How to: zo verleid je je crush met een banaan

door Julia

Vrijdagmiddag, bloedjeheet buiten, je wilt niets liever dan je spullen pakken en naar het strand gaan, maar je zit vast op kantoor. Herkenbaar? Laat ons je helpen om dat laatste uurtje wat dragelijker te maken. Hoe verleidelijk het eten van een banaan wel niet kan zijn zie je in deze video.

Alsof je echt nog van plan was om dat laatste uurtje productief door te brengen, not, nu heb je een goed excuus. Want deze video wilden we je echt niet onthouden.

Verleidelijk

Buiten dat de beelden hilarisch te noemen zijn, want hoe kun je op een serieuze manier reageren als iemand je vraagt of je verleidelijk een banaan naar binnen wilt werken?! Zo kun je er misschien zelfs nog wat van opsteken, voor als je tijdens het voorspel eens wat nieuws wilt proberen. Als je je lach dan tenminste kunt inhouden he? Want even zonder gekkigheid, een banaan, of een ander stuk fruit kan prima gebruikt worden als verleidingstactiek. Begrijp me niet verkeerd, ik heb het hier niet over het steken van fruit in je intieme delen, no no. Daar hebben we de vibrators voor, een stuk veiliger en fijner voor je vajayjay. Maar misschien is deze video ook een leuke inspiratie voor een girlsnight; wie kan op de meest verleidelijke manier een banaan eten? De mensen in onderstaande video gaan er in ieder geval helemaal voor en dat leidt tot bijzondere situaties.

 

Fruit vingeren

Wist je trouwens dat er op Instagram een vrouw les geeft in vingeren met behulp van fruit? Kunstenares Stephanie Sarley laat via haar Instagram-account met tientallen soorten fruit zien hoe je een vrouw hoort te bevredigen. Tot squirten aan toe. Eigenlijk bedoelde Stephanie het als kunstproject om de vrouwelijke sexualiteit meer bespreekbaar te maken, maar inmiddels is het een soort sexeducatie geworden. Benieuwd naar de video’s van Stephanie? Check ze hier.

 

Bron: Watchcut / Beeld: Pinterest

 

Meer over voeding en verleiding:

6 keer voeding voor een libidoboost

Foods die perfect zijn voor het hebben van orale sex

Vrouw geeft les vingeren met fruit op Instagram

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy