Foods die perfect zijn vóór het hebben van orale sex

door Julia

Het is iets waar je meestal niet bij nadenkt als je door de supermarkt loopt voor je wekelijkse boodschappen; de foods die je in je mond stopt hebben effect op hoe je ruikt en smaakt down there. Ja, tenzij je ooit een blowjob hebt gegeven aan een gozer waarna je bijna over je nek ging van zijn goedje. Welke foods de private parts dan wel lekker doen smaken? Dat lees je hier.

“Wat je eet kan van invloed zijn op hoe vaginaal vocht en sperma smaakt, bij het geven van orale sex”zo zegt dr. Sari Locker, docent en auteur van het boek The Complete Idiot’s Guide to Amazing Sex. “Het zal weliswaar geen grote verandering zijn, maar als jij en je partner jullie dieet wat aanpassingen zul je daar zeker wel verschil in gaan merken.”

foods

Checklist

Er bestaat zelfs een lijst met voedingsmiddelen die een positief effect hebben op je smaak en geur down there. En volgens dr. Locker is de kans groot dat je al een van deze foods dagelijks tot je neemt. Eet jij bijvoorbeeld havermout als ontbijt? En je vindt het lekker om het wat op te spicen met een beetje kaneel? Dan zit je al goed! Die kop koffie daarentegen kun je beter overslaan in de ochtend, dit geeft je vagina een bittere nasmaak. Als je bij de lunch of het diner, selderij eet of wat peterselie over je maaltje heen strooit dan maak je hiermee de smaak van je vagina of voor hem de smaak van zijn sperma, een stuk milder.

Inwerktijd

Let op! Het heeft geen nut om een uurtje van tevoren de juiste foods te gaan eten en je dan klaar te maken voor een uitgebreide liksessie, nee. Het duurt minimaal drie tot wel 12 uur voordat je het effect kunt merken van deze voedingsmiddelen.

foods

Subtiele verandering

Belangrijk is wel dat je geen hoge verwachtingen moet hebben, van de werking van foods op de geur en smaak van sperma en vaginaal vocht. “De basissmaak van de lichaamssappen blijft altijd hetzelfde.” zo waarschuwt dr. Locker. Tja, als zijn sperma dus echt smerig is, of zoals Samantha in Sex and the City het een rotte eieren-buffet noemde, kun je niet verwachten dat het ineens op romige slagroom lijkt waar je je vingers bij aflikt. Helaas.

Om te onthouden

Een goeie reminder volgens seksuologe Yvonka De Ridder is: “Wat aan de buitenkant al vies ruikt, zal hetzelfde effect hebben op de binnenkant”. Als je dus iets eet waar je al van weet dat je last zult krijgen van je darmen, dan heeft dat een negatief effect op de geur en smaak van je vagina. Logisch wel he.

foods

 

De kracht van fruit

Ben je gek op appels, bananen, aardbeien en sinaasappels? Dan ruik jij vast naar roosjes down there. Fruit en vruchten zijn de foods die het beste effect hebben op de geur en smaak van je private parts. En dan met name citrusvruchten als: ananas en sinaasappels. Deze maken je smaak van onder wat zoeter. Ook mango en blauwe bessen dragen hier aan bij.

Schrappen

Als het aankomt op voedingsmiddelen die je absoluut niet moet eten voor het hebben van orale sex, denk dan aan foods die niet heel goed zijn voor je gezondheid. Zoals producten die veel suiker of zout bevatten. Voorverpakte foods, waar ook veel vet in zit. Dat zorgt bovendien voor een lager libido, dus als je je sexleven goed wilt houden zorg je dat je daarvan wegblijft. Daarnaast heeft zuivel ook geen geweldige effect op je geur en smaak, zeker als je iedere dag veel yoghurt kaas of melk tot je neemt.

Happy en Healthy

Hoewel ieder lichaam natuurlijk anders in elkaar steekt en dus ook anders reageert op bepaalde voedingsmiddelen, zijn  bovenstaande producten wel de meest voorkomende foods waar mensen van gaan ruiken of vies van gaan smaken. Dus eigenlijk is het vrij simpel; leef gezond en drink veel water, waarmee meteen alle afvalstoffen worden afgevoerd uit het lichaam. Dit zorgt niet alleen voor een gezond lijf, het is ook goed voor een smakelijke en lekker geurende vagina.

Bron: Redbook Magazine / Beeld: Pinterest

 

Meer over sexuele gezondheid:

Van deze vijf summerfoods krijg je zin in sex

– Libido verhogen? Van deze maaltijd krijg je zin in sex

– 6 tekenen dat je een gezond sexleven hebt

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy