Sexy verhaal: Mag ik hier even wachten? (+podcast)

door Jet

Ik kijk naar het raam en zie mijn gordijnen zachtjes bewegen. De warme zomerlucht stroomt langzaam binnen en ik draai me nogmaals om. Ik lig naakt in mijn bed terwijl ik niet probeer te denken aan de drukkende warmte in mijn kamer. Opeens wordt er keihard op de deur geklopt. Geschrokken ga ik zitten. Ik blijf onbeweeglijk zitten en luister met mijn adem in. Nogmaals wordt er geklopt.

“Hey sorry, ben je wakker?” Ik herken zijn stem, het is de jongen van hiernaast.

“Eh ja, wacht”, roep ik terug terwijl ik snel iets in mijn kast zoek wat ik snel kan aantrekken. Ik trek een lang shirt over mijn hoofd. Slipje, wel of niet? Hij klopt nog een keer, dus ik loop snel op de deur af. Als ik de deur open doe staat hij voor me in alleen zijn boxer. Ik wist niet dat hij zo gespierd was. Zijn blonde haar valt langs zijn gezicht zo zonder gel erin. Heel even zie ik zijn ogen naar mijn blote benen gaan voor hij begint met spreken.

“Oké dit is superdom, maar ik was even roken buiten en toen had ik mijn sleutel dus niet meegenomen. Ik heb mijn telefoon ook niet bij mij en mijn huisgenoot is over 3 uur pas klaar met werken. Kan ik heel even bij jou chillen tot hij er is? Ik was wel even naar de café gegaan als ik meer kleren droeg…”, zegt hij lachend.

“Ja tuurlijk!” zeg ik terwijl ik hem binnenlaat. Ik heb hem nooit eerder gesproken, dus het is nogal ongemakkelijk. Ik bied hem een biertje aan terwijl we op de bank gaan zitten.

We zitten al een tijdje te kletsen als ik naar de keuken loop om chips te pakken. Ik open het bovenste kastje en dan realiseer ik mij opeens dat ik nooit dat slipje heb aangedaan. Geschrokken draai ik mij om en zie ik dat hij naar mij kijkt. Oh shit, hij heeft het gezien.

“Hey eh… heb jij een vriend?” vraagt hij aan me terwijl hij opstaat.

“Nee…?” zeg ik twijfelachtig en hij blijft mij strak aankijken. Niet begrijpend blijf ik hem aankijken tot-ie vlak voor mij staat en opeens zijn handen op mijn billen legt. Hij blijft mij aankijken en eindelijk snap ik de hint. Ik begin hem te zoenen en stevig drukt hij mij tegen zich aan. Fuck, hij is lekker. Ik voel hem hard worden. Hij tilt mij op en zet me op het aanrecht. Zijn handen gaan onder mijn shirt en ik voel zijn duimen over mijn tepels gaan. Ik voel een hittegolf door mijn lichaam gaan terwijl hij mijn nek begint te zoenen. Hij trekt mijn shirt uit en zoent me weer in mijn nek. Langzaam gaat hij naar beneden tot hij bij mijn borsten is. Zachtjes likt hij mijn ene tepel terwijl hij mij aan blijft kijken. Zijn hand gaat naar mijn andere borst en zachtjes begint hij in mijn andere tepel te knijpen. Ik kreun hard terwijl ik mijn benen steviger om hem heen sla. Ik pak zijn gezicht en begin hem weer te zoenen terwijl ik met mijn handen over zijn borst glijd. Hij staat precies op de goede hoogte en ik voel zijn steeds harder wordende lul tegen mijn kutje aan. Ik buig naar voren en glijd met mijn handen naar zijn boxer. Met mijn vingers ga ik onder het randje van zijn boxer tot ik bij zijn lul aan kom. Zijn boxer wip ik over zijn harde lul heen en trek hem verder uit. Ik leg mijn hand eromheen en begin hem zachtjes af te trekken. Ik hoor hem sneller ademen terwijl hij mij weer in mijn nek zoent.

Opeens tilt hij mij weer op en legt hij mij op mijn bed. Meteen gaat hij op zijn knieën zitten en trekt mij aan mijn heupen naar hem toe. Hij duwt mijn benen uit elkaar en gaat met zijn vingers over mijn dijbenen. Ik kreun van geilheid en sluit mijn ogen om te genieten van wat er gaat gebeuren. Ik voel zijn tong over mijn dijbeen gaan en met zijn vingers laat hij zachtjes over mijn vulvalippen glijden. Ik wil zo graag dat hij mij likt of vingert, maakt niet uit wat, maar hij blijft het uitstellen. Nog steeds glijden zijn handen over mijn billen, benen, buik, kutje. Ik voel hem overal. Ik kom omhoog en ondeugend kijkt hij mij aan.

“Wat wil je?” zegt-ie met een schuin lachje terwijl hij zijn handen weer over mijn lipjes gaan.

“Lik me… alsjeblieft…” Zeg ik wanhopig van geilheid. Hij blijft mij lachend aankijken terwijl hij met zijn tong weer over mijn dijbeen gaat en net voor mijn kutje stopt.

“Zo bedoel je?” Zegt-ie weer grijnzend.

“Lik mijn kutje, lik me, vinger me, please,” roep ik wanhopig en er gaat een golf van schaamte door me heen. Men, wat zeg ik allemaal? Hij grijnst weer.

“Kijk, dat wilde ik horen.” Met zijn handen haalt-ie mijn lippen van elkaar en blijft me aankijken terwijl-ie langzaam met zijn tong over mijn clitje gaat. Ik heb het niet meer. Ik laat me naar achter vallen en sluit mijn ogen weer. Ik voel zijn warme tong terwijl ik hard kreun. Zijn handen voel ik nog steeds overal. Over mijn benen, mijn billen, mijn buik. Hij knijpt overal en zet zijn nagels in mijn vel. Dan stopt hij met likken en ik kijk op. Hij kijkt me aan terwijl hij met zijn vingers over mijn clitje gaat. Hij wrijft een paar keer voor hij twee vingers diep in me laat glijden. In een reflex gooi ik mijn bekken omhoog en voel hoe hij nog dieper in mij naar binnen glijdt. Kreunend geniet ik van het gevoel. Hij begint mij ook weer te likken. Likkend begint hij mij steeds harder te vingeren. Ik houd het niet meer en kreun steeds harder. Met zijn vingers in mij begint hij tegelijk mijn clitje te masseren met zijn duim en komt omhoog.

Aan zijn arm trek ik hem naar me toe en begin hem wild te zoenen. “Neuk me,” fluister ik in zijn oor terwijl ik hem in zijn nek zoen en mijn hand weer om zijn lul leg. Opeens pakt hij mij bij mijn heupen en gooit me op mijn buik. Hij trekt me naar zich toe en laat zijn lul langzaam in mij naar binnen glijden. Hij begint steeds harder te stoten en ik hoor hem kreunen.

“Je bent zo lekker. Je hebt echt een heerlijk kutje,” kreunt hij. Steeds dieper stoot hij en ik kreun steeds harder. Hij trekt mij aan mijn schouder omhoog en gaat door met stoten. Hij begint mij in mijn nek te zoenen en legt zijn hand om mijn nek. Hard klemt hij zijn hand om mijn keel en het wordt licht in mijn hoofd. Als hij mij loslaat kreun ik hard terwijl mijn longen zich weer vullen met zuurstof. Ik laat mijzelf weer naar voren vallen terwijl ik zijn hand achter op mijn nek voel. Hij duwt mijn gezicht in het matras terwijl hij steeds harder stoot. Ik kreun hard. Ik druk me op en met mijn rechterarm trek ik hem op zijn rug. Als hij op zijn rug lig klim ik bovenop hem en pak zijn lul beet. Ik laat hem in mij glijden en begin rondjes met mijn heupen te draaien terwijl ik hem zijn ogen zie sluiten. Hij begint te kreunen en zijn handen glijden naar mijn heupen. Ik pak zijn handen en leg ze boven zijn hoofd terwijl ik hem sneller begin te berijden. We kijken elkaar aan en hij begint steeds harder te kreunen. Dan begint hij zelf ook te stoten, steeds harder. Ik leg zijn handen op mijn borsten en ik voel mij licht in mijn hoofd worden. Zijn vingers glijden naar mijn clitje en hij begint te wrijven. Ik begin steeds harder te kreunen.

“Fuck, ik ga komen,” kreun ik uit. Hij begint steeds harder en sneller te stoten. Ik voel een warmte vanuit mijn benen opwellen en mijn lichaam overspoelt zich met het heerlijke gevoel van een orgasme. Ik kreun het uit en op dat moment voel ik zijn warmte in mijn kutje verspreiden. Zijn nagels zetten zich in mijn billen en hij stoot nog een laatste paar keer. Voorzichtig laat ik hem uit mij glijden en ga hijgend naast hem liggen. We kijken elkaar aan als we de deur van zijn appartement open horen gaan.

“Hey man, ben je thuis?” horen wij zijn huisgenoot roepen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy