit te stellen a.k.a. ‘randje fietsen’, kom je uiteindelijk veel harder klaar. Het is even oefenen wat voor jou het ideale aantal pauzes is, maar dat houdt de sex juist leuk!

6. Orgasme niet uitstellen

Elke vrouw heeft vaak haar favoriete timing voor haar hoogtepunt. Tijdens het vingeren, orale sex of de sex-sex. Als jij meestal tijdens de ‘sex-sex’ climaxt, is het eens de moeite waard om je orgasme te krijgen tijdens voorspel. Door het samenknijpen van je vagina na je Big O, zal je namelijk meer gaan voelen tijdens penetratie.

voorspel tips

7. Samen masturberen

Waarom samen masturberen? Nummer 1: als je moeite hebt met klaarkomen, is bovenste tip makkelijker uit te voeren. Nummer 2: je leert van elkaar wat de ander lekker vindt zonder erover hoeven te praten. Nummer 3: het is intiem en fucking heet om te doen!

8. Dirty berichtjes

Voorspel kan al plaatsvinden terwijl jullie allebei aan het werk zijn. Stuur hem een ondeugend berichtje of sexy foto van jezelf. Wedden dat hij niet kan wachten om de kleren van je lijf te scheuren als jullie thuiskomen?

9. Deepthroaten

Oef! Deepthroaten is de fantasie van elke man, maar bij de gedachte moet elke vrouw even slikken. No pun intended. Lijkt je het helemaal niks, laat je vooral niet vertellen dat je dit moet doen en ga door naar de volgende tip. Lijkt het je wel wat? Lees dan verder. Deepthroaten leer je niet in een avond, maar er zijn wel wat tricks om het gemakkelijker te maken. Ga op je rug liggen op het bed met je hoofd nét over de bedrand heen. Blijf je nek en keel ontspannen. Zo is je kokhalsreflex minder heftig. Lukt het niet één keer, dan is dat niet erg. Het gebaar wordt vast al gewaardeerd. En blijven oefenen!

10. Rollenspel!

Het is even wennen, maar met een rollenspel ontdek je een heel andere kant van jou en je vriend. Zo durf je als jouw alter-ego vaak veel andere dingen te doen dan jezelf. Het is ook ideaal om je wildste fantasie realiteit te laten worden. Bij een rollenspel kun je denken aan een kostuum – zoals zuster, schoolmeisje of schoonmaakster. Maar het kan ook een realistische rol zijn die je naspeelt. Sex met een knappe vreemde is een no-go in een vaste relatie, maar het naspelen in een rollenspel kan net zo spannend zijn.

voorspel-tips-classy

11. Samen porna kijken

Is een rollenspel nog wat te veel fantasie voor jullie? Kies samen een mooie porna-video uit en speel deze scène vervolgens na. Zo hoef je niet zelf te improviseren en weet je wat je kunt verwachten van elkaar. We schreven al eerder hoe fantastisch samen porno kijken is voor je rela.

12. Eitje

Koop een vibrerend eitje of een andere sextoy die gedragen kan worden. Bijvoorbeeld de We-Vibe (de absolute favo van de LotteLust-redactie!). Neem het speeltje mee terwijl jullie uit gaan dansen, naar de bioscoop gaan of een ander uitstapje maken.

13. Blinddoek

Een blinddoek is dé classic move om de boel spannender te maken in de slaapkamer. Wanneer je niks kan zien, worden al jouw andere zintuigen scherper. Laat je blinddoeken en focus op wat je voelt over je lichaam. Daarna draai je de rollen natuurlijk om en verras jij hem terwijl hij de blinddoek draagt. Kan het jou niet kinky genoeg? Breng dan ook handboeien in het spel…

voorspel tips kinky

Beeld: Pinterest

Meer voorspel tips:

– Tips voor betere blowjob

– Zo wordt hij een koning in beffen

– Perineum: een must-do om zijn orgasme heftiger te maken

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy