Sexy Adventsverhaal #8: Een dikke knipoog

door Saskia

Deze maand brengen wij jullie het Sexy Adventsverhaal! Een sexy verhaal zoals jullie van ons gewend zijn, alleen dan extra lang en verspreid over de 24 adventsdagen. Lees elke dag verder tot aan de climax op dag voor kerst!

…Ik schraap mijn keel om de spanning te verbreken en neem snel nog een grote slok wijn. “Uh, ja.” Ik kijk om me heen alsof ik iets zoek, maar het enige wat ik kwijt ben is mijn zelfcontrole.

Nonchalant legt hij zijn hand op mijn middel: “Dus, wat kan ik doen? Zeg het maar, je mag me overal voor gebruiken…”

Oké, hij maakt het er niet per se minder ongemakkelijk op. Ik besef me dat ik nog in mijn handdoek sta en maak me van hem los.

“Ik ehm, ga eerst even wat aantrekken oké? En dan mag je me daarna helpen in de keuken.”

“Hoef je van mij niet te doen hoor”, reageert hij met een dikke knipoog terwijl hij me van boven naar beneden bekijkt. Ik steek mijn tong uit en loop naar de trap.

“Wat is dat eigenlijk met die gigantische tas.”

“Ik kom rechtstreeks uit Dublin, dus ik moet hier nog even douchen en omkleden straks.” Met een voet al op de trap draai ik me naar hem om en kijk ik recht in zijn flirtende ogen. In één teug giet ik de rest van mijn wijn achterover.

Hij schiet naar me toe om het lege glas van me aan te pakken. “Ik zal zorgen dat hij weer vol is als je beneden komt.” roept hij me na terwijl ik naar boven loop…

Beeld: Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy